Cautare

171 de rezultate pentru "adina bobos" (2.84 secunde)
Deseori, stilista Adina Buzatu vine aici si mananca o placinta delicioasa cu menta. Magazinul Bioritmo In curand, cumperi BIO la preturi naturale si online pe www.bioritmo.ro.
Adina Filculescu de la EnRose ne-a spus: Decorul japonez folosit pentru realizarea evantaiului creat de echipa mea a fost gandit in stil romantic, usor vintage.
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
Intr-o atmosfera relaxanta, la o cafea de dimineata, invitatii presei alaturi de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Gramescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu, au stat de vorba cu Geanina Ilies, gazda evenimentului si Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovatia URGO SPOT in accelerarea disparitiei cosurilor.
La eveniment, au fost prezente si Adina Halas, Cristina Soloc, de la TVR, Anca Serea si Maria Radu, care s-au aratat interesate de parfumurile create de Iulia-Victoria Neagoe.
calatorii-culinare-adina.blogspot.ro informeaza: Prajitura cu foi fragede si mere Pentru acest weekend va propun o prajitura ieftina care se prepara usor,cu foi foarte fragede si mere delicioase.
Trebuie sa ne spui si tu daca te regasesti in vreunul dintre gandurile asezate mai sus sau sa ne spui si tu de cate ori crezi ca putem iubi intr-o viata. Adina (Sursa: garbo.ro)
Hipnoza Progresiva - 11:00 - 12:00 - SALA A - Adina Nicula: Floarea Vietii - intre concept si credinta - 11:30 - 12:30 - SALA B - Cristian Pompei:
Ministrul belgian al Mobilitatii i-a scris comisarului pentru transporturi, Adina Valean, pentru a cere modificarea acestor reguli impuse de pandemie.
Comisarul european pentru Transporturi se afla intr-o vizita de doua zile in Romania. Adiva Valean a participat inclusiv la o conferinta privind viitorul Europei.
O prima masura dupa zilele de blocaj din Portul Sulina, unde zeci de nave ucrainene pline cu cerereale asteapta cu saptamanile sa descarce marfa.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com