Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (3.53 secunde)
Totodata, acestia spun ca alaturarea la Grupul Independentilor a tot mai multi social-democrati, pentru a construi un nou proiect pe zona de centru-stanga, arata ca PSD nu mai poate fi recuperat din mainile celor care vor sa transforme politica intr-o afacere.
Votul a devenit, din nefericire, o afacere de sezon, iar plata fost diversa: hrana, bunuri electrocasnice, imbracaminte sau incaltaminte, bani (lei sau valuta).
A fi de stanga continua sa fie o afacere rentabila pentru multi oameni de presa, artisti, politicieni si scriitori. E simplu si profitabil sa mobilizezi masele impotriva capitalismului, a americanilor, a concernelor multinationale, a globalizarii si a poluarii.
Editorialistul cotidianului Gandul crede ca remanierea Guvernului Emil Boc nu are nicio legatura cu opinia publica, ci este doar o afacere interna a democrat-liberalilor.
"Indiferent de existenta unei relatii reale de prietenie intre mine si Sorin Ovidiu Vantu si de ostilitatea dintre mine si Traian Basescu, sunt cateva elemente de necontestat in toata aceasta afacere a arestarii primului de catre cel de-al doilea.
Chiar inainte ca acesta sa scape pe sub mustacioara fructele gandirii sale (cam de acelasi soi cu principala sa afacere), am avut parte de suficiente semne ca ne indreptam spre o limitare serioasa a libertatilor de exprimare.
‘Exprim un regret ca despre economia Romaniei vorbesc oameni care, de fapt, dezinformeaza populatia, pentru a-si rezolva meschinele lor batalii politice sau meschinele lor interese legate de o afacere mai mica sau mai mare.
Cand nu vizualizezi presa ca o afacere, ci doar ca o maciuca, ai o problema. • EVZ: Cum vedeti noul proiect de la Realitatea TV, cu Sebastian Ghita in postura managerului?
Fatuloiu a mai spus ca fostul sef al Politiei Romane, Petre Toba, stia, cel mai probabil, despre toata aceasta afacere, din moment ce ocupa functia de manager.
In opinia unor lideri de sindicat, pierderile indirecte ale statului din aceasta "afacere" ar fi de peste 74 de milioane de euro.
Pentru ca toata aceasta mare afacere sa fie cat mai ascunsa de ochii iscoditori ai lumii, informatiile privind cheltuirea banului public - si european pe deasupra - au fost secretizate.
• Unui baietas din Craiova, Flavius Sirop, rapper de felul lui, ale carui firme au reusit mari pierderi financiare sub inteleapta sa conducere, i s-a dat pe mana o afacere grasa:
Uciderea cainilor reprezinta, totodata, o afacere profitabila pentru mafie. Ajutati Romania sa nu se transforme in Uganda lui Idi Amin", a conchis liderul PRM.
Cred ca mult mai onorant era daca domnul Botis si sotia domniei sale evitau din start sa se implice intr-o asemenea "afacere".
Patriciu a fost unul din cei mai mari profitori ai regimului Nastase, care a convertit in actiuni datoriile Petromidia catre stat - o afacere de pe urma careia bugetul ar putea pierde zeci de milioane de euro.
Copresedintele USL, Crin Antonescu, spune ca eventuala comasare a alegerilor nu va fi "mare afacere" pentru PDL, iar pentru Uniune nu va fi nici o drama dar ca acesta este un punct de vedere personal care urmeaza sa fie discutat de structurile de conducere ale PNL.
De ce o afacere, fie ea si cu aur, a incins spiritele atat de mult incat a provocat trei fenomene rarisime?
Unii de la noi (PNL - n.r.) spera ca primaria e o mare afacere si insista pentru ea, insa eu il sustin pe Nichita", a spus Fenechiu.
• Imediat ce s-a vorbit de prezenta Scutului companiile americane au inceput sa se intereseze de Romania • Americanii nu vorbesc de trei ori despre o afacere.
Sunt o afacere de imagine. Remanierile nu au absolut nici o semnificatie. Problema deficitarului Guvern Boc nu se rezolva cu schimbarea unui ministru sau a altuia.
google-analytics.com