Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (3.67 secunde)
Patru ani mai tarziu insa, dupa ce a lucrat mai intai pe marketing la o firma de constructii, ca si contabil la o alta si mai apoi ca partener, intr-o afacere cu sisteme de invelitori metalice (care in perioada 2006-2008 a reusit sa ajunga la o cifra de afaceri de un milion de euro) a revenit la pasiunea initiala - marketin-gul si publicitatea.
Romania este un cosmar pentru oricine vrea sa-si deschida o afacere. Si cosmarul este cu atat mai mare, cu cat inteprinderea se adreseaza productiei de bunuri si servicii.
"Pentru a avea succes intr-o afacere, pe timp de criza, este necesar ca investitorul sa-si aleaga bine domeniul de activitate. Cu o investitie relativ mica se poate, totusi, demara o afacere cu potential mare de dezvoltare", a declarat Radu Turcanu, directorul DGFP.
El spune ca 70% din emigrantii moldoveni care au fost intervievati au spus ca doresc sa revina acasa, iar 60% au declarat ca, odata intorsi, isi vor deschide o afacere, scrie Capital.ro.
"De la 1 octombrie vom incepe programul de instruire cu tinerii care vor sa dezvolte o afacere in incubator. ... Tinerii care vor dori sa-si deschida o afacere in incubator vor urma cursuri de management, organizate de administratorii parcului industrial.
"Speram ca in maximum o luna sa perfectam aceasta afacere. ... In fabrica vor mai lucra, de la 1 octombrie, 1.650 de salariati, cel putin jumatate dintre ei fiind incadrati la TRAFO - fabrica de transformatoare, cea mai profitabila afacere a companiei.
"Eu propun o afacere din care nu trebuie sa faci neaparat bani, ci sa rezolvi problema sociala. ... A fost o afacere sociala pentru ca beneficiul a ramas la fermieri.
Nu ne adresam acestui tip de afacere pe care unii vor sa o faca in aceasta tara", a precizat avocatul.
Conacele boieresti trezesc interesul celor ce doresc sa creeze o afacere profitabila in agroturism sau al investitorilor straini care vor sa isi amenajeze in aceste imobile vechi, cu stil, domenii particulare moderne.
Conduse de personaje dubioase, protejate de contracte si de hotarari halucinante ale unor consilii locale, firmele de ridicari auto s-au dovedit cea mai profitabila afacere a crizei.
Cu toate ca perceptia generala este aceea ca agricultura nu este o afacere profitabila, doi doljeni au reusit sa demonstreze contrariul.
Sorin Ovidiu Vantu, a anuntat oficial, luni, in aceeasi conferinta de presa ca omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noul proprietar Realitatea Media, iar tatal ei nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere.
Aceasta este, poate, cea mai importanta afacere pe care am facut-o vreodata", a declarat Schwarzenberg, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate in Capitala.
Doamna Stanciulov nu se sfieste sa recunoasca si ca mica si prospera ei afacere de productie a fost tinta razbunarilor stupide ale autoritatilor. ... Bibiana si fiica sa de profesie avocat, Diana Stanciulov, cea care ii este mana dreapta in afacere, au facut singure publicitate la magiunul lor.
Mihai Anghel are o afacere puternica in agricultura, controland firma Cerealcom, respectiv in domeniul vinificatiei, prin Domeniile Coroanei de la Segarcea. ... Cea mai cunoscuta afacere a familiei Popeci este fabrica Popeci Utilaj Greu (fostul IUG), a carei activitate este concentrata pe export.
Firma nu practica adaosuri mari. "Cinstit vorbind, toata lumea crede ca din aceasta afacere se castiga enorm. Nu este asa.
Modelul actual prin care statul ii sprijina pe tinerii dornici sa intre in afaceri, doar oferindu-le bani pentru a porni o afacere este bine venit insa, se simte nevoia implementarii unui complex de actiuni cu scopul de a-i urmari si a-i ajuta in acest demers.
Anamaria Prodan are o afacere de succes in Las Vegas! Sotia lui Laurentiu Reghecampf este proprietara a opt vile si, in aceasta saptamana, a zburat in SUA ca sa perfecteze actele pentru inca o casa.
Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte această afacere.
Conceptul de franciza propus de către Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si să iși dezvolte aceasta afacere.
google-analytics.com