Cautare

135 de rezultate pentru "anunturi" (2.90 secunde)
Cele mai cunoscute metode de promovare a unui site sunt prin intermediul motoarelor si directoarelor de cautare, prin e-mail (liste, ziare electronice, anunturi publicitare, liste de discutii), prin schimb de bannere, prin oferirea unor premii sau off line (ziare, reviste, afise, fluturasi etc.).
Serviciul I-Mode permite utilizatorilor accesul la stiri, informatii din domeniul financiar, prognoze meteo, anunturi de angajare, date pentru calatorii, horoscop, programul filmelor de cinema, jocuri.
Printre avantajele inchirierii unui astfel de site se numara punerea la dispozitie a numeroase module cum ar fi carte de oaspeti, comentarii, inregistrare utilizatori, blog, forum, anunturi, chat, galerie foto, galerie video, contor personal trafic, precum si un numar nelimitat de imagini.
Cand am fondat Wikipedia, as fi putut sa o transform intr-o companie pentru profit, cu anunturi publicitare, dar am decis sa fac ceva diferit.
Conform celui mai specializat site de anunturi, exista peste 7.500 de oferte ale sexului frumos dornice de o relatie cu un partener.
Reprezentantii companiei sunt de parere ca utilizatori vor gasi rezultate mai bune la cautari si pe cei care isi expun anunturi sa gaseasca mai usor clienti, scrie bbc.co.uk.
Allegro Group, parte din gigantul media Naspers, este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de e-commerce din Europa, fiind prezent si pe piata locala prin Allegro Group Romania, care detine in portofoliu platformele de e-commerce si anunturi autovit.ro, mercador.ro, compari.ro si trendzone.ro.
Internetul este deja plin de anunturi de vanzare prin care se promite noul iPhone la preturi uriase, aproximativ 1500 de euro.
Operator date Cei care isi cautau un loc de munca in urma cu cativa ani stiu ca paginile ziarelor si site-urile specializate erau pline de astfel de anunturi:
Acolo se face politica adevarata, acolo se creeaza partide si platforme, acolo se fac anunturi importante pentru tara, acolo se dau avertismente sau se lanseaza amenintari, numai acolo se afirma, cu sau fara greseli de scriere, tot ce nu se poate spune la televizor.
Pentru cea de-a 20-a aniversare, compania a programat, la San Francisco, un eveniment dedicat viitorului motoarelor de cautare online, promitand si cateva anunturi supriza, scrie Mediafax.
linkuri cu texte ancora supra-optimizate - Spam pe profilele de forum - Bloguri care propun linkuri dofollow - Linkuri din blogroll supra-optimizate sau care nu au nicio legatura cu blogul in cauza - Directoare web spam - Comentarii pe bloguri - Anunturi web cu linkuri supra-optimizate - Cuvinte cheie ascunse in site Sunt multe metode de a creste rankingul unui site si de a-ti creste pozitia ocupata in cautarile pe google sau alte motoare de cautare.
Dezvaluirile Papei despre Iisus risca sa arunce in aer lumea crestina Inainte de a demisiona din functia papala, Benedict al XVI-lea a facut mai multe anunturi care risca sa arunce in aer crestinatatea despre venirea Mantuitorului pe Pamant.
Tot el este cel care a descoperit si faptul ca o cursa Lufthansa care zbura spre Chisinau nu avea anunturi in limba romana.
Suspectii de proxenetism si trafic de persoane dadeau in presa scrisa anunturi de recrutare de menajere din Republica Moldova pentru o familie de medici din Romania.
Mai multe informatii privind tarifele pentru vizitarea muzeului se regasesc pe site-ul oficial al acestuia : http://www.mnir.ro/index.php/evenimente-si-contact-muzeul-national-de-istorie-a-romaniei/anunturi/item/348-modificarea-conditiilor-generale-de-acces-in-muzeu
Peretii sunt mazgaliti cu grafitti si anunturi sexuale/obscene. Buruienile uscate au napadit curtea iar locatia este indicata ca loc de refugiu al derbedeilor si prostituatelor.
Vor urma zile cu multe anunturi, mesaje si comunicari. Trebuie sa fie pregatiti sa receptioneze un mesaj important. Sursa: huff.ro
Celebra teapa cu benzina si motorina la super pret, doar cu factura Ai anunturi de vanzare online, prin care vinzi diverse chestii, masina, piese, telefoane, orice.
Iar in presa ar putea aparea anunturi gen : "Tanar, fost bolnav de hepatita, relativ dinamic, caut asociat, de preferinta proaspat operat de hernie, ulcer sau apendicita, pentru a obtine de la Casa de Asigurari zece metri de geam termopan”.
google-analytics.com