Cautare

4247 de rezultate pentru "andrei stanescu posta romana" (2.88 secunde)
Potrivit declaratiilor date de Arin Stanescu, presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR), numarul dosarelor noi de insolventa a crescut, in primul trimestru al acestui an, cu 50% fata de perioada similara din 2008.
Reorganizarea te "marginalizeaza" Potrivit presedintelui UNPIR, avocatul Arin Stanescu, in Romania este foarte greu sa reorganizezi o societate, in primul rand din cauza ca finantarea pentru continuarea activitatii se acorda foarte greu, dar si pentru ca firmele aflate in reorganizare sunt marginalizate atunci cand vine vorba sa participe la licitatii privind achizitiile publice.
Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix. ... Poetul Jimmy Stanescu scrie versuri din 2006.
Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix din Calarasi. ... Poetul Jimmy Stanescu scrie versuri din 2006. ... Iata una dintre poeziile semnate de Jimmy Stanescu, Romanta tarzie.
Jimmy Stanescu, Codrin Mihai Cardu, Vasile Grigore, Cornel Ursu-Dobrogea, Lapadat Florin Valeriu, Mihaela Melehat, Dumitru Nicolae, Bogdan Georgescu si Noni Stefanescu. ... Jimmy Stanescu: "La Chisinau, tricolorul si simbolurile romanesti abunda peste tot, mai mult decat in orasele patriei noastre!" Jimmy Stanescu:
Jimmy Stanescu, Cornel Ursu-Dobrogea, Leonte Nastase, Nestor Damaso del Pino, Dumitru Nicolae, precum si tanarul grafician Vlad Stanescu.
Artistii calaraseni, Victor Grigore si Jimmy Stanescu, vor aduce in atentia publicului o serie de lucrari inspirate de lumea cinematografiei, de clasici ai mareului si micului ecran.
Artistul plastic Artistii plastici Jimmy Stanescu si Victor Grigore au organizat o expozitie de arta in incinta noului sediu al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, cladirea noua este situata langa Consiliul Judetean Calarasi.
Fiscul a venit prin posta In cazul veniturilor obtinute din arendarea terenurilor, daca plata arendei se efectueaza in produse, se va face o evaluare a acesteia in lei, pe baza preturilor medii ale produselor agricole.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Consumatorii care nu au incheiat contract cu compania pentru noul sistem de citire-facturare vor primi prin posta documentele necesare, pe care le vor depune semnate la ghisee.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor reaminteste contribuabililor persoane fizice ca pentru facilitarea completarii si depunerii formularelor de "Declaratie speciala privind veniturile realizate" - cod 200, pentru anul 2006, se aplica si, in acest an, la scara nationala, sistemul de trimitere/primire, prin posta a acestor declaratii, catre sau de la contribuabil.
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D. ... Andrei Plesu, fost ministru al Culturii si cel care semneaza Cuvantul de insotire al cartii, va fi, de asemenea, prezent la eveniment pentru a vorbi despre volumul in cauza.
Romana Traducere din limba engleza: ... Gratuitatea este valabila pentru comenzile trimise prin Posta Romana in toata tara si pentru comenzile din Bucuresti (atat posta, cat si curier propriu).
de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana. ... Acestea ar fi in doar cateva cuvinte, liniile de forta ale emisiunilor difuzate in cei 50 de ani de existenta a programului in limba romana.
De aproape doua luni de zile, reprezentantii Prefecturii judetului Constanta nu reusesc sa ia legatura cu subprefectul de sorginte liberala Cosmin Andrei (foto).
Stiu ca nu este o munca usoara, dar este una de echipa si o voi duce la bun sfarsit impreuna cu prefectul Ion Florescu si subprefectul Liviu Andrei.
Consilierul local Sorin Andrei (foto) si-a anuntat ieri, in mod oficial, candidatura pentru presedintia PNL Mangalia, in cadrul alegerilor interne care vor avea loc in luna septembrie.
"Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.Dan Bittman, membru al formatiei Holograf, a declarat ca va face legatura intre "viata reala" si cea a politicienilor.
Adrian Nastase, in scrisoarea adresata lui Andrei:
google-analytics.com