Cautare

2879 de rezultate pentru "banca" (3.49 secunde)
Urmatoarele vizate au fost celelalte sase orase - Calafat (BCR, BRD, CEC, Raiffeisen), Bailesti (BCR, CEC), Filiasi (Bancpost, BCR, CEC), Segarcea (Bancpost, BRD, CEC), Bechet (BRD, CEC), Dabuleni (BRD, CEC), fiecare banca avand propriile motive pentru care a decis sa se orienteze catre un oras sau altul.
La inceputul lunii martie a anului trecut, Banca Nationala a Romaniei a hotarit sa elimine obligativitatea avansului pentru creditele acordate persoanelor fizice, care se situa la 25% din suma imprumutata in cazul celor ipotecare si la 30% pentru creditele de consum, precum si valoarea maxima a gradului de indatorare a persoanelor fizice.
Atunci cA¢nd conducerea bancii a descoperit amploarea pierderilor, a informat Banca Angliei ca Barings era falimentara. ... Banca a fost redenumita ING Barings, insa ING a renuntat apoi la Barings, in logo ramA¢nA¢nd doar ING.
Daca firma la care lucreaza sotul sau sotia are credite neplatite la timp, atunci persoana care vrea sa faca un împrumut este refuzata de banca.
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) si-a lansat ieri, în mod oficial, operatiunile de economisire-creditare.
Este, de fapt, un impozit pe venit, aplicat la dobânda pe care trebuie sa o plateasca banca pentru banii tinuti în conturile ei.
Este, de fapt, un impozit pe venit, aplicat la dobânda pe care trebuie sa o plateasca banca pentru banii tinuti în conturile ei.
Daca familia noastra ipotetica are banii de avans, nu mai are credite si nici copii în întretinere si vrea sa împrumute circa 200.000 de lei, atunci nu ar trebui sa aiba probleme la banca.
Banca Romaneasca este interesata de "expunerea politica" a clientilor sai, sub pretextul combaterii spalarii banilor. Persoanele fizice care au relatii cu banca respectiva sunt intrebate daca detin functii de conducere in regii, firme de stat sau daca sunt prieteni sau parteneri de afaceri ai unor persoane publice.
Ancheta a fost lansata dupa ce Fiscul italian a descoperit doua tranzactii suspecte intre Banca Vaticanului si doua banci italiene diferite. De asemenea, procurorii au confiscat 23 de milioane de euro pe care Banca Vaticanului a incercat sa ii transfere de la mica banca italiana Credito Artigianato.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Incepand cu luna februarie, Giulio Simonelli a preluat functia de director general al Banca Italo Romena, unul dintre jucatorii mici de pe piata bancara din Romania. ... Acesta din urma va ocupa o pozitie importanta in cadrul Grupului Veneto Banca, se arata intr-un comunicat de presa.
Economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank, Dan Bucsa, a explicat, in exclusivitate pentru GdS, care va fi evolutia monedei euro, curs estimat de banca pentru finele anului.
Basescu sustine ca Geoana “a lucrat la doua capete“ pentru a obtine fie sefia PSD, fie un important loc intr-o banca, lucru confirmat, de altfel, de cel incriminat.
La 31 decembrie 2004, banca raporta active de 71,678 miliarde euro, un sold al imprumuturilor de 50,793 miliarde euro, venituri nete din operare- 2,811 miliarde euro si un venit net total de 5,13 miliarde euro.
La ora actuala CEC-ul este deja o banca universala care detine toata gama de produse si servicii specifice oricarei institutii bancare importante.
Banca a consemnat un venit net bancar de 1,75 miliarde de lei (422 de milioane de euro), cu 7% mai mare decat in primele sase luni din 2009.
Activele BCR, cea mai mare banca din Romania, totalizeaza aproape sapte miliarde de euro.
In acest moment nu putem avea o imagine exacta a evolutiei creditului in valuta in sistemul bancar romanesc deoarece a trecut o perioada scurta de timp de la noile masuri luate de Banca Nationala pentru diminuarea creditului in valuta, considera presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
In aceasta faza sint Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A., Dexia Bank, EFG Eurobank, Erste Bank, National Bank of Greece, OTP Bank, Rabobank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank - Holding A.G si Societe Generale.
google-analytics.com