Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (2.57 secunde)
Judecatoria Mangalia a scutit filiala PD-L de la plata celor trei amenzi date in campania electorala de catre inspectorii din primarie.
Totodata, a crescut si cuantumul mai multor amenzi. ... Faptele care contravin acestor norme vor fi sanctionate cu amenzi intre 500 si 1.000 de lei, pentru persoane fizice, si intre 1.000 si 2.500 de lei, pentru cele juridice.
Totodata, a crescut si cuantumul mai multor amenzi. ... Faptele care contravin acestor norme vor fi sanctionate cu amenzi intre 500 si 1.000 de lei, pentru persoane fizice, si intre 1.000 si 2.500 de lei, pentru cele juridice.
Totodata, a crescut si cuantumul mai multor amenzi. ... Faptele care contravin acestor norme vor fi sanctionate cu amenzi intre 500 si 1.000 de lei, pentru persoane fizice, si intre 1.000 si 2.500 de lei, pentru cele juridice.
Deficienta nu este din cauza unitatii, ci datorita unor alimente contaminate, care au fost confiscate, iar in acest caz noi nu aplicam amenzi".
De asemenea, acelasi comandament da, ca pe banda rulanta, amenzi agentilor economici care activeaza in statiunile de pe litoralul romanesc al Marii Negre, desi inclusiv reprezentantul Guvernului in teritoriu a cerut ca sanctiunile "sa nu omoare" turismul.
Au fost dispuse 46 de sanctiuni, dintre care 14 amenzi, in valoare totala de 117. ... "In afara de amenzi, au mai fost dispuse 32 de avertismente", a conchis Marius Ciobanu.
Patronii care utilizeaza in mod consecutiv persoane fara a le incheia contracte individuale de munca si care acumuleaza amenzi pana la 100.000 de lei pot fi reclamati in instanta si risca sa faca inchisoare de la unu la cinci ani.
Prefectul Ion Mitu a declarat ca daca edilii acestora nu vor trimite, in cel mult trei zile, documentatiile pentru a fi avizate de ANFP, vor fi aplicate amenzi al caror cuantum poate ajunge la 40.000 de lei.
Amenzi intre 10.000 si 40.000 de lei Reprezentantul guvernului in teritoriu a anuntat ca, dupa ce a primit imputernicirea de la Ministerul Administratiei si Internelor, ieri a emis un ordin al prefectului privind alcatuirea unei comisii de control care sa se deplaseze in fiecare din cele cinci comune.
Potrivit legislatiei fiscale in vigoare, nedetinerea casei de marcat sau neutilizarea acesteia se sanctioneaza cu amenzi care pornesc de la 8.000 de lei. ... Daca nu utilizau case de marcat, ce amenzi s-au aplicat acelor comercianti - persoane juridice?
Potrivit Mediafax, dintre cele 184 de incidente, 103 au avut loc in mediul rural, iar cele mai multe s-au inregistrat in Dambovita (22), Hunedoara (19), Mehedinti (14) si Braila (13).Pentru aceste fapte au fost aplicate 76 amenzi contraventionale in valoare de circa 33.000 lei.Din 76 de amenzi aplicate de politie, cele mai multe au fost inregistrate in Braila (13), Dambovita (11) si Prahova (7).Datele prezentate de catre ministru releva ca, din totalul celor 53 de infractiuni, 13 au vizat promisiunea, oferirea sau darea de bunuri, iar doua au fost legate de portul fara drept de arma alba.In primele cinci zile de campanie au fost inregistrat 310 manifestari electorale, cele mai multe in Timisoara (32), Teleorman (25), Brasov (23), iar pe timpul manifestarilor au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale.
In perioada 2010-2011, conducerea ANRMAP, prin efectuarea unui "artificiu" ilegal, a hotarat inlocuirea sanctiunii cu amenda cu cea a avertismentului, la amenzi in cuantum total de 385 000 lei, amenzi care vizau, printre altele, Primaria Tg Mures, CJ Galati sau Metrorex.
Amenzi usturatoare si chiar inchisoare pentru “piratii“ de software Incepand cu iulie 2004, noile reglementari in domeniul software ameninta “piratii“ cu amenzi usturatoare.
In cadrul controalelor de saptamina trecuta destinate respectarii protectiei consumatorului la comercializarea jucariilor, inspectorii OJPC au verificat jucarii in valoare de 125.000.000 de lei si au dat amenzi de 54 de milioane.
Legea mai stipuleaza ca predarea vehiculului scos din uz catre punctele de colectare prevazute mai sus se va face fara nici o cheltuiala a detinatorului care-l preda si mai prevede amenzi pentru producatorii de autovehicule care nu specifica in cartea tehnica posibilitatile de reciclare a autovehiculului si a componentelor acestuia, precum si amenzi pentru firmele de service auto care nu respecta normele cu privire la inlocuirea pieselor uzate.
Dupa toate aparentele, inspectorii ITM isi cam consuma pixurile si hartia chitantierelor degeaba atunci cand aplica amenzi contraventionale angajatoriilor care au in dotare oameni fara forme legale de munca, din moment ce acestia cotizeaza la platirea amenzilor, dar continua sa foloseasca aceasta forma de munca, ilegala de altfel.
Amenzi de peste 1,6 miliarde de lei Recent, inspectorii fiscali au inceput impreuna cu Garda Financiara sa verifice agentii economici care au obtinut atestatul de comerciant in sistem en-gros pentru produse accizabile.
Au fost aplicate 18 amenzi in valoare de 6.300 de lei noi si trei avertismente. Valoarea produselor verificate este de 5.500 de lei, cu deficiente 4.384,4 lei.
Pentru abaterile constatate s-au aplicat 50 de avertismente, 37 de amenzi contraventionale in valoare de 26.600 de lei noi, masura opririi temporare a prestarii serviciului la 32 de agenti economici (12,1%).
google-analytics.com