Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (2.95 secunde)
Cu mai multe amanunte vom reveni in zilele urmatoare, cand vom incerca sa facem un pic de lumina in toata aceasta afacere.
Un investitor italian a dorit sa-si deschida o afacere in perimetrul fostei exploatari miniere de la Dalja, dar consilierii locali au refuzat sa ii vanda terenul de sub cladirea pe care o detine si unde intentioneaza sa-si desfasoare activitatea de productie.
E drept insa ca seful penelistilor a fost ajutat in acest sens de santajul politic la care a fost supus de Traian Basescu si ai lui. Partea proasta este ca din toata aceasta afacere imaginea tarii va iesi extrem de sifonata.
"Respect activitatea pe care o face orice om care si-a investit nervi, bani si risc intr-o afacere profitabila pentru Romania.
Nu exista nimic subversiv in toata aceasta afacere si nimic care sa incalce legea. Nimeni nu are cunostinta despre vreo fabrica de tigari care sa apartina familiei presedintelui, in orice caz, aceste acuzatii vor fi combatute in instanta".
Actul normativ cu pricina, semnat la inceputul lunii septembrie a anului trecut exclusiv de ministrii liberali in frunte cu prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, a perfectat o adevarata afacere imobiliara pentru Primaria Podari, care a primit, fara prea mari eforturi, 24,5 hectare de teren situate in vecinatatea drumului Craiova-Calafat.
Cel care a facut propunerea se gindea ca municipalitatea ar putea face bani frumosi din aceasta afacere", a declarat deputatul Emil Strunga.
Fostul ministru al Transporturilor mai este acuzat ca ar fi girat o afacere in care fosta conducere a Aeroportului Baneasa ar fi cedat acest teren contra altuia, cu o suprafata de 2,5 hectare din comuna Voluntari.
Un functionar italian de la Comisia Europeana si doi presupusi complici ai sai au fost inculpati si plasati in detentie ieri, la Bruxelles, pentru presupusa implicare intr-o afacere de coruptie in cadrul institutiilor UE.
In acest moment, Aeroportul merge in pierdere, iar eu, ca cetatean al Constantei nu pot sa fiu de acord ca administratia judetului sa fie asociata intr-o afacere care nu poate fi pe plus poate 20 de ani de acum incolo.
Banca Romaneasca, detinuta de National Bank of Greece, activeaza de 14 ani in Romania, rezultatele financiare plasand-o anul trecut pe locul 12 intr-un top al institutiilor bancare, cu o cota de piata de 2,07%.
Totodata liderul taranist spune despre candidatul Alternativei Ecologiste, Marius Stan, ca are o singura prioritate - propria lui afacere, echipa de fotbal Otelul Galati - fiind de parere ca acesta ar fi si un "primar navetist", deoarece nu locuieste in Galati.
Conservatorii cer presedintelui Traian Basescu sa ceara DNA si Curtii de Conturi sa se autosesizeze in legatura cu acordarea lui Costica Constanda a terenului in Satul Francez, considerand ca acest lucru este o "afacere dubioasa", a declarat, luni, senatorul PC Marius Marinescu.
"Nu as vrea sa ma pripesc in a trage concluzia ca, vezi Doamne, cartierul A'SiretA' a devenit o afacere interna a Partidului Social Democrat, sper din toata inima sa nu fie asa.
"Aceasta afacere ii costa pe buzoieni de 30 de ori mai mult decat pretul mediu pe tara", a spus Tuclea.
- Dupa revolutie devine intreprinzator privat, deschizandu-si propria afacere in domeniul serviciilor si se remarca prin administrarea eficienta a acesteia. Intre anii 1990-1997, Apollo 2000 a devenit cel mai mare platitor privat de taxe pe plan local.
Ionita a precizat ca atat el, cat si mama sa, nu au beneficiat niciodata, in nici un fel, de pe urma activitatii de primar a fratelui sau din Agigea, nefiind implicati in nici o afacere derulata de acesta.
am o afacere si merge perfect, chiar daca sunt mai tot timpul plecat la Bruxelles. Sincer sa fiu, nu mi-am dorit functia asta, dar pentru ca am obtinut-o vreau sa fiu util partidului si sa scot cel mai bun scor electoral la parlamentare", mai spune Constantin Dumitriu.
Consider ca domnul Cristian Adomnitei a transformat repartitia microbuzelor scolare intr-o afacere politica profitabila pentru domnia sa si pentru alti membri PNL, iar felul in care domnia sa a decis sa repartizeze microbuzele scolare in judetul Iasi reprezinta o forma grava de mita electorala pe bani publici", se arata in reclamatia semnata de Ana Birchall.
Romania are un potential insuficient exploatat in ceea ce priveste exportul unor produse agricole, dar, cu fonduri adecvate pentru a patrunde pe alte piete, vom sprijini dezvoltarea agriculturii romanesti intr-o afacere", ne-a declarat Constantin Dumitriu, europarlamentar din partea Partidului Democrat Liberal.
google-analytics.com