Cautare

2879 de rezultate pentru "banca" (3.09 secunde)
Cinci banci, si anume BCR, Raiffeisen, Bancpost, Finansbank si Banca Romaneasca, au anuntat ca ofera celor care vin sa-si depuna banii la ele dobanzi fixe de pana la 8% pe an pe perioade care ajung chiar si la doi ani, anunta portalul Ghiseul Bancar.
Probabil se întâmpla la cei care nu predau cardul, crezând ca au lichidat orice problema cu banca. ... Reabilitarea situatiei persoanei în cauza necesita un drum în plus la banca si plata restantei.
Aspect legal, aprobat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), care spune ca orice fond de pensii este liber sa-si aleaga o banca depozitara, în conditiile legii.
Pentru restul potentialilor clienti, este obligatoriu un drum la banca, unde un ofiter de credite sau un consilier de retail o sa va explice ce au vrut sa spuna bancherii-sefi în limbajul complicat publicat pe site-uri.
Cine depune câteva mii de lei la banca încaseaza tot 7,5% pâna la maximum 9%.Majoritatea bancilor bombardeaza potentialii clienti cu oferte dintre cele mai variate în ceea ce priveste depozitele bancare.
Banca are in prezent un portofoliului de depozite de peste 2,7 miliarde euro, peste 600.000 carduri si 3 milioane de clienti.
Cine depune câteva mii de lei la banca încaseaza tot 7,5% pâna la maximum 9%.Majoritatea bancilor bombardeaza potentialii clienti cu oferte dintre cele mai variate în ceea ce priveste depozitele bancare.
Brokerul de credite sau consultantul cum mai este el numit reprezinta un intermediar intre banca si client, care lucreaza intotdeauna in beneficiul clientului, desi este platit de banca, a aratat oficialul Kiwi Finance.
Cursul afisat de unitatile bancare la cumparare (deci clientul vinde) este mult mai prost decât la casele de schimb.Cursul de schimb al fiecarei banci difera cu mult fata de cel oficial, stabilit cu o zi în urma de Banca Nationala a României (BNR).
fie companiile nu se mai încadreaza la ceea ce doreste banca, fie nu mai merg sa se împrumute din domeniul bancar din cauza dobânzilor prea mari.
Banca ABN Amro, devenita de cateva luni RBS, demonstreaza inca o data ca sistemul bancar romanesc este unul cu adevarat ticalosit.
Autoritatile au cerut credite pentru parcuri si liniile de tramvai, in timp ce banca a raspuns ca finanteaza doar activitatile care aduc plus valoare.
Majoritatea analistilor cred ca Banca Nationala nu va modifica dobanda-cheie si nici rezervele minime obligatorii. Banca centrala are nevoie de o perioada de analiza de la ultima sedinta.
De exemplu, daca Banca Transilvania percepe, in tara, un comision de 0,5% din suma (plus 2,5 lei) la retragerea de numerar de catre clientul bancii de la ATM-ul altei banci, in strainatate banca cere 1% din suma retrasa, plus 2,5 lei.
Le depun la banca, de unde se imprumuta si pun gaj productia agricola. ... "Inarmat" cu certificatul respectiv, agricultorul va merge la banca, unde poate sa contracteze un imprumut si sa depuna garantii doar cu acel document emis de depozitar.
Daca banca nu v-a scazut dobanda, mergeti si solicitati un nou desfasurator. ... Un bancher din Craiova spune ca banca nu isi permite sa anunte prin posta toti clientii ca a scazut dobanda si li s-a ieftinit rata.
Consultantii spun ca ar fi de trei ori mai ieftin ca firmele sa ia credit din banca pentru a achita darile catre buget. ... Dar daca firma respectiva ar lua credit din banca pentru achitarea datoriilor la stat, ar plati o dobanda de 10-12% pe an.
Pe termen scurt, dobanda pe care o va plati omul care se imprumuta va fi mai mica, pentru ca banca nu-i va calcula o dobanda pe zece ani, ci una pe cinci ani.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861). ... Morgan , respectiv Societe Generale) , in fapt acelasi capital care controla Banca Imperiului Otoman .
Dobinzile la banii imprumutati in cazul utilizarii cardului de credit in limitele contractuale variaza, in functie de banca, intre 26% si 35%, adica, cu citeva puncte procentuale peste dobinzile practicate la imprumuturile clasice.
google-analytics.com