Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (8.32 secunde)
Cei care cred posibila o astfel de ticaloasa afacere se bazeaza pe apropierea de fostul partid de guvernamant a celui care a sponsorizat deplasarea in Irak a jurnalistilor respectivi, pe faptul ca Marie Jeanne Ion este fiica unui fruntas PSD si pe prezenta in direct la postul Al-Jazzira a fostului ministru de Externe, Mircea Geoana, cu un mesaj aproape patetic.
Facem o afacere din orice, chiar si din suferinta altora, caci, in fond, asta este natura romanului. ... Ca doar si din asta se pot face bani, iar inca de pe vremea strabunilor, maritisul a fost o afacere, de ce nu ar putea sa fie si acum.
Pentru a deschide o afacere acolo, este nevoie doar de o cerere in urma careia, daca este aprobata, viitorul intreprinzator pune gratuit si temporar stapinire pe un spatiu curat, modern, legat la utilitati, in care poate incepe imediat sa lucreze.
Pacaleala pe care a primit-o Monseniorul Robu avand drept consilier un consultant al firmei care acum vrea sa construiasca mamutul de 19 etaje in coasta Catedralei este considerata o afacere mai mult decat cinstita si onorabila, nu?
Cumva ca sa stim cine sunt stapanii si cine trebuie sa fie mai egal decat altul? Daca da, atunci integrarea este doar o afacere, in care ei castiga totul si noi doar experienta.
Genul acesta de afacere este deosebit de iritanta. ... Cotidianul a dezvaluit o afacere prin care mai multi generali de la armata si-au cumparat case ieftine de la stat.
Genul acesta de afacere este deosebit de iritanta. ... "Cotidianul" a dezvaluit o afacere prin care mai multi generali de la armata si-au cumparat case ieftine de la stat.
Patronul mi-a dat ca exemplu chiar o afacere a firmei lui prin care a incercat sa faca un joint-venture, adica o firma mixta, cu un om de afaceri american.
Patronul mi-a dat ca exemplu chiar o afacere a firmei lui prin care a incercat sa faca un joint-venture, adica o firma mixta, cu un om de afaceri american.
Detaliile tunului de doua milioane de euro dat statului la inceputul crizei Covid-19 arata ca seful ROMARM, cercetat sub control judiciar pentru abuz in serviciu si trafic de influenta, avea toate datele ca urmeaza sa incheie o afacere din care Romania avea numai de pierdut.
In spatele MTC se intrevede o afacere dubioasa De altfel, acestea nu sunt singurele intrebari pe care si le pune in mod legitim oricine urmareste istoricul respectivelor tranzactii in care o televiziune locala din Constanta a devenit placa turnanta a suspiciunilor legate de deturnarea unor fonduri in interesul anumitor potentati din fosta Putere.
El este unul dintre cei mai bogati politicieni din tara, scotand bani si din “piatra seaca“, mai precis dintr-o profitabila afacere cu marmura.
Aveai nevoie de o autorizatie, voiai sa-ti incepi o afacere - inevitabil agitatia ta se solda si cu o mica spaga la vreun functionar oarecare, dar si la un tartor pesedist, cu influenta.
L-a "infundat" pe Alexandru Crisan si a vandut salopete catre CJ Valcea Dan Radu Florea a intrat in atentia opiniei publice din judetul Gorj si nu numai, printr-o afacere derulata in anul 2004.
Urmeaza scoli de elita, iar cei care doresc sa ajunga la varful statului trec, aproape toti, prin examenele Scolii Nationale de Administratie(ENA), una dintre cele mai puternice institutii de invatamant din Franta. Ei nu pot exercita alte functii publice sau private si nu pot avea nicio afacere.
"Am fost un pui de sef intotdeauna, caci din 1991 mi-am deschis propria afacere, iar pana la a fi primar nu era mare lucru”, ne-a declarat Ioan Soare, vadit mandru de faptul ca spre deosebire de el, "fostul primar din Cogealac, Marin Corcodele, venea in functie din somaj si ce stia el sa faca, nu avea nici o motivatie”.
Altfel spus, o "afacere” paguboasa pentru stat ale carei urmari sunt abia la inceput.
Aratati-mi mie pe cineva in aceasta lume, care doreste sa deschida o afacere, si nu este sensibil cand cineva ii ofera 17 milioane de euro.
Este o afacere care prin dezvoltarea ei are efecte favorabile la nivel social si la nivelul intregului judet. Nu vreau sa imi imaginez ce se intampla cu intrarea in faliment si inchiderea combinatului Sidex”, relata premierul.
o afacere are, in primul rand, nevoie de un mediu predictibil. In situatia in care politica involburata doboara guverne intr-un record nefericit, orisice investitor trage o concluzie nefericita.
google-analytics.com