Cautare

4247 de rezultate pentru "andrei stanescu posta romana" (4.50 secunde)
Jimmy Stanescu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Nestor Damaso del Pino, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa. ... Andrei Tudor, Carmen Pavel, Alexa Petre, Bianca Draganescu, Vlad Stanescu, George Baditescu, Nicoleta Ulmeanu, toti elevi. Despre acest vernisaj, caricaturistul Jimmy Stanescu a precizat:
Deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca este multumit de faptul ca limba romana isi va relua statutul de limba nationala in regiunile in care populatia romana este minoritara.
Greva la Posta. ... Cum Romania nu este insa o tara tocmai democratica si civilizata, in ciuda pretentiilor emise cu caramida in piept de toate echipele care s-au sucedat la guvernare, greva de la posta inseamna pentru 75% din cele 6 milioane de pensionari un adevarat dezastru.
"Limba romana e Patria mea", spune Nichita Stanescu si ma regasesc cu totul in semnificatia acestei expresii.
Candidatul independent in 2004 la alegerile locale, omul de afaceri Andrei Lisinschi, a devenit cel mai recent membru al organizatiei PD Galati Cu toate ca a mai avut si in urma cu 5 ani o tentativa de aderare la o formatiune politica si dupa ce a candidat independent la functia de edil-sef al municipiului Galati la alegerile din vara trecuta, omul de afaceri Andrei Lisinschi s-a hotarit abia anul acesta, mai exact in cu doua zile in urma, sa se inscrie intr-un partid.
Alexandru Baciu, Radu Muntean, Razvan Radulescu - Un etaj mai jos Cea mai buna imagine (lung metraj) Andrei Butica - Acasa la tata Daniel Kosuth - Lumea e a mea Tudor Lucaciu - Un etaj mai jos Marius Panduru - Aferim! ... Andrei Cohn Carmen - Regia:
Democrat-liberalul Cosmin Paun a tinut sa le multumeasca ieri formatiunilor politice care si-au prezentat sustinerea fata de candidatul PD-L la Primarie, Andrei Lisinschi, pentru turul al doilea al alegerilor locale, dar si celor care au ramas neutri.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
Cum si-a cucerit Andrei Nastase iubita! Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, si Bianca Ciuvat, iubita lui, sunt impreuna de circa trei ani, perioada in care cei doi sustin ca s-au simtit extrem de bine.
A murit Andrei Gheorghe. Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.
Posta Romana a pus la dispozitia clientilor, incepand cu data de 15 iunie a. ... Serviciul corespondenta prioritara cu confirmare de primire vine sa completeze gama serviciilor oferite de Posta Romana in sistem de viteza prioritara.
"Cetateanul Tariceanu mi se pare cam neserios pentru ca, in loc sa raspunda punctual acuzatiilor pe care eu le-am adus legat de scandalul Posta Romana, a considerat ca lucrurile pe care le spun il insulta si il calomniaza.
10% din angajatii Companiei Nationale Posta Romana, respectiv 3.500 de angajati, vor fi disponibilizati pina la sfirsitul anului, aceasta masura fiind parte integranta din programul de management al companiei, a aratat directorul general CNPR, Dan Mihai Toader ieri, intr-o conferinta de presa.
Tarifele practicate de Posta Romana pentru trimiterile din sfera serviciului universal sunt similare celor practicate de Deutsche Post, dar calitatea serviciilor nu poate fi comparata, sustin reprezentantii Asociatiei Romane de Marketig Direct (ARMAD). ... Astfel, tarifele practicate de Posta Romana sunt la fel de mari cu cele din Germania.
Posta Romana este singura companie din primele zece din Romania, clasificate dupa forta de munca, care a continuat angajarile, in primele sase luni ale anului. Astfel, Posta Romana a ajuns la un numar mediu de 35.
Daca ne luam dupa sindicate, soarta postasilor a fost pecetluita in 2001, cand Guvernul a acceptat sa treaca Posta Romana pe lista societatilor comerciale monitorizate de FMI. Ele, sindicatele, sustin ca fara nici un motiv, Posta Romana fiind tot timpul pe profit.
Este vorba de Compania Romana de Aviatie Romavia, din subordinea Ministerului Apararii (999,73 lei cheltuiti pentru venituri de 1.000 de lei), Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din subordinea Ministerului Economiei si Finantelor (999,12/1.000) si, de la Ministerul Transporturilor, CFR Calatori SA (998,8/1.000), Compania Nationala de Radiocomunicatii Navale (998,6/1.000), CFR Marfa (996,8/1.000), TAROM (994,73/1.000) si Regia Autonoma Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa (994,8/1.000).
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
Inainte dura sase luni pina la deschiderea unei proceduri de insolventa, dar in momentul de fata vom sti imediat dupa introducerea actiunii daca deschidem procedura de faliment sau deschidem procedura generala, care poate sa duca la reorganizare sau la faliment", a declarat presedintele Uniunii Nationale a Practicienilor in Reorganizare si Lichidare, Arin Octav Stanescu.
google-analytics.com