Cautare

3330 de rezultate pentru "admisi notari stagiari 2009" (3.53 secunde)
Credit pentru master, pe nevazute Studentii craioveni care au terminat studiile universitare si au fost admisi la studii postuniversitare pot opta pentru creditul "Student Plus" cuprins intre 250 si 10 mii de euro, pe o perioada de pana la cinci ani.
Majoritatea producatorilor si distribuitorilor de autoturisme din Dolj admisi în program de Administratia Fondului pentru Mediu au anuntat ca locurile sunt pe sfârsite, iar cei care vor sa-si cumpere o masina prin programul Rabla trebuie sa se grabeasca.Loganurile au fost promise înca in februarieOficial, Redac Automobile Craiova a început înscrierile în program de marti, dar înscrierile s-au facut înca din luna februarie.
etapa de dialog cu candidatii admisi in urma preselectiei, pentru identificarea solutiei/solutiilor apte sa raspunda necesitatilor autoritatii contractante si in baza careia/carora candidatii vor elabora si vor depune oferta finala;
Am inteles ca au aparut intre cei admisi foarte multe persoane din afara Craiovei, in conditiile in care prioritate ar fi trebuit sa aiba cei disponibilizati si cei care au domiciliul in municipiu.
- sustin premiile, cheltuielile de jurizare si de organizare, plata colaboratorilor, costurile pentru cazarea si masa pentru concurentii admisi in concurs;
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declarative politica intitulata "Admisi la liceu cu nota 1", pe care o puteti citi in continuare.
Astazi, Legile 143 si 339 privind regimul substantelor stupefiante precizeaza ca fiind admisi anumiti derivati din marijuana in scop medical.
Absolventii nostri sunt admisi, an de an, pe baza premiilor primite la competitiile internationale, la universitati de prestigiu din lumea intreaga:
Ne mandrim de fiecare data cu rezultatele lor, care ne incurajeaza sa continuam sa-i sustinem - procentul de promovabilitate la bacalaureat al absolventilor nostri a fost si in acest an superior celui national, iar 69% dintre ei au fost admisi la facultate.
Am fost admisi in Consiliul Europei, am fost invitati, la Essen, sa ne asociem la UE, ca etapa pregatitoare a aderarii.
In schimb, pestii cu solzi si aripioare sunt admisi. Pentru a fi kosher, animalele trebuie sa fie sacrificate conform unei proceduri de catre un shochet, prin injunghiere la nivelul gatului, in asa fel incat sangele sa se scurga rapid si suferinta acestuia sa fie minima.
Acum participam la construirea viitorului, nu doar facem niste schimbari pentru a fi admisi in club. Este extrem de important sa definim o politica europeana de integrare, nu ca pana acum.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
Intram intr-o lume profund inegala, iar noi, veniti din partea saraca a societatii globale, sintem admisi in clasa superioara. Inegalitate exista si va exista vesnic si in interiorul Uniunii Europene.
Intram intr-o lume profund inegala, iar noi, veniti din partea saraca a societatii globale, sintem admisi in clasa superioara. Inegalitate exista si va exista vesnic si in interiorul Uniunii Europene.
In cel mai bun caz se vor rosti discursuri sforaitoare, se vor ciocni sampanii iar cei mai naivi vor organiza, conform festivismului impamintenit pe la noi, cite o hora de fericire ca ne-am pomenit admisi in Europa.
Eu zic ca din contra, ar trebui sa ne fie rusine ca am acceptat ca niste incapabili sau neispraviti sa faca totul ca sa fim ultimii admisi, si de abia dupa ce ne-am confirmat situatia de tara foarte saraca.
De mai multi ani, doar striperii stiu exact citi, s-a incetatenit "naravul" ca femeile de aproape orice virsta sa participe la petreceri exclusiviste, in care singurii barbati admisi sint cei care tin monetarul in slip.
Si la Galati au fost suficienti absolventi de Drept care s-au vazut "sariti" de pe listele cu candidati admisi la Institutul National al Magistraturii pentru simplul motiv ca nu au mai fost gasiti in baza de date de catre reprezentantii comisiei de organizare a concursului.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
google-analytics.com