Cautare

35 de rezultate pentru "admisi" (3.13 secunde)
etapa de dialog cu candidatii admisi in urma preselectiei, pentru identificarea solutiei/solutiilor apte sa raspunda necesitatilor autoritatii contractante si in baza careia/carora candidatii vor elabora si vor depune oferta finala;
Si Adrian Nastase, presedinte executiv al PSD sustine ca a facut demersuri pe langa europarlamentarii socialisti pentru ca observatorii sa fie admisi din aceasta toamna.
asigura secretariatul comisiilor de concurs si contestatii pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante si intocmeste lucrarile privind numirea in functii/incadrarea in munca a candidatilor declarati admisi, pe baza proceselor- verbale ale comisiilor de concurs si in conformitate cu prevederile legale;
Secretarul general al Organizatiei Municipale a PC, Dorin Gora, a spus ca "structura nou aleasa are premisele necesare sa ne incline sa credem ca ultimii membri admisi vor asigura motorul necesar pentru dezvoltarea partidului", fiind totodata de parere ca PC are nevoie de mai mult dinamism si incisivitate.
Medicii pediatri, absolventi ai facultatii de pediatrie, admisi la concursul de rezidentiat, care au facut stagiul de 3 ani si in urma examenului de specialitate au primit titlul de specialist medicina generala-pediatrie si au o experienta de peste 5 ani in serviciile de urgente pediatrice si/sau in unitatile cu paturi, ar trebui sa primeasca echivalarea ca medic specialist pediatru fara a mai fi necesara efectuarea integrala a rezidentiatului, dupa modelul propus pentru medicii din afara spatiului Comunitar.
Senatorii au prevazut ca numirea in functie a candidatilor admisi pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ANI sa se faca de catre Consiliul de Integritate in termen de 15 zile.
Astfel, au fost admisi in cursa electorala pentru Primaria Capitalei Alexandru Vladu (PPDR), Adrian Vilau (UPSC), Daniel Fuciu (PNGCD), Vasile Blaga (PDL), Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD), Dinu Gheorghe (PPPS), Codrin Stefanescu (PC), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Cozmin Gusa (PIN), Dragos Frumosu (Uniunea Pensionarilor), Verginia Vedinas (PRM), Lucia Stanciu (Alianta Socialista), Gheorghe Ionicescu (Partidul Verde), Nicolae Varbanciu (PSR), Mariana Andrei (PRR) si Ioana Ion (PRE).
Pentru a fi declarati admisi, candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 la fiecare proba. Interviul va putea fi sustinut doar de cei care au obtinut peste 7 la proba scrisa.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
Din cei 6 audiati ieri in Parlament, 4 au fost respinsi, doar 2 au primit aviz favorabil. Incepem cu lista respinsilor:
Vasilescu a precizat ca nu este de acord cu proiectul de lege promovat de colega sa de partid Ecaterina Andronescu, prin care elevii care nu au luat examenul de bacalaureat au posibilitatea de a fi admisi la unele facultati.
Am inteles ca au aparut intre cei admisi foarte multe persoane din afara Craiovei, in conditiile in care prioritate ar fi trebuit sa aiba cei disponibilizati si cei care au domiciliul in municipiu.
suntem mai saraci si mai vulnerabili decat atunci cand am aderat la N.A.T.O. și dupa ce am fost admisi in U.E.
In Romania, se bifeaza cu X o fata a unei coli de hartie A4, multi candidati admisi recunoscand, ulterior, ca au pus X-uri si la intamplare!
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a decis sa suplimenteze pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud numarul de ofertanti admisi la negocieri, urmind sa discute in ultima etapa a procesului cu cinci companii interesate sa preia producatorul de energie electrica, fata de doua, cum era stabilit initial.
La ultimul concurs organizat de APDRP, doar 13 candidati au fost admisi dintr-un total de 49 pentru cele 29 de posturi disponibile.
Credit pentru master, pe nevazute Studentii craioveni care au terminat studiile universitare si au fost admisi la studii postuniversitare pot opta pentru creditul "Student Plus" cuprins intre 250 si 10 mii de euro, pe o perioada de pana la cinci ani.
Majoritatea producatorilor si distribuitorilor de autoturisme din Dolj admisi în program de Administratia Fondului pentru Mediu au anuntat ca locurile sunt pe sfârsite, iar cei care vor sa-si cumpere o masina prin programul Rabla trebuie sa se grabeasca.Loganurile au fost promise înca in februarieOficial, Redac Automobile Craiova a început înscrierile în program de marti, dar înscrierile s-au facut înca din luna februarie.
etapa de dialog cu candidatii admisi in urma preselectiei, pentru identificarea solutiei/solutiilor apte sa raspunda necesitatilor autoritatii contractante si in baza careia/carora candidatii vor elabora si vor depune oferta finala;
Am inteles ca au aparut intre cei admisi foarte multe persoane din afara Craiovei, in conditiile in care prioritate ar fi trebuit sa aiba cei disponibilizati si cei care au domiciliul in municipiu.
google-analytics.com