Cautare

4247 de rezultate pentru "andrei stanescu posta romana" (3.32 secunde)
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn.
Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara. Andrei, fiul marelui poet Adrian Paunescu, incearca sa scrie si el poezie cu mesaj social-politic, la fel cum a facut si tatal sau.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
Dupa ce s-a pensionat, la inceputul anului 2017, Andrei Alexandru a postat un mesaj pe Facebook. ... Andrei Alexandru: ... Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
Astanoapte, la Bamboo, au stat pana dimineata sa vada daca nu cumva ma duc la Andrei. ... Dar stii bine ca nu mai am treaba cu Andrei. ... Stateam cu Andrei la un Campari, in Office, si mi-a venit deodata ideea: ... Si - n-o sa ma crezi - Andrei m-a sustinut.
Presa a speculat dragoastea celor dor eroi ai dramei lui Shakespeare doar pentru ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc apartin (sau apartineau) unor clanuri care se dusmaneau de moarte, pana mai ieri - adica pana la formarea noului guvern.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Jimmy Stanescu a fost prezent recent la Salonul de toamna 2018, desfasurat la Calarasi, la Muzeul Dunarii de Jos. "Natura statica si peisajul citadin calarasean sunt permanent in vizorul pictorului si caricaturistului Jimmy Stanescu, cel care prefera sa utilizeze fara rezerve galbenul si albastrul, asezate uneori din abundenta.
Numele Uzinei Mecanice Babeni a aparut in contextul acuzatiilor lansate, luni, la adresa sefului statului si a fratelui acestuia, Mircea Basescu, de catre jurnalistul Sorin Rosca Stanescu.
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu arunca o bomba de proportii:
Sorin Rosca Stanescu a scris un editorial pe care il puteti citi in continuare, in care afirma ca este clar: ... Sorin Rosca Stanescu explica de ce. ... Vom fi cu ochii si pe el, conchide Sorin Rosca Stanescu.
Inpolitics publica un text scris de Sorin Rosca Stanescu, sub titlul "Trec tiganii trec, canta si petrec", pe care il puteti citi in continuare. ... (Sorin Rosca Stanescu)
(...) Domnul coleg Rosca Stanescu, care a propus sedinta de astazi, nu este prezent. ... Liberalul Sorin Rosca Stanescu se considera ofensat de colegul de la PSD si spune ca a lipsit pentru ca a fost trimis de Parlament la Conferinta pentru Orientul Mijlociu si Uniunea Europeana.
Inpolitics publica articolul lui Rosca Stanescu: ... Rosca-Stanescu sustine ca exista un lot de jurnalisti incomozi de prim rang care sunt supravegheati permanent si ilegal de serviciile secrete; ... Publicam, mai jos, integral, comunicatul lui Sorin Rosca Stanescu, trimis tuturor redactiilor.
Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix din Calarasi.
Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix din Calarasi. ... Jimmy Stanescu este artist plastic si poet.
De aceste cursuri se ocupa Stela Stanescu, care este trainer. ... Stela Stanescu este hair stlylist si trainer si are diploma in domeniu, fiind coafor profesionist. ... - Giorgiana Cristurean Mustatea - Costinela Surloi - Florentina Daniela Stanescu - Mirela Tursie - Marilena Dore - Alexandru Patru.
google-analytics.com