Cautare

1294 de rezultate pentru "arminizare fiscala" (3.20 secunde)
Dar, saptamâna trecuta, fara prea multa vâlva, parlamentul a aprobat tacit o ordonanta de urgenta de modificare a Codului de Procedura Fiscala, pe aceeasi tema, însa aplicabila din 2010.
Ponderea contribuabililor care îsi platesc la timp obligatiile la stat a crescut la aproximativ 90% în acest an, de la 66% în 2005, a spus ieri presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Daniel Chitoiu.
Ponderea contribuabililor care îsi platesc la timp obligatiile la stat a crescut la aproximativ 90% în acest an, de la 66% în 2005, a spus ieri presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Daniel Chitoiu.
Înseamna evaziune fiscala si, mai devreme sau mai tarziu, tot va fi descoperita", a spus directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Alexandru Barcan.
Ministrul desemnat al Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat, marti, ca nu intentioneaza sa creasca nicio taxa principala sau secundara in acest moment, insa considera ca este necesara modificarea impozitului minim prin orientarea lui catre zonele cu evaziune fiscala ridicata.
In plus, GdS a aflat ca Finantele doljene au primit recent o circulara de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) prin care li se spune functionarilor Fiscului sa primeasca declaratiile de profit de la firme si fara viza consultantului fiscal.
17 mai este data limita pana la care romanii trebuie sa depuna la Adminsitratia Fiscala "Formularul 200 - Declaratie privind veniturile realizate".
Masurile de austeritate anuntate de Guvern au adus in discutie, in contrapondere, ineficienta statului in combaterea evaziunii fiscale, ineficienta pe care rapoartele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) o si dovedesc.
Acestea au luat masuri ambitioase de ajustare, pentru a stavili pozitia fiscala in declin si pentru a pregati o imbunatatire sustenabila a finantelor publice", a spus John Lipsky, prim-director executiv adjunct al Fondului.
Mediul de afaceri are o predictibilitate fiscala, in timp ce la noi numai anul acesta Codul Fiscal s-a modificat de cel putin trei ori.
"Aceasta a fost o masura fiscala anticriza fara efect pentru ca aparentul profit scutit de impozit era ulterior platit de agentul economic.
Autoritatile recunosc faptul ca evaziunea fiscala se gaseste peste tot, in aproape toate domeniile de activitate, dar ridica neputincioase din umeri.
Presedintele doreste ca prevederile ce decurg din Acordul de guvernanta fiscala - deficit structural de 0,5 la suta si datorie publica de cel mult 60% din PIB - sa fie inscrise in Constitutie.
Avantajele adoptarii Tratatului vizand disciplina fiscala in Zona Euro pentru Romania Impunerea unei reguli fiscale de maxim 0,5% din PIB pe deficitul structural sau 1% din PIB pentru tarile cu ponderi mici ale datoriei in PIB Poate creste sustenabilitatea datoriei publice din Romania.
La intalnirea avuta cu bordul Bursei de Valori Bucuresti, domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, si-a rezumat intreaga gandire economica fata de politica fiscala a guvernului Ungureanu, in urmatoarea fraza:
Amnistie fiscala pentru consultanti, artisti si jurnalisti Statul nu va continua procesul pentru plata retroactiva a TVA pe drepturile de autor, iar plafonul de deductibilitate creste la 220.000 de lei.
Modificarea Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... este vorba despre propunerile Guvernului de modificare a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala.
Loteria fiscala, un pas important pentru schimbarea mentalitatii. ... Sunt voci care spun chiar ca evaziunea fiscala este cea mai eficienta forma de protectie sociala, deoarece evazionistii au tendinta naturala de a oferi publicului o parte importanta a discountului pe care si l-au acordat eludand taxele.
Silvian, sub aspectul savarsirii infractiunii de "evaziune fiscala".
Ofiterii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, impreuna cu colegii de la Protectie Interna, au incheiat saptamana trecuta cercetarea intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste doua milioane de lei.
google-analytics.com