Cautare

143 de rezultate pentru "alro" (2.75 secunde)
Formatia olteana ALRO Slatina va juca astazi, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), la Oradea, impotriva echipei FC Bihor, confruntarea contand pentru etapa a 29-a din Liga a II-a, seria a 2-a.
"Conform datelor existente la nivelul MAE, rezulta ca firma Alro Slatina nu are, in prezent, personal delegat sau detasat in statul Sierra Leone. Compania Alro si-a rechemat angajatii romani din statul Sierra Leone.
In perioada in care Elena Udrea era consiliera sefului statului, numele lui Cocos apare in dosarul ALRO.
Petrom, Transelectrica si Alro sunt principalele societati care au "contribuit" la pierderile Fondului. ... Principalele participatii pentru care s-au constituit ajustari suplimentare pentru pierdere de valoare sunt Petrom (3,652 miliarde de lei), Transelectrica (153,7 milioane de lei) si Alro (79,6 milioane de lei).
Formatia ALRO Slatina continua seria meciurilor de verificare in aceasta saptamana. Elevii lui Daniel Mogosanu vor sustine astazi, in deplasare, de la ora 12.00, un joc amical, in compania colegei de serie CSM Valcea.
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Vi-l asumati pe Catalin Predoiu, ca viitor premier, cu toate problemele pe care le-a produs la Arpechim, ALRO si Rompetrol Ieri au aparut mai multe informatii despre relatia lui Catalin Predoiu, ca avocat, cu mai multi giganti ai economiei romanesti, chiar in momente controversate ale existentei acestor companii - este vorba de ALRO, de Arpechim, de Rompetrol.
De asemenea Alro Slatina este una dintre cele 13 companii aflate in competitie pentru construirea unitatilor 3 si 4 ale Centralei de la Cernavoda, un proiect de circa 2 miliarde de euro.
Alro, Petrom, Rompetrol si Lukoil Romania vor construi termocentrale noi, cu o putere instalata cumulata de 1.940 MW, reprezentand circa 11,5% din capacitatile de productie functionale in prezent, de circa 16.800 MW.
Alro Slatina revine si ea, de astazi, pe BVB. ... In ceea ce priveste societatea Alro Slatina, aceasta va reveni la tranzactionare incepand cu 2 aprilie, dupa o perioada de sase luni de suspendare.
Cele mai mari cresteri le-au avut Santierul Naval Orsova si ALRO Slatina.
Cele mai mari cresteri le-au avut Santierul Naval Orsova si ALRO Slatina.
Acesta a marturisit ca a fost in discutii si cu ALRO Slatina: ... Stiu ca acolo sunt conditii foarte bune si consider ca are mai multe sanse de promovare anul acesta Gaz Metan decat ALRO si asta m-a facut sa aleg foarte repede".
Mijlocasul craiovean Gabriel Velcovici (27 de ani) ar putea imbraca din retur tricoul formatiei ALRO Slatina, asta in cazul in care nu isi va rezolva situația cu actualul sau club, Gloria Bistrita, care se confrunta cu mari probleme financiare.
Formatia ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 12.00, la Deveselu, un joc de verificare in compania divizionarei C FC Caracal, acesta fiind primul test sustinut de elevii lui Daniel Mogosanu de la revenirea in tara.
Faptul ca au acelasi obiectiv, respectiv ocuparea locului trei la finalul stagiunii, este un motiv suficient pentru ca formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina sa se "dusmaneasca"
Desi a afirmat in nenumarate randuri ca nu va da curs ofertei venite din partea celor de la ALRO Slatina, Sorin Cartu a ajuns la un acord cu divizionara secunda, urmand sa ocupe functia de consilier tehnic.
Angajatii de la ALRO Slatina isi striga disperarea in strada. Sindicalistii din industria aluminiului protesteaza la fereastra Ministerul Energiei dar si in fata Guvernului fata de cresterea preturilor la energie, care au determinat societatea sa isi reduca activitatea.
Disperarea angajatilor ALRO i-a scos din nou in strada. O suta de oameni au venit in fata Guvernului, pentru ca fabrica este la un pas sa fie inchia in totalitate din cauza facturilor la energie.
Scumpirea energiei se tranforma in somaj la combinatul ALRO Slatina. Din cauza costurilor ridicate la energia electrica, doua hale au fost inchise, iar activitatea uzinei s-a redus cu 40 de procente.
google-analytics.com