Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (2.75 secunde)
Daca nu respecta aceste proceduri, autoritatile locale pot primi amenzi intre 500 si 15.000 de lei, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely.
Au fost aplicate amenzi in suma totala de 46.400 de lei. De asemenea, au fost oprite temporar de la comercializare jucarii in valoare de 38.202 lei.
Pentru 2006, 2.000 de societati risca amenzi în valoare totala de 90 de miliarde de lei vechi.
Pentru 2006, 2.000 de societati risca amenzi în valoare totala de 90 de miliarde de lei vechi.
Persoanele fizice si firmele ale caror activitati afecteaza mediul sau pericliteaza viata, sanatatea ori integritatea corporala a unei persoane risca pedepse cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau vor plati amenzi, daca nu iau masuri pentru a preveni si repara daunele produse.
Consiliul Concurentei ii ameninta cu amenzi usturatoare pe producatorii care vor incerca sa scumpeasca nejustificat painea. Sanctiunile pot ajunge si pana la 10% din cifra de afaceri.
In judetul Galati, luna trecuta, politistii de la Rutiera au dat 601 puncte de penalizare, dar si amenzi detinatorilor de motoscutere implicati in accidente usoare sau tamponari.
La peste 85% dintre firmele controlate, inspectorii ANAF au constatat nereguli, aplicand amenzi de peste trei milioane de lei. ... Astfel, inspectorii ANSVSA au controlat circa 200 de unitati de morarit si panificatie, iar in urma verificarilor au fost aplicate amenzi totale de 225.000 de lei.
Conform noului Cod de Procedura Fiscala, persoanele fizice care nu-si vor depune la timp declaratiile de inregistrare fiscala vor plati amenzi care variaza intre 500 si 1.000 de lei, fata de maximum 150 de lei, cat era sanctiunea pana acum.
In caz contrar, vanzatorul va primi amenzi de pana la 50.000 de lei, a decis Guvernul.
La doua dintre acestea, respectiv SC Ilex Trading SRL Oradea si SC Mari IFN SRL Oradea, au gasit nereguli, au aplicat amenzi si au confiscat metale pretioase. ... Firmei i s-au aplicat amenzi de 37.000 de lei.
Inspectorii OJPC Dolj le-au aplicat amenzi usturatoare în speranta ca nu vor mai încalca legea. ... Inspectorii le-au dat amenzi în valoare de 66.200 de lei.Sanctiuni piperate au fost aplicate si societatilor care comercializau obiecte pretioase, din aur sau argint.
Autoritatile competente au avertizat mediul de afaceri ca, în cazul în care nu sunt depuse la timp declaratiile lunare catre pensii, angajatorii risca amenzi si sanctiuni.
Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au dat pana acum amenzi in cuantum total de 44.000 de lei. ... Inspectorii au verificat galantarele si magaziile a 41 de operatori economici, dand 23 de amenzi in valoare totala de 44.000 de lei.
Urmarind aceste obiective, Garda a aplicat in primele patru luni ale anului amenzi de aproape 8.000.000 lei (peste 2.000.000 euro), confiscand in acelasi timp bunuri si sume de bani in valoare de peste 13.000.000 lei (circa 4.000.000 euro).
Jucarii fara avertismente sau cu o etichetare doar de dragul de a fi, majoritatea cu abateri, au atras pentru toti agentii verificati de inspectorii de la Protectia Consumatorilor amenzi in cuantum de 15.500 de lei .
Mai exact, conducatorii masinilor pestrite s-au ales cu amenzi deoarece, prin diferite metode, isi inselau clientii. ... Putine amenzi, semn ca ori taximetristii merg in general cu toate cele in conformitate cu reglementarile in vigoare, fie stiu sa se ascunda prea bine.
Dintre acestia 47 au primit amenzi in valoare de 105.000 de lei. ... Au primit amenzi si in trecut, au primit si acum, dar din pacate acest lucru nu schimba nimic in atitudinea lor, ba mai mult, situatia persista.
A fost confiscata marfa si au fost aplicate amenzi. ... Si Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor a initiat controale si verificari la aceste magazine chinezesti, aplicand amenzi la unele dintre ele.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a oprit definitiv de la comercializare 2.300 de kilograme de alimente si a dat 723 de amenzi, in valoare totala de 1.840.000 de lei, in urma unui control efectuat in fast-food-uri, restaurante si chioscuri din zone de agrement.
google-analytics.com