Cautare

171 de rezultate pentru "adina bobos" (3.29 secunde)
Initiativa legislativa este semnata de opt deputati liberali (Horatiu Buzatu, Horea Uioreanu, Gabriel Sandu, Dragos Ujeniuc, Ioan Ghise, Rares Manescu, Adina Valean, Mihail Zaharia) si are pretentia, potrivit initiatorului Horea Uioreanu, de a fi primul proiect depus de un partid pe aceasta tema.
Dupa Weber si Daianu, pe locul al treilea se afla Adina Valean - vicepresedinte al grupului ALDE, urmata de Cristian Busoi, deputat si europarlamentar, de Ramona Manescu, Mogor Csibi, Stejarel Olaru, Iulia Huiu, Horia Toma, Cristian Anghel.
Spune cineva, sa citesc intrebarea, Adina Ionescu: "Sa-l intrebati pe presedinte la emisiunea de diseara daca se gandeste sa retrimita legea pensiilor la parlament inainte de promulgare pentru a fi revotata, din cauza suspiciunilor de frauda care planeaza asupra ei".
• Norica Nicolai (seful delegatiei PNL) • Adina Valean • Renate Weber • Eduard Hellvig • Ovidiu Silaghi In principiu, PNL are ca obiectiv un scor de 25% in alegeri, respectiv circa 1,5 milioane de voturi, situatie in care liberalii si-ar putea revendica cu 3 deputati europeni in plus fata de numarul celor aflati pe mandat in prezent.
Astfel, vor fi observatori deputatii Mona Musca, Mircea Cosea, Raluca Turcan, Ovidiu Silaghi, Tiberiu Barbuletiu si senatorii Adrian Cioroianu si Nicolae Vlad Popa, iar supleant deputatul Adina Valean.
Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu. Ziarul Jurnalul National a fost fondat in 7 iulie 1993.
Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu. - Ziarul Jurnalul National a fost fondat in 7 iulie 1993.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Mona Musca, Monica Mihaela ßtirbu, Raluca Turcan si Adina Valean. De asemenea, in grup sunt 63 de barbati, inclusiv premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Sper sa nu ceara experienta, pentru ca asta ar fi o problema", a spus Adina Moreanu. La alt stand, doi barbati asteptau sosirea reprezentatilor firmei, doreau sa se angajeze, dar nu aveau cu cine discuta.
In opinia consilierului juridic Adina Sandoiu, care este in acelasi timp si presedintele comisiei de disciplina, "nu au fost intrunite elementele constitutive ale abaterii disciplinare, activitatea comisiei de disciplina avand la baza respectarea urmatoarelor principii:
Tergiversarea prcedurilr in cazul propunerii pentru sefia DNA, Adina Florea. 16-17 Deciziile luate in cazul dosarului privind protestul din 10 august, incalcarea unui ordin privind mutarea procurorilor de la Tribunal la Parchet.
Dupa Pacea de la Bucuresti, Grecia si-a respectat angajamentele luate si, in perioada interbelica, au functionat mai multe scoli si licee finantate de statul roman cu acordul tacit al guvernului de la Atena, in care, pe langa programa din Romania, se mai preda si limba greaca, precum si istoria si geografia Greciei (Adina Berciu-Draghicescu, op.cit., pp.
Discutiile despre meritele sau nemeritele lui Kovesi pentru a ocupa functia de europrocuror sef, pentru care o pregatesc minutios partizanii sai de la Bruxelles, sunt aruncate in aer de un comunicat al Sectiei de Investigare a Magistratilor, condusa de respinsa Adina Florea, in care se specifica ca fosta sefa DNA este convocata ca martor (deocamdata) la audieri intr-un dosar de coruptie!
Reprezentanti noi pentru forurile europene Camera Deputatilor si Senatul au mai aprobat ieri cererea grupului parlamentar al PNL de inlocuire a Monei Musca din calitatea de eurobservator cu deputatul liberal Adina Ioana Valean.
Din partea PNL pot pleca la Parlamentul European Tiberiu Barbuletiu, Mircea Cosea, Adina Valean, Ovidiu Silaghi, Alexandru Mortun si senatorul Adrian Cioroianu.
Pe lista liberalilor se regasesc Renate Weber si Daniel Daianu, personalitati provenite din randurile societatii civile, europarlamentarii Adina Valean si Cristian Busoi, si tinerii membri ai PNL Ramona Manescu, Csibi Magor sau Stejarel Olaru.
Democratii care reprezinta Romania in PE sunt criticati in tara pentru ca nu au fost prezenti la votul din Parlamentul European cu privire la Directiva privind libertatea de circulatie si de sedere a cetatenilor europeni Europarlamentarul liberal Adina Valean si-a exprimat, joi, regretul ca europarlamentarii PD nu au fost prezenti mai ales in contextual ultimelor evenimente din Italia.
Valean Adina Ioana - 39 ani. Profesia: Matematician 27. Busoi Cristian - 29 ani. Profesia: Medic 28. Manescu Ramona Nicole - 35 ani.
google-analytics.com