Cautare

135 de rezultate pentru "anunturi" (3.51 secunde)
Paginile de publicitate ale GdS abunda de anunturi la categoria "vanzari imobile", dar cumparatorii au iesit din piata aproape complet inca de toamna trecuta.
Site-urile romanesti sunt pline cu anunturi de vanzare-cumparare de ATV-uri. "Vand Atv Polaris Sportsman 800 X2, an fabricatie 2008, motor 2 cilindri in 4 timpi, transmisie automata cu cardan, pret 13.
Astfel, litoralul e bantuit de numeroase structuri de cladiri mai mari sau mai mici, imbracate in schele, pe care atarna panouri cu anunturi de vanzare.
Si cum sunt din ce in ce mai multe anunturi de inchiriere in Craiova, proprietarii au fost nevoiti sa scada preturile.
Noile denumiri intra in vigoare incepand cu data de 04 iulie 2009 si sunt popularizate prin materiale de informare, harti si anunturi sonore in statii si trenuri, semnalistica si mass media.
Numeroase viitoare cartiere de vile au devenit simple anunturi de parcele scoase la vanzare pe site-urile de oferte imobiliare. Oferta a crescut, insa cererea este aproape inexistenta.
In paginile de anunturi ale GdS se observa ca, in ultimele doua luni, tot mai multi proprietari de imobile le scot la vanzare, in speranta ca se vor gasi cumparatori, de cand cu aparitia programului "Prima casa".
Am mutat casa de bilete la etajul pentru sosiri internationale si am montat mai multe inscriptionari si anunturi cu informatii despre cursa Gara de Nord-Otopeni", afirma Stoica.
Ieri, Johnson Controls a publicat in GdS anunturile de recrutare de personal, iar in anunturi era clar stipulat ca posturile scoase la concurs sunt "pentru noua noastra fabrica din Craiova".
Cu toate ca Johnson Controls a publicat deja cateva anunturi de angajare, surse de la Ford afirma ca nu se vor trece la angajari mai devreme de 2011.
Diverse anunturi postate de persoane din alte zone ale tarii mentioneaza achizitia de firme cu datorii indiferent de cuantumul acestora in schimbul unui comision.
"Am dat anunturi ca scoatem la vanzare pachetul majoritar de actiuni, prin urmare nu se poate spune ca ceilalti actionari nu stiau.
Compania are deja trei fabricute deschise la Pitesti si Mioveni, fiind furnizor pentru Dacia, iar de curand a publicat in GdS anunturi de recrutare de personal din Craiova, pentru cea de-a patra fabrica din Romania, care se va deschide in curtea uzinei Ford din Craiova.
Oficialul Ford a facut aceste anunturi la Geneva, unde Ford a prezentat noul model B-Max, care va fi fabricat in uzina craioveana, incepand cu anul viitor.
Pe site-ul acestui post, rtvonline.ro, pe fluxul video in direct se transmiteau duminica seara, dupa preluarea emisiei Realitatea TV de catre echipa redactionala a lui Elan Schwartzenberg, anunturi publicitare locale.
unele companii au inteles ca il pot folosi ca mijloc de comunicare cu angajatii, pentru a face diverse anunturi in timp real fara a convoca sedinte, pentru a influenta decizia de cumparare a clientilor la punctul de vanzare sau pentru a motiva clientii prin concursuri cu premii instant.
E specializat pe imobiliare si avem peste 100.000 de anunturi de imobiliare - de vanzare-cumparare, terenuri, spatii comerciale, apartamente, case.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Va fi un moment mai delicat pentru noi sa jucam fara spectatori dupa acel incident nedorit, dar speram ca or sa vina femei si copii cat mai multi, poate veti face anunturi si in ziare, si la radio.
din 30 de site-uri de masini, www.autovit.ro este site-ul dedicat celor ce cauta anunturi de masini (si deci apreciat de companiile care vand masini), in vreme ce www.turatii.ro sau www.streetracing.ro ocupa felii mult mai subtiri dar si mai exacte referitoare la comportamentul utilizatorilor acestora:
google-analytics.com