Cautare

3427 de rezultate pentru "actiunu bcr 2010" (5.30 secunde)
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
Zece banci europene, incluzind unele dintre cele mai importante institutii financiare de pe vehicul continent, erau asteptate sa depuna ofertele finale pentru un pachet de 62% din actiunile BCR, in ceea ce se asteapta sa fie una dintre cele mai strinse privatizari bancare din ultima perioada.
Dobinzile la credite percepute de principalele banci romanesti BUNURI DE CONSUM BCR Practic BCR (valuta): ... dobinda 9.5% - DAE 14.78%* * DAE calculata luind in considerare un credit acordat pe 48 de luni NEVOI PERSONALE BCR Divers BCR (valuta):
BCR Asset Management a lansat ieri un fond deschis de investitii destinat celor care vor sa riste. Fondul, denumit BCR Expert, va include pana la 100% actiuni tranzactionate pe piata de capital romaneasca, avand poate cel mai ridicat grad de risc de pe piata.
"BCR va avea acces mai larg la fonduri, know how referitor la produse, precum si la noi produse si servicii bancare din tarile Uniunii Europene ".
Locurile de munca ale angajatilor BCR nu sint sigure, iar numele bancii ar putea fi schimbat dupa trei ani, noua sigla urmind a fi cea a noului actionar majoritar. Totodata, actionarii minoritari ai BCR, respectiv Societatile de Investitii Financiare (SIF) nu vor avea drept de veto, cu mici exceptii.
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, de la inceputul lunii martie, un bonus de pana la 3% posesorilor de carduri BCR, persoane fizice. Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu cardurile BCR de debit, credit sau co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Cererea de credite de la companii este in crestere, iar pe retail clientii s-au adaptat la criza, spune Dominic Bruynseels, seful BCR, cea mai mare banca locala.
La sfarsitul saptamanii trecute, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, anunta ca toti cei sapte ofertanti pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la Banca Comerciala Romana (BCR) au indeplinit criteriile de pana acum, ofertele lor financiare urmand sa fie deschise saptamana aceasta.
Reprezentantii Erste Bank, institutia financiara care a castigat licitatia pentru BCR, au declarat recent ca sunt interesati sa faca o oferta pentru actiunile detinute de SIF-uri.
Erste Bank va pastra denumirea BCR si dupa trecerea celor trei ani specificati in contractul de privatizare, pentru ca banca este una dintre cele mai cunoscute din Romania, a declarat ieri la Bucuresti, presedintele bancii austriece, Andreas Treichl.
Dupa ce a preluat Banca Comerciala Romana (BCR), Erste Bank este interesata sa cumpere si actiunile detinute de angajatii bancii romanesti si de societatile de investitii. ... ßi asta pentru ca SIF-urile vor sa-si vanda titlurile BCR la Bursa.
In perspectiva integrarii Romaniei in UE, Banca Comerciala Romana (BCR) isi propune sa informeze partenerii de afaceri cu privire la implicatiile integrarii asupra mediului de afaceri si sa-i sprijine in alegerea unei solutii de finantare potrivite.
SIF-urile si Erste au variante la listarea BCR, nedorita de actionarii majoritari de la Erste Bank Pe 22/23 septembrie, SIF Oltenia va avea Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor (AGOA) pentru a discuta problema listarii BCR la BVB.
Misterioasele credite de la Banca Comerciala Romana (BCR), agentia Saveni, prin care controversatul om de afaceri Constantin Cuciureanu a reusit sa faca rost de bani, incep sa fie dezlegate.
Zece investitori au fost inclusi pe lista restrinsa pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) si anume Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC, BNP Paribas si ABN Amro, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.
Comisia de privatizare a BCR a hotarit prelungirea termenului de depunere a ofertelor finale angajante pentru preluarea pachetului majoritar la Banca Comerciala Romana, pina la data de 17 octombrie 2005, potrivit unui comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Bancare (AVAS).
Banca portugheza BCP Millennium nu va intra intr-un razboi al ofertelor la privatizarea celei mai mari banci din Romania - BCR, a declarat ieri presedintele bancii, Paulo Teixeira Pinto, citat de Reuters.
Banca Comerciala Romana acorda incepand cu martie un bonus de pana la 3% posesorilor de carduri BCR persoane fizice, anunta un comunicat al bancii. Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu cardurile de debit, credit sau co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.
google-analytics.com