Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (2.95 secunde)
Acestia sustin ca anul trecut comisarii Garzii Nationale de Mediu au controlat peste 30.000 de agenti economici, carora le-au fost aplicate aproximativ 8.500 de sanctiuni contraventionale iar numarul de amenzi fiind de peste 6.400, inregistrand o valoare totala de 55 de milioane de lei.
Circa 2.000 de firme craiovene risca sa primeasca amenzi consistente din partea fiscului deoarece nu si-au depus situatiile financiare aferente anului fiscal 2006.
60 de agenti economici luati la bani marunti, 49 de amenzi aplicate in valoare totala de 82.000 de lei, precum si 9 decizii de suspendare a activitatii, acestea sunt rezultatele controalelor efectuate in perioada 1-15 august la producatorii si comerciantii de paine si produse de panificatie de catre comisari ai Garzii Financiare Galati si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.
Fie ca nu au platit TVA referitoare la operatiunile intracomunitare sau ca nu au declarat sumele reale ale tranzactiilor,firmele s-au ales cu amenzi usturatoare.Inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au aplicat amenzi si sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 780.000 de euro, in urma controalelor la firmele care au desfasurat operatiuni intracomunitare in acest an.
Noile amenzi pentru incalcarile legislatiei fiscale se aplica incepand de la 1 octombrie si se situeaza intre 500 si 14.000 de lei, in functie de contraventie.
Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au dat amenzi in valoare de 16.000 de lei vanzatorilor de peste care nu au respectat regulile unui comert civilizat.
Aceleasi legi au portite de scapare, astfel ca multi patroni si administratori se aleg fie cu amenzi si popriri pe conturile bancare, fie cu dosare penale solutionate în avantajul învinuitului. ... Daca au mai existat dosare penale, acestea s-au solutionat "în limitele legii", adica respectivii au primit amenzi.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au aplicat amenzi contraventionale in valoare de 1,063 de milioane de lei, in urma unui control efectuat in mai, la comerciantii de jucarii, in scopul depistarii acelor produse care pot fi periculoase pentru copii, informeaza un comunicat al ANPC.
MAE recomanda transportatorilor si soferilor de tir ca, la intrarea in Ungaria, sa solicite controlul masei si al gabaritului autovehiculului, dupa ce autoritatile ungare au anuntat intensificarea controalelor si impunerea de amenzi in cazul constatarii depasirii fara autorizatie a masei admise.
In primul trimestru al anului in curs inspectorii fiscali din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au aplicat in primul trimestru nu mai putin de 346 de amenzi contraventionale, in valoare de 371.
Firmele care nu au modificat in casa de marcat TVA de la 19% la 24% risca amenzi intre 2.000 si 4.000 de lei.
masinile cu anvelope de iarna, altfel se vor alege cu amenzi usturatoare.
Soferii, insa, vor plati amenzi daca vor provoca pagube din cauza nedotarii corespunzatoare a vehiculului. "Soferii nu sunt obligati sa aibe anvelope de iarna, dar daca vor provoca un accident, vor derapa sau vor bloca drumul vor plati amenzi, precum si cheltuielile de degajare a drumului.
Suntem printre primele directii din tara la amenzi transformate in munca in folosul comunitatii. Avem de recuperat amenzi de cinci milioane de lei, din care trei milioane de lei sunt numai amezi rutiere, iar restul la Legea nr. 61 sau amenzi date de primarie", a mentionat Mariana Budulan.
Proprietarii care nu-si asigura locuinta risca amenzi cuprinse intre 100 si 500 lei. ... Primariile sunt cele care vor colecta aceste amenzi", a declarat pentru REALITATEA.NET Marius Bulugea, presedintele Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), societatea care gestioneaza procesul de asigurare obligatorie a locuintelor in Romania.
Amenzi de pana la 4.000 de lei, cauciucurile de iarna obligatorii de la 1 noiembrie, indiferent de vreme, anvelopele all season nu te scapa de amenzi, sunt cateva dintre "zvonurile" ... Nici vorba de amenzi "astronomice", de pana la 4.000 de lei.
Legea drepturilor de autor instituie taxe pentru unitatile de alimentatie si cazare care fac "comunicare publica", utilizand aparatele TV, amenintand cu amenzi uriase pe cei care nu cotizeaza.
METODE LEGALE DE A SCAPA DE AMENZI!
METODE LEGALE DE A SCAPA DE AMENZI!
Politistii spun ca prostituatele au cele mai multe amenzi neplatite. "Amenda este de minimum 500 de lei si au strans bibliorafturi din cate amenzi au.
google-analytics.com