Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (3.51 secunde)
Peste 30.000 de proprietari de paduri din judetul Dolj risca amenzi cuprinse intre zece si 50 de milioane de lei vechi pentru ca nu au incheiat contracte de paza sau administrare cu ocoalele silvice pentru suprafetele pe care le detin.
Inspectorii OJPC au aplicat amenzi in valoare totala de 23.300 de lei noi. Articolele cu deficiente de informare au fost oprite temporar de la comercializare si s-au stabilit termene ferme pentru remedierea acestora.
Inspectorii OJPC au aplicat 32 de amenzi contraventionale in valoare de 12.100 de lei noi, iar 1.469 de perechi de incaltaminte in valoare de 53.475 de lei noi au fost oprite temporar de la comercializare si s-au stabilit termene ferme pentru remedierea deficientelor.
Au fost incheiate 27 de procese verbale de constatare a contraventiei, 11 procese verbale de prelevare si au fost aplicate amenzi contraventionale in valoare totala de 9.500 de lei noi.
Sebastian Bodu a spus ca in fiecare zi de greva a comisarilor se pierd 350.000 de euro pentru ca nu se mai dau amenzi si nu se mai fac confiscari.
67 de avertismente, 85 de amenzi contra- ventionale in valoare de 28.400 de lei noi, masura opririi temporare a prestarii serviciilor la 49 de agenti economici;
200 de contribuabili "intarziati" risca amenzi Termenul-limita de depunere a declaratiilor de venit a fost 15 mai. ... Cei care ignora sa-si faca datoria de buni contribuabili risca sa primeasca avertismente sau amenzi contraventionale.
Amenzi pentru oponentii consolidarii Prin modificarea Ordonantei 20/1994, publicata in "Monitorul Oficial" in mai, primariile au obligatia de a trimite o notificare catre asociatiile de proprietari in vederea inventarierii tuturor cladirilor cu risc seismic in termen de noua luni, a mai spus ieri Borbely.
Amenzi de zeci de milioane pe litoral Alte controale efectuate de Inspectoratul Teritorial in Constructii au fost cele de pe plajele din statiuni, in care au fost verificate strict constructiile de pe plaja.
Amenzi de 20 de milioane de lei pentru tranzactii ilegale Proprietarii fermelor vor avea un tabel cu persoanele care au achizitionat puii. ... "Persoanele care nu se conformeaza risca amenzi de pana la 20 de milioane de lei", a afirmat Andrei Butaru.
Pe litoral s-au desfasurat 170 de actiuni de control, au fost aplicate 140 de amenzi in valoare totala de 88.700 RON si un numar de 18 avertismente.
Inspectorii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Hunedoara au facut anul acesta peste 1.300 de controale, in urma carora au aplicat societatilor comerciale amenzi in valoare de 227.000 RON.
263 amenzi contraventionale in valoare de 12.2550 lei noi;
Declararea falimentului - un tertip pentru a scapa de amenzi Una dintre cele mai folosite metode pe care societatile comerciale amendate de ITM le folosesc pentru a scapa de executarea sanctiunilor este declararea falimentului firmei.
In urma acestor controale, au fost incheiate 63 de procese-verbale insumand amenzi in cuantum de 189.000 de lei.
Pentru a preveni ilegalitatile practicate de catre importatorii de pomi de Craciun, odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dez-voltarii Rurale (MAPDR), prin intermediul Directiei Generale de Control Silvic si Cinegetic, va aplica amenzi, cuprinse intre 500 si 1.000 de lei, se arata intr-un comunicat emis de minister.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 725 de amenzi contraventionale insumand 1.134.900 de lei noi ( 11,3 miliarde de lei vechi), luandu-se concomitent urmatoarele masuri:
Vestea intrarii in legalitate a utilizarii detectoarelor de radar ii bucura si pe cei care nu si-au cumparat pana acum astfel de produse, intrucat vor putea folosi linistiti aparatul de ocolit amenzi.
Comerciatii au incasat amenzi de 6,5 miliarde. ... Verificarile din cursul lunii noiembrie s-au soldat cu amenzi in valoare totala de 5,65 miliarde de lei vechi pentru agentii economici care nu respecta legea, fiind, dupa cele precizate de comisarul-sef Dragos Ursulescu, printre cele mai mari din ultimul timp.
De asemenea, in ceea ce priveste controalele inspectorilor Oficiului pentru Protectia Consumatorilor Constanta efectuate la agentii economici care presteaza servicii de iluminat public, in urma deficientelor constatate, au aplicat amenzi contraventionale in valoare de 800 lei noi.
google-analytics.com