Cautare

4247 de rezultate pentru "andrei stanescu posta romana" (3.22 secunde)
Cozmin Gusa a cerut marti demisia ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, sustinand ca la DNA exista un dosar pe numele acestuia legat de scandalul Posta Romana.
Este vorba despre 3.500 de oameni, dintr-un total de 35.000, care vor fi mutati in societati noi, a mentionat directorul general al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), Mihai Toader. ... Aceasta campanie vine dupa campania de vaccinare antihepatica pe care Posta Romana a derulat-o pentru propriii angajati.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, Posta Romana lanseaza o serie de expozitii la Muzeul National Filatelic, incluzand incursiuni prin istoria postei romanesti si a timbrelor.
Intelegem nemultumirile angajatilor de la Posta Romana si frica de a ramane fara un loc de munca, insa solutia acestora este regretabila.
Limba romana provine din limba sanscrita a dacilor! ... (continuare) In Antichitate vorbeau peste tot romana! ... Sigur ca, in procesul de indepartare fata de limba matca, multe elemente lingvistice s-au alterat treptat, dar chiar si asa te puteai intelege in romana aproape pretutindeni. ... Aceasta nu s-a intamplat cu limba romana.
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a afirmat ca presedintele Traian Basescu are legaturi cu medii teroriste prin intermediul fratelui sau. Potrivit lui Rosca Stanescu, Traian Basescu este interesat doar de bani, se afla intr-o stare de frica si nu stie cat se stie "din toata aceasta nebunie".
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu ii acuza public pe fratii Basescu, pe blog-ul personal, ca ar avea legaturi cu o organizatie terorista. ... Doresc, chiar daca este vorba de Presedintele Romaniei, sa scot acest caz de sub incidenta luptei politice", mai spune Stanescu care sustine ca nu-si va dezvalui niciodata sursele.
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil. ... Incarcatura consta in substante explozive si munitie, sustine Rosca Stanescu pe www.sroscas.ro.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a apreciat, duminica, la Piatra Neamt, ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze daca dezvaluirile ziaristului Sorin Rosca Stanescu despre afacerile familiei Basescu se vor confirma. ... I-as cere presedintelui Romaniei sa spuna ca nimic din ceea ce spune Sorin Rosca Stanescu nu este adevarat.
Adriean Videanu a declarat ca il va da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu si ca analizeza, impreuna cu avocatii, termenii acestei actiuni. Declaratia vine dupa ce jurnalistii de la "Curentul" au publicat, marti, stenograma unei convorbiri intre seful ANI, Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac.
O noua expozitie semnata de Jimmy Stanescu la Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi Jimmy Stanescu este un personaj atipic prin efervescenta creatoare de care da dovada, mai ales in zona desenului , tehnic utilizata pentru a crea portrete si caricaturi, in care evoca personalitati arhicunoscute ale lumii contemporane sau chipurile prietenilor, farara a neglija spatiul citadin, frumusetea corpului uman, fenomenul social al pandemiei sau scene care au ramas in memoria sa ca fiind pitoresti si demne de a fi evocate.
Cum arata harta tarii noastre pe noile timbre emise de Posta Franceza Franta rescrie harta Europei. Republica Moldova, Bucovina de Nord si Basarabia de Sud sunt incorporate in teritoriul Romaniei (asa cum se prezenta acesta la 1 Decembrie 1918), potrivit unor timbre emise de Posta Franceza, scrie Timpul.
Articolul 27 din OUG 2/2001, prevede ca una din cele doua posibilitati de comunicare a procesului verbal va fi prin posta, cu confirmare de primire.
Articolul 27 din OUG 2/2001, prevede ca una din cele doua posibilitati de comunicare a procesului verbal va fi prin posta, cu confirmare de primire.
Coproductia franco-romana, filmata in limba romana, face parte din trilogia romaneasca a Vaninei Vignal, inceputa cu "Stella" (2007) si programata a se incheia cu un al treilea film despre elita romaneasca persecutata de regimul comunist dupa 1948.
De altfel, la aceasta prima intrunire a fost prezent si Andrei Iucinu, liderului Miscarii Studentesti Romania Mare (MSRM), care a tinut sa-i povatuiasca si sa le prezinte faptele altor organizatii similare din tara.
Candidatul Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi, a prezentat ieri "Harta Solutiilor Urgente", care cuprinde primele si cele mai urgente probleme cu care se confrunta galatenii, printre care:
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Mai gasiti si candele, potcoave si ingerasi sculptati in lemn de Andrei Burtea.
Consiliul Concurentei a inceput o investigatie la Compania Nationala Posta Romana, ca urmare a unor sesizari venite din partea unor agenti economici potrivit carora firma ar incalca prevederile Legii concurentei, se arata intr-un comunicat al consiliului.
google-analytics.com