Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (3.04 secunde)
Viceprimarul Gheorghe Nedelescu a precizat ca numai in 2005 au fost date 105 amenzi, valoarea lor ajungand la 2,1 miliarde de lei. ... In prima etapa ii atentioneaza pe cei gasiti in ilegalitate, iar daca nu se conformeaza, la urmatorul control aplica amenzi.
In plus, primaria vrea sa interzica oprirea oricarui vehicul in unele perimetre, considerate cu statut special, si are de gand sa aplice amenzi usturatoare pentru orice abatere de la noile reguli.
Amenzi de 28,5 milioane de euro In 2005, marii producatori de ciment de pe piata romaneasca au primit amenzi record din partea Consiliului Concurentei pentru ca ar fi format un cartel care sa mentina preturile ridicate ale acestui produs pe piata romaneasca.
Romania risca acum, din cauza guvernarii iresponsabile a PNL, amenzi de miliarde de euro si sanctiunea posibila a taierii unor fonduri europene", a spus Boc.
Amenzi pe banda rulanta pentru munca "la negru"In alta ordine de idei, pentru inspectorii de la Relatii de Munca, ziua de ieri a fost zi record pentru amenzi. ... Prin urmare, au fost dispuse amenzi, in valoare totala de 43.
Potrivit directorului coordonator Cristian Radu (foto), in numai o saptamana, in cadrul actiunii "Litoral", prin care sunt verificati in fiecare an pe litoralul romanesc operatorii economici ce isi desfasoara activitatea sezoniera si care, in majoritatea cazurilor, au sediul social in alte judete, s-au aplicat amenzi in valoare de 620.
In urma controalelor, au fost dispuse 10 amenzi, in valoare totala de 28. 500 de lei, pentru cele 19 persoane care munceau fara forme legale si 12 amenzi, in valoare de 30.
000 lei, amenzi totalizand 318. ... Astfel, au fost sanctionati 48 de societati cu amenzi in suma de 98. 500 lei, din care s-au incasat propriu-zis 42.
2009, s-au aplicat amenzi de 1. ... Astfel, au fost sanctionati 34 de agenti economici cu amenzi in suma totala de 55.
Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului, a anuntat ieri ca sanctiunile aplicate pentru nerespectarea normelor legislative privind transportul de persoane de catre operatorii rutieri au fost inasprite, unele amenzi fiind dublate sau chiar triplate. ... ) sau cu tahografe neomologate, operatorii de transport rutier risca amenzi intre 10.
Primaria nu poate aplica amenzi pentru neasigurarea locuintelor Primaria Brasov inca mai asteapta un raspund din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor si din partea Ministerului Administratiei si Internelor, dupa ce in urma cu trei saptamani a solicitat clarificari cu privire la aplicarea Legii privind obligativitatea asigurarii locuintelor.
Comisarii GF au aplicat amenzi contraventionale totalizind peste 1,246 miliarde lei vechi, incepind din anul 2003, in urma controalelor efectuate la 17 firme patronate de Hayssam.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au raportat, in fiecare luna, nereguli si amenzi la producatorii din panificatie, in special neinregistrari in contabilitate, adica nefiscalizarea intregii productii. Desi unele amenzi au fost destul de consistente, mai exista producatori care continua aceasta practica.
Depunerea declaratiei vamale de export pentru materialele lemnoase fara avizul de insotire a marfii, prezentarea unor astfel de avize care contin date false si lipsa acestui document la controlul vamal se sanctioneaza cu amenzi intre 30 - 1.000 de lei si confiscarea produselor.
Pentru abaterile constatate s-au aplicat 225 de amenzi contraventionale in valoare de 92.250 de lei noi si s-a luat masura opririi temporare a prestarii serviciului la un numar de 184 de agenti economici (48%).
Proprietarii spatiilor de depozitare si comercializare a cerealelor care se incapataneaza sa functioneze in perioada urmatoare fara autorizatie risca amenzi usturatoare, ca si operatorii economici care achizitioneaza cereale de la ei.
Astfel, in Cehia, condusul sub influenta alcoolului sau a drogurilor este sanctionat de politie cu amenzi care pot egala bugetul de concediu al unei persoane.
In cazul nerespectarii acestor conditii, vor fi date amenzi cuprinse intre 4.000 si 8.000 de lei. ... In caz contrar, unitatile respective vor primi amenzi cuprinse intre 30.000 si 50.000 de lei.
Totusi cele mai spectaculoase modificari se refera la sanctiuni, respectiv la Capitolul XIII din Titlul IX, noile amenzi, spre exemplu, in cazul persoanelor care dobandesc cladiri sau terenuri sau construiesc o cladire si nu depun declaratia de impunere in termen de 30 de zile de la data respectiva, vor plati amenzi cuprinse intre 200 si 500 de lei noi, in acest moment plafonul maxim fiind de 340 de lei.
Cele care nu depun situatiile financiare pot incasa amenzi de pana la 5.000 de lei, iar ORC poate cere dizolvarea lor la sase luni de la expirarea termenului de depunere.
google-analytics.com