Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (3.27 secunde)
Pentru a putea derula cite o mica afacere, Nicolae Mischie a apelat la prieteni vechi si foarte apropiati PSD. Prietenia cu omul de afaceri Ion Raitaru s-a bucurat de notorietate si aceasta se reflecta si din alte legaturi pe care cei doi le-au avut in timp, direct sau indirect.
Nominalizarea lui Tariceanu in aceasta "afacere" are un alt scop, in schimb, in ceea ce-l priveste pe Chiliman, surse din PNL ne-au declarat ca "se incearca repetarea evenimentelor din 2006", cand s-a infiintat initial asa-zisa platforma "reformista" din PNL (Stolojan-Flutur-Stoica), dupa care aceasta s-a transformat in partid politic, PLD, ulterior gruparea fiind inghitita de PD.
Considerand insa ca asocierea lui Hayssam cu rapirea ziaristilor a fost si o incercare de "impingere a PSD-ului intr-o chestiune politica”, Mircea Geoana a cerut in mod public Administratiei Prezidentiale sa clarifice rolul lui Omar Hayssam - daca a existat vreunul - in intreaga afacere.
Acestia tot timpul vor cere un pret umflat la targul de masini, apoi iti lasa 1.000 de euro din pret si lasa impresia cumparatorului ca a facut o mare afacere.
Daca mai adaugam la aceasta si faptul ca surse bine informate din cadrul Centralei Nuclear-Electrice sustin ca printre salariatii platformei se numara profesori de sport si alti angajati care nu au nici in clin nici in maneca cu energetica nucleara, precum si faptul ca unii dintre salariatii de la diverse birouri si departamente ale CNE-PROD se casatoresc intre ei, se poate concluziona ca centrala a devenit o afacere de familie, iar salariatii ei o casta inchisa in care se poate patrunde numai prin intermediul unor relatii forte sus-puse.
Culmea este ca cel care de la care a pornit intreaga afacere, Bologa, este liber intr-o tara in care justitia, in loc sa lamureasca misterele unor astfel de afaceri murdare, nu face decit sa ridice mai multe semne de intrebare.
Numitorul comun al tuturor acestor investitori straini il reprezinta interesul pentru profitabilitatea iesita din comun a investitiilor imobiliare din Romania, un domeniu in care pretul terenurilor, dar mai ales cel al constructiilor civile (locuinte, spatii comerciale, pentru birouri, etc.) a crescut in ultimii 10 ani in mod exponential, aspect ce dovedeste faptul ca investitia imobiliara in tara noastra reprezinta o afacere extrem de rentabila nu numai pentru romani, ci si pentru straini.
O alta "afacere de succes” marca Miron Mitrea da batai de cap Administratiei Porturilor Maritime Constanta, a declarat pentru "Replica” Mircea Banias, directorul general al CN APMC.
te-ai apucat de o asemenea afacere, vei suporta anumite restrictii pentru ca este un domeniu foarte sensibil, foarte propice evaziunii fiscale.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit in perioada 2003-2007 peste 76 de milioane de lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Nu trebuie sa aveti experienta in constructii pentru a incepe aceasta afacere. In calitate de francizat, sarcina dumneavoastra este sa gasiti teren, clienti, sa construiti sau sa subcontractati realizarea fundatiei, peretilor si acoperisului si sa supravegheati montarea sistemului de kituri.
Pentru aceasta afacere, în firma a fost cooptat si Adrian Ghita, fost angajat al companiei de armament Romtehnica si fiul generalului în rezerva Grigore Ghita, condamnat pentru masacrul de la Otopeni din 1989.
Pentru aceasta afacere, în firma a fost cooptat si Adrian Ghita, fost angajat al companiei de armament Romtehnica si fiul generalului în rezerva Grigore Ghita, condamnat pentru masacrul de la Otopeni din 1989.
Procesul a avut ca obiect o afacere derulata intre o firma la care erau administratori brasovenii si o societate din Tirgu Jiu de la care a fost aprovizionata marfa, folosindu-se file cec fara acoperire.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
Bobby Paunescu, noul proprietar al publicatiilor "Evenimentul Zilei" si "Capital", spune ca nu se considera un businessman - in sensul in care se uita la media ca la o afacere - si ca face ceea ce face "din placere".
Gheorghe Sucitu a reusit sa scoata alte citeva miliarde de lei dintr-o alta afacere cu o unitate economica de stat, Complexul Energetic Rovinari.
Presa vremii reclama atunci faptul ca a fost o afacere paguboasa pentru stat, pretul obtinut fiind mult mai mic decat valoarea activelor vandute.
Democratii si-au mai plantat o ruda in Guvern, confirmand astfel ca PD a devenit un partid „de familie“.
Toposurvey a castigat un proiect european pentru achizitionarea de echipamente si aparatura geodezica. Aflati din GdS cum a reusit compania sa acceseze bani europeni si cum au contribuit acestia la dezvoltarea afacerii.
google-analytics.com