Cautare

4247 de rezultate pentru "andrei stanescu posta romana" (2.83 secunde)
Vor expune Victor Grigore, Jimmy Stanescu si Florian Valsan.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca Posta Romana e pe punctul de a intra in insolventa, avand datorii de 210 milioane lei, informeaza NewsIn.
Limba romana provine din limba sanscrita a dacilor! ... Ideea principala, subliniata in niste studii foarte competente ale unor lingvisti autohtoni, dintre care unul face chiar nota aparte, este ca limba romana reprezinta limba primordiala, practic singura limba din Europa.
Rompetrol Downstream a încheiat un contract cu Posta Româna, în valoare de 100 de milioane de lei, în urma unei negocieri directe, fara anunt de participare, pentru furnizarea de carburanti auto, potrivit unui anunt al companiei Posta Româna de pe portalul de achizitii publice.
Andrei Paunescu a postat pe pagina sa de facebook un articol intitulat: ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
Sorin Rosca Stanescu : ... 10 august 2005, Sorin Rosca Stanescu - "ZIUA": ... 19 august 2005, Sorin Rosca Stanescu:
La Muzeul Dunarii de Jos Calarasi, a avut loc recent vernisajul expozitiei artistului calarasean JIMMY STANESCU. ... Artistul Jimmy Stanescu s-a nascut in data de 9 august 1972. ... Jimmy Stanescu a expus in mai multe randuri alaturi de alti pictori din Calarasi si din alte judete.
Trei sferturi dintre cei intervievati au spus ca prefera sa mearga la ghiseele furnizorilor pentru a-si plati facturile, alte metode folosite fiind plata la posta si la casieriile bancilor. ... plata la posta (39% din respondenti) si la casieriile bancilor (25%)", se arata in studiul GfK.
Posta de pe vremea lui Carol I, o ruina O cladire de pe vremea regelui Carol I, in care functiona Posta, este lasata in paragina la Calarasi. ... Ceea ce la prima vedere pare doar o cladire oarecare, abandonata, este de fapt posta veche a Calarasiului, construita inainte de 1895.
Paul Pacuraru, ministrul Muncii, a cerut Guvernului modificarea comisioanelor percepute de Posta Romana pentru distribuirea pensiilor. Ministrul sustine ca, in ultimii sapte ani, valoarea totala a comisioanelor incasate de Posta Romana a crescut de la 38 la 82 de milioane de lei.
Pentru anul urmator, Posta Romana a solicitat Casei Nationale de Pensii un comision pentru distribuirea pensiei de 1,21%.
Posta Romana este preocupata de extinderea gamei de servicii oferite clientilor prin incheierea unor parteneriate cu administratiile locale din intreaga tara in vederea colectarii de impozite si taxe. Operatiunile financiare intermediate de Posta Romana sunt de natura sa simplifice si sa reduca timpul alocat incasarii traditionale.
• 4 iun 2009 - Ministrul de Externe declara ca partea romana asteapta organizarea Guvernului si a autoritatilor de la Chisinau pentru a stabili, prin folosirea de canale diplomatice, in conditii normale, momentul promovarii unei noi candidaturi pentru functia de ambasador.
Presedintele Romaniei este intampinat pe traseul sau de grupuri de cetateni moldoveni, pe care i-a asigurat de rezolvarea problemelor legate de acordarea vizelor si de cetatenia romana.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie.
Intre timp, adica pana se vor lamuri proprietarii cu acte in regula si cei pricopsiti cu pamant in baza unor falsuri, prefectul Liviu Brailoiu a anuntat deja ca il va da pe fostul subprefect Cosmin Andrei (foto) pe mana Parchetului, intrucat il considera vinovat de ascunderea unui document vital in lamurirea situatiei din Grind.
Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, Liviu Andrei, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului, in prezenta a peste o suta de persoane.
Astfel, nu doar a nemultumiti ci si patrunsi de dreapta credinta, 43 de parlamentari PDL, printre care se numara si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au depus la Parlament un proiect de lege care prevede declararea zilei de 30 noiembrie, in care se sarbatoreste Sfantul Andrei, ca zi libera, anunta Agerpres, cu cateva zile in urma.
Andrei Galut, solistul trupei care concerta in clubul Colectiv, este la terapie intensiva la spitalul Elias si se zbate intre viata si moarte, scrie Adevarul.
google-analytics.com