Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (2.89 secunde)
Mai mult, Preda a declarat, in 2007, unui cotidian central ca a coordonat toate afacerile RER din tara si a pus pe picioare intreaga afacere REBU.
La stand le gasiti pe Iulia Corau, care conduce aceasta afacere, alaturi de tinerele Viorica Bobocea, Emanuela Traista si Marya Trifoi.
Summitul tarilor BRICS (Brazilia, Rusia, India, China si Africa de Sud) a inceput pe 6 iulie, iar grecii sunt invitati ca observatori si, poate, sa prinda vreo afacere.
Nimeni nu mai putea face o afacere decat daca era asociat cu unul din securistii lui. In Siria, salariul unui profesor era 300 dolari.
In primavara acestui an, DNA a inceput urmarirea penala impotriva fostului sef al Loteriei Romane si a fostului vicepremier, pentru o afacere legata de cumpararea de catre Loteria Romana a 38 de spatii apartinand Ana Electronic.
Ai incredere in instinctul tau si incearca sa analizezi bine situatia inainte de a investi in aceasta afacere. Munca - Esti deranjata de faptul ca trebuie sa rezolvi si probleme care nu intra in atributiile tale.
Toata aceasta afacere este incredibil de lipsita de scrupule, dar Doty sustine ca a facut totul in conformitate cu ordinele pe care le-a primit de la superiori.
Acest om sustinea ca a condus echipa care a falsificat intregul film cu autopsia extraterestrului si acum era gata sa demaste intreaga afacere.
Faptul ca situl cladirii era supus rigorilor secretelor de stat explica de ce nu avem inca acces la proiectul edificiului, in cazul in care exista planuri finale complete. Cu siguranta, personajele implicate in aceasta afacere nu au niciun interes sa redeschida acest episod nebulos din trecutul lor.
In plus, procurorul public din Ivrea, Giuseppe Ferrando, a initiat o ancheta, anuntand pe 12 iunie ca a deschis un dosar, care permitea carabinierilor de la statia Venaria sa ceara esaloanelor Fortelor Aeriene sa spuna ce anume s-a intamplat cu singurul scop de a clarifica, daca este cazul, intreaga afacere.
Ion Vlad sustine insa ca este un abuz din partea autoritatilor locale, intrucat el a atacat in instanta dispozitia primarului, astfel ca acesta nu ar trebui sa se amestece in mica sa afacere pana cand justitia nu va da un verdict.
Cum era de asteptat, cei mai cistigati din toata aceasta afacere au iesit pesedistii, care au primit fotolii in mai multe consilii de administratie.
Pentru ca serviciile oferite de Politia Comunitara sint prea scumpe, Transurb isi face echipa de comando. Conducerea societatii Transurb a renuntat definitiv la ideea de a angaja garzi de corp care sa insoteasca in mijloacele de transport in comun echipele de controlori ale societatii.
Nici firmele de constructii nu se inghesuie la selectiile de oferte, deoarece construirea caselor sinistratilor nu este o afacere profitabila.
Orice idee se poate transforma intr-o mica afacere de succes. Spre exemplu, proiectele pentru servicii oferite populatiei rurale pot face obiectul unui proiect pe baza caruia se pot primi pana la 60% din fondurile necesare.
Din punctul lor de vedere, fostul lider penelist ar putea sa aiba doar de cistigat din aceasta afacere. Un exemplu in acest sens este Mona Musca, cea care, dupa ce a fost data afara din partid, a crescut in sondajele de opinie.
Acesta este rezultatul unor negocieri directe intre liderii PNL si cei ai PD, cei din urma parand totusi cei mai castigati din aceasta afacere.
O afacere cat se poate de profitabila pentru SIF Muntenia, care cumparase acelasi pachet de actiuni cu 2,1 milioane euro, in 2003.
reducerea TVA-ului pentru alimentele de baza si scutirea impozitului pentru profitul reinvestit in afacere", a declarat Gheorghe Martin.
Un rol important il avea in aceasta afacere si tovarasul prim-secretar al comitetului judetean al PCR, care la acea data era Carol Dina”, a explicat Mircea Toader.
google-analytics.com