Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (2.79 secunde)
Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere.
Auto Schunn este o afacere de familie ce in timp a devenit tot mai puternica.
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Investitia minima pe care o necesita un astfel de "shop" transforma ideea unui magazin intr-o afacere care poate aduce un profit frumos. Un magazin on line poate fi o afacere profitabila cu o investitie minima.
Cormecializarea on-line a muzicii devine o afacere tot mai profitabila, iar estimarile arata ca tendinta se va mentine in crestere si in anilor urmatori.
Tot mai multi sunt cei care doresc sa-si faca un site cu care sa demareze o afacere online. Dar, depinde de afacere, este nevoie de mai multi sau mai putini bani.
De cand a devenit mamica, artista a tot fost "bantuita" de cateva idei de afacere si s-a gandit ca cel mai bine si potrivit pentru ea si baietelul ei ar fi sa-si deschida in cele din urma o gradinita.
Ce mai gasiti la standul lor - boluri din lemn - la 30, 40 si 50 RON - mojar de usturoi - la 15 RON - linguri sculptate - intre 20 - 50 RON - tocatoare - tavite de mamaliguta "Toata familia e implicata in afacere!
Aceasta are o afacere cu parfumuri orientale, pe care le gasiti la vanzare la Etajul Designerilor Romani, pe Bd. Dacia.
una ca televiziunea ar trebui sa aiba un rol educativ, cealalta ca televiziunea e o afacere.
Pentru ca pentru tigani propunerea cu pricina e o afacere pe care nu putini ar fi acceptat-o. ... Deci, face o afacere cu sterilizarea.
Ce mai gasiti la standul lor - boluri din lemn - la 30, 40 si 50 RON - mojar de usturoi - la 15 RON - linguri sculptate - intre 20 - 50 RON - tocatoare - tavite de mamaliguta "Toata familia e implicata in afacere!
- Ce te-a motivat sa incepi o afacere proprie? ... Toate proiectele mele de PR s-au desfasurat, de-a lungul timpului, doar in colaborare cu alte agentii de PR, iar la un moment dat m-am gandit ca ar fi mai potrivit sa-mi dezvolt propria afacere.
OTP Antreprenor a generat nu mai putin de 40 de start-up-uri, dupa ce 40 de tineri antreprenori au primit, pe baza unui concurs, fonduri nerambursabile in valoare totala de 400.000 de euro pentru a-si initia o afacere.
Brutaria a fost creata ca afacere sociala, pentru a le crea locuri de munca femeilor. In brutarie exista opt angajate (printre care si soferite).
Unii renunta la statutul de angajat pentru a avea propria afacere. ... Capriconii care vor sa se mute in casa noua, sa inceapa o afacere de familie sau sa se casatoreasca au astrele de partea lor.
- Borcea se intoarce pentru a treia oara la puscarie cu o condamnare de 5 ani dintr-o afacere facuta cu Mazare. ... Asta este o afacere pentru dulai, nu pentru cateii politicii.
- Este o afacere profitabila? - Orice afacere mentinuta prin viziune si perseverenta va aduce mai devreme sau mai tarziu satisfactii si profit.
Apicultura Regina este o afacere de familie noua cu o traditie veche. Suntem a treia generatie de apicultori. Credem in forta vie a naturii, de aceea producem si comercializam doar miere cruda din propria stupina.
Pana la urma, politica e o afacere si, ca sa supravietuiesti in aceasta jungla, trebuie sa stapanesti bine regulile pietei concurentiale si sa stii sa lasi impresia ca aplici cu brio principiul "clientul nostru, stapanul nostru”, adica satisfactia poporului inainte de toate.
google-analytics.com