Cautare

171 de rezultate pentru "adina bobos" (3.32 secunde)
Rezolutia a fost adoptata, apoi, in aceeasi zi, in cadrul primului congres comun al celor trei partide membre ale aliantei politice si electorale USL. Crin Antonescu este casatorit cu europarlamentarul liberal Adina Valean si are un copil.
Cat despre doamna Adina Valean Antonescu, am retinut doar laudele recente la adresa lui Basescu (?!), de parca nu avea destule dinspre corul portocaliilor.
Pai cred ca prima care se opune e Adina Valean. P.S. Promovarea Corinei Cretu e meritorie, promovarea lui Reding e o insulta la adresa bunului simt si a inteligentei.
El face declaratii doar pentru presa", a mai spus Nechifor. (Adina Zancu) "Dl Flutur nu a participat la nicio dezbatere locala pe tema regionalizarii.
Alaturi de senatorii PSD, printre invitatii speciali s-au numarat reprezentanti ai bisericii (Consilierul Patriarhal Preot David Pestroiu, Preotul Marian Tudor), reprezentanti ai Guvernului (Victor Opaschi secretar de stat- Secretariatul de Stat pentru Culte, Mirel Palada - secretar de stat, purtator de cuvant al Guvernului, sociolog) cat si ai societatii civile (Mirela Zivari - psiholog, Adina Ovedenie - director economic Fundatia Copiii Nostri).
Situarea marcilor Dacia si Arctic pe primele locuri in topul marcilor romanesti reprezinta de fapt o investitie de speranta si incredere in capacitatea lor de a ajuta spiritul romanesc sa se afirme " concluzioneaza Adina Vlad, Client Service Director, Synovate.
Situarea marcilor Dacia si Arctic pe primele locuri in topul marcilor romanesti reprezinta de fapt o investitie de speranta si incredere in capacitatea lor de a ajuta spiritul romanesc sa se afirme " concluzioneaza Adina Vlad, Client Service Director, Synovate.
De aceea, fondurile de investitii devin parteneri in constructie, codezvoltatori, sau incheie parteneriate tip joint-venture“, a declarat ieri Adina Paun, investment broker in cadrul unei mari companii imobiliare.
Mi-am facut-o nu pentru ca m-am gandit ca as putea muri, ci pentru ca imi poate oferi ajutor in caz de boli grave", a spus, la randul ei, Adina Micu, o tanara de 24 de ani.
Asa ca se poarta o intreaga corespondenta cu mostenitorii, care trebuie sa faca succesiunea pentru a semna in numele celui decedat", a explicat Adina Sandoiu.La randul sau, Nicoleta Miulescu, secretarul Primariei Craiova, spune ca exista proceduri si pentru cazurile in care nimeni nu se prezinta sa semneze dispozitiile de restituire sau despagubire.
E mai comod", a declarat Adina G., de 35 de ani. "Printr-o agentie, cu siguranta. E mai putin stresant si, în plus, te poate ajuta cu actele", a spus Andreea Drafomir, de 27 de ani.
Comisia de licitatie a fost compusa din reprezentanti ai CN "APM" SA Constanta si ai Ministerului Transporturilor, presedinte fiind directorul Domenii Portuare, Adina Baz.
Andor Grigoreta-Adina - consilier superior Cl 1, Tr.2 - a declarat un venit din salarii de 40.000 de lei, adica peste 3.300 de lei pe luna (poseda terenuri ca mostenire si altele cumparate, trei locuinte si imprumut de la HVB Bank din 2005 in suma de 9.150 de euro).
Ministrul transporturilor si infrastructurii a afirmat ca, in perioada urmatoare, va trimite la Gorj o comisie care sa analizeze posibilitatea de a corela lucrarile care se executa in acest moment cu alte propuneri de perspectiva, care sa ia in considerare posibilitatea desfasurarii circulatiei pe ambele maluri ale raului Jiu, acolo unde SC Hidroelectrica a executat deja drumuri pentru organizarea de santier", a declarat Adina Andritoiu, purtatoarea de cuvant a Consiliului Judetean Gorj.
si ca a fost "preluat" de alti oameni si de alte cercuri de influenta, iar legatura cu Patriciu se mai tine, intr-un fir subtire, doar prin Adina Valean.
Firma este detinuta in proportie de 51% de fiica mea, Adina Niculae, restul fiind in proprietatea InterAgro", a declarat Ioan Niculae.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Hotnews.ro, Remus Cernea propune o lege prin care niciun cult nu va fi exceptat de la plata impozitelor pe veiturile obtinute din activitati economice, de Adina Florea - 449 share-uri pe Facebook.
google-analytics.com