Cautare

171 de rezultate pentru "adina bobos" (4.79 secunde)
Theodor Stolojan este pe locul 17, fiind prezent numai in 87,50% dintre sesiunile plenare, Daniel Daianu (ALDE) este pe locul 19, cu 86,46%, pe locul 20, Adina Valean (ALDE), cu 86,27%, iar pe 22, Renate Weber (ALDE), cu 84,38%.
Nu a fost realizat flagrant in acest caz", a precizat Adina Florea. ... Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta, Adina Florea, a declarat ca, in urma audierilor, a fost retinut un singur politist, pentru 24 de ore, nefacandu-se public sub ce acuzatii si pentru ce fapte a fost acesta retinut.
Din randul eurodeputatilor romani, cei mai "constiinciosi" la plenarele PE au fost, in aceeasi perioada, Oana Antonescu, Sabin Cutas, Iosif Matula, Cristian Preda si Csaba Sogor (100%), iar prezenta cea mai redusa la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Busoi si Adina Valean (fiecare cu cate 64,86%).
Nu returneaza banii Adina Andritoiu, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj, a declarat ca nici unul dintre angajatii institutiei nu intentioneaza sa restituie vreun ban. ... Acum, salariile noastre s-au redus la jumatate", a precizat Adina Andritoiu, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Gorj.
Raportul intermediar al Comisiei Europene privind reforma justitiei in Romania enumera la rece progrese si intarzieri care vor fi cu siguranta consolidate respectiv recuperate, se specifica intr-un comunicat de presa al europarlamentarului roman Adina Ioana Valean. ... Justitia, a mai spus Adina Valean.
Livia Graur, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Connie Preda, Adina Halas Hugeanu, Monica Colceriu, Camelia Baltoi, Dana Petcu, Oana Toma, Anca Iubu, Livia Boaja, Oana Lazar, Corina Kristaly, Ovidiu Muresanu si Andrei Nourescu.
Astfel, raportul numit "Roaming 2", elaborat de catre europarlamentarul liberal Adina Valean, extinde reglementarea pentru voice roaming si include serviciile de roaming pentru date si SMS, adoptand si masuri privind transparenta.
Daniela Nane, Marina Constantinescu, Irina Margareta Nistor, Luminita Anghel, Tudor Caranfil, Liza si Viorel Panait, Gabriel Cotabita, Oana Sarbu, Peter Imre si Marina Melescanu, Florentina Fantanaru, Bodo, Anca Radulescu, Carmen Voinea- Raducanu, Naomi si Roxana Guttman, Adina Buzatu, Florentina Opris si Sorin Marcus, dr.
Ioana Voicu, Anda Calin, Alessia, Diana Bisinicu, Adina Halas, Maria Constantin, Natalia Mateut, Adina (Heaven), Elena Ionescu si Roxana Blagu (ex-Trident).
Doctor Adina Popescu, medic primar ORL: ... "Nu este indicat a se baga nimic in ureche, pentru ca urechea are o capacitate fiziologica de a se curata prin structurile ciliare care exista in conductul extern, din ureche externa", explica doctorul Adina Popescu, medic primar ORL.
Iuliana Marciuc, Oana Georgescu si marea majoritate a protagonistilor cartii si ai emisiunii " vedete si oameni obisnuiti cu povesti de viata fascinante (Alexandru Arsinel, Catalin Botezatu, Manuela Harabor si Andrei Harabor, Vasile Calofir, Dorel Constantin Onaca, Alin Totorean, Emanuel Balaciu, Constantin Caldararu, Kera Calița, Alexandru Dragomir, Steluta Duta, Gigi Enache, Mihaela Lulea, Eugen Malihen, Tudorel Mihailescu, Paul Mitu, Andrei Parvu, Toma Pradatu, Viviana Radu, Iulian Siminiuc, Catalin Stanescu, Adina Violeta Trifan, Ioana Voicu Arnautoiu).
Iuliana Marciuc, Monica Iagar, Anca Turcasiu, Catinca Roman, Alina Laufer, Cristina Siscanu, Adina Buzatu, Adina Halas au fost doar cateva dintre vedetele prezente la eveniment.
Hofigal Export-Import S.A 10:30 - 11:00 Adina Dumitrescu SESIUNEA 1 Autism Light - Cum reusim sa identificam si ce aducem diferit in terapie?
Catalin Botezatu, Mirela Vescan, Gianina Corondan, Adina Buzatu si lista ar putea continua. ... Catalin Botezatu, Adina Buzatu si Mirela Vescan.
Acest coridor va avea pentru tara noastra o importanta strategica si militara, de accea va avea si prioritate la finantare, dupa cum explica Adina Valean, comisarul european in domeniul transporturilor.
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
Adina de 23 de ani, ambii din Bucuresti, au fost agresati de un barbat, care a venit din spate si i-a lovit cu un cutit, dupa care a fugit. ... Adina dar si aceasta a fost lovita cu cutitul.
Adina de la Heaven vrea sa isi faca un cadou deosebit de ziua ei. Daca in general femeile platesc bani multi pentru a-si mari bustul, ea are de gand sa isi micsoreze sanii luna viitoare.
Adina Buzatu a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Aceasta s-a despartit de tatal fetitei sale, a pierdut afacerea si a fost diagnosticata gresit.
La cel mai mare targ de nunti nu putea sa lipseasca Adina Buzatu care si-a prezentat noua colectie. Vedeta sustine ca abia asteapta sa devina bunica.
google-analytics.com