Cautare

143 de rezultate pentru "alro" (3.24 secunde)
Atacantul craiovean Laurentiu Boroiban a confirmat ideea ca este interesat sa evolueze din retur pentru ALRO Slatina si a punctat ca la inceputul saptamanii viitoare, cand oficialii de la malul Oltului isi vor relua activitatea, se vor finaliza si actele.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, i-a trimis ieri o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care ii cere sa desecretizeze si sa prezinte cele trei convorbiri telefonice avute pe tema Alro.
Interventia telefonica a presedintelui a venit ca replica la afirmatiile anterioare facute de premier in cadrul emisiunii, referitoare la depasirea atributiunilor prezidentiale in cazul recomandarii scrise privitoare la ALRO.
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) acorda un imprumut sindicalizat de refinantare de 180 de milioane de dolari producatorului de aluminiu Alro, pentru imbunatatirea calitatii produselor si a eficientei energetice, potrivit unui comunicat.
Golgheterul formatiei Gaz Metan Severin, Laurentiu Boroiban, si-a reziliat contractul cu formatia de la Dunare, viitoarea sa destinatie fiind, cel mai probabil, colega de serie ALRO Slatina.
Divizionara secunda ALRO Slatina a inceput cu o victorie seria partidelor amicale, castigand sambata, scor 1-0, in fata valcenilor de la Damila Maciuca (locul sapte in Liga a III-a, seria 4). ... ALRO Slatina (prima repriza): ... ALRO Slatina (repriza a doua):
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Divizionara secunda ALRO Slatina a efectuat primul transfer al verii, oficialii aluministi obtinand acordul lui Marius Jianu. ... Ne-am inteles foarte repede, nu este greu sa negociezi cu presedintele ALRO, Jean Nitulescu.
Primul motiv ar fi redeschiderea dosarului ALRO, care a fost inchis in ianuarie 2010 de DIICOT, DNA-ul fiind singura intitutie care poate il poate redeschide. Dosarul ALRO a fost deschis in 2007.
• Redeschiderea dosarului ALRO ar putea fi un nou motiv de ingrijorare pentru seful statului. Dosarul ALRO a fost deschis in 2007.
Seful statului a intervenit in direct intr-o emisiune in care seful Executivului s-a referit, in contextul unei discutii privind grupuri de interese, la o nota semnata de Basescu pe un memoriu adresat in primavara anului 2006 ministrului Economiei, conservatorul Codrut Seres, prin care cerea o rezolvare legala si "in interesul economiei nationale" a unei probleme legate de furnizarea de energie catre compania ALRO.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, joi seara, ca nu exclude ca, dupa consultarea avocatilor, conservatorii sa faca o plangere penala in legatura cu documentul referitor la ALRO, trimis de presedintele Traian Basescu fostului ministru al Economiei Codrut Seres.
Traian Basescu a explicat ca reprezentantii Alro, una dintre firmele in favoarea carora intervenise, au adresat un memoriu presedintiei, spunand ca in fiecare an trebuia sa mearga cu "valiza de bani" la Ministerul Industriilor pentru a primi restul de 25% din necesarul de energie de care avea nevoie pentru a functiona.
Afirmatiile presedintelui au venit in contextul in care premierul Tariceanu a declarat, la emisiunea de la postul public de televiziune, ca presedintele Basescu si-a depasit atributiile cand a decis sa adreseze ministrului Economiei o recomandare referitoare la compania Alro.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a hotarat finalizarea ultimei etape a procesului de monitorizare a contractului de vanzare - cumparare de actiuni pentru SC ALRO SA Slatina.
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti.
Reveniti in Romania la sfarsitul saptamanii trecute, jucatorii si oficialii clubului ALRO Slatina s-au obisnuit greu cu gandul ca trebuie sa-si continue pregatirile infruntand frigul si zapada, chiar daca terenul de la "Metalurgistul"
Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I.
ALRO, FC Olt si CSM Valcea au deplasari dificile Celelalte trei formatii oltene isi disputa meciurile rundei pe teren strain. ALRO Slatina isi joaca practic obiectivul in aceasta zi, urmand sa o intalneasca pe una dintre echipele cu sanse mari la ocuparea locului trei, Chindia Targoviste.
google-analytics.com