Cautare

1294 de rezultate pentru "arminizare fiscala" (3.50 secunde)
La data de 16 februarie 2011, ofiteri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu lucratori ai Serviciului de Inspectie Fiscala - Directia Generala a Finantelor Publice, au pus in n executare un numar de 7 autorizatii de perchezitie emise de Tribunalul Bucuresti intr-un dosar penal aflat in supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 2, in care sunt invinuite 11 persoane fizice si 7 persoane juridice, cercetate sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Ca masuri de asigurare in acordarea esalonarii la plata, administratia fiscala impune contribuabililor constituirea de garantii, precum si achitarea obligatiilor fiscale curente, a ratelor esalonate si a dobanzilor datorate pe perioada esalonarii la plata", se arata in nota de fundamentare a Ordonantei.
Desi, pana la sfarsitul lui 2005, Fiscul nu a cercetat declaratiile fiscale ale cetatenilor, incepand de la acel moment si pana in prezent au fost luate la puricat cele ale avocatilor si notarilor, ne-a declarat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un interviu acordat ziarului "Realitatea romaneasca".
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003, republicata, privind Codul de procedura fiscala.
Vicepremierul George Copos si-a informat colegii in sedinta de Guvern de ieri ca este acuzat de evaziune fiscala in forma continuata si ca a dus la Parchet toate actele necesare care sa dovedeasca faptul ca a platit corect taxele si impozitele la stat.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, au viziuni diferite privind controlul averilor demnitarilor, adancind confuzia pe aceasta tema. ... La ea au participat ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu.
Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala, in cadrul unui proiect pilot al Ministerului Finantelor. ... Contribuabilii vor putea comunica online cu fiscul pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Un viceprimar a fost condamnat pentru evaziune fiscala si urmeaza sa-si piarda atat functia, dar si dreptul de a mai candida. ... 4983, inculpatul fiind trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.
Iulian Groposila a mai spus ca punctul de vedere al reprezentantilor IMM-urilor romanesti a fost intotdeauna pentru un mix de politica fiscala pe care sa o puna in aplicare Guvernul Romaniei dar care sa nu fie impotriva intreprinzatorilor.
Ieri, la prima ora, cei doi sefi cu state vechi in fruntea Fiscului doljean au fost mai intai reconfirmati in functii de conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), dupa care au primit preavizul pentru inca 30 de zile.
Directorul coordonator adjunct pentru activitatea de inspectie fiscala, Gheorghe Stefan, a lucrat ca inspector la Banca Nationala a Romaniei si la Banca Comerciala Romana. ... A mai fost director al Directiei de control financiar fiscal si sef al Serviciului de inspectie fiscala.
"Este o masura foarte buna, pentru ca descurajeaza evaziunea fiscala. ... "Am adoptat marti o OUG pentru a combate evaziunea fiscala in ceea ce inseamna comertul cu cereale, produse de panificatie, alcool, tutun, titei.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a sporit, incepand de ieri, competentele Garzii Financiare, atributiile comisarilor financiari extinzandu-se in zona combaterii evaziunii fiscale, informeaza un comunicat al ANAF.
Promisiunile din Programul de Guvernare legate de stimularea mediului de afaceri, predictibilitatea si stabilitatea fiscala au fost rapid uitate. ... Guvernul pregateste KO pentru firmele din Romania prin modificarile Codului de Procedura Fiscala.
De asemenea, ministrul a precizat ca "punctul central" in politica fiscala a PDL este cota unica. ... Asupra cuantumului cotei unice primul-ministru este cel care va anunta in momentul in care guvernul va lua o decizie legata de noua filosofie fiscala de care avem nevoie.
"Eforturile noastre de ajustare fiscala din restul anului 2010 vor fi sustinute de pachetul de ajustari adoptat recent (reprezentand 4,6% din PIB pe baze anuale)", se arata in scrisoarea suplimentara de intentie la acordul stand-by semnat de Romania cu FMI.
Continuam protestul din Parlament, exceptie fiind votul pentru ratificarea Tratatului de guvernanta fiscala Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca va propune USL continuarea protestului parlamentar al opozitiei, care va fi intrerupt doar la dezbaterea si votul in Parlament asupra Tratatului de guvernanta fiscala adoptat in cadrul UE.
"Pentru restabilirea echilibrelor economice a fost necesara o corectie fiscala de amploare, ale carei efecte trebuiau sa fie atenuate de o absorbtie foarte accelerata a fondurilor europene in scopul inlocuirii fluxurilor de capital strain care s-au redus drastic dupa 2008.
Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, inainte de plecarea la Bruxelles, unde participa la reuniunea informala a Consiliului European, ca pozitia Romaniei va viza sustinerea Tratatului fiscal, gasirea solutiilor pentru consolidare fiscala, incurajarea cresterii economice fara afectarea fondurilor structurale, dar si liberalizarea pietei fortei de munca in zona euro.
google-analytics.com