Cautare

2490 de rezultate pentru "actiuni" (3.69 secunde)
Investitorii în piata de capital au astfel ocazia sa subscrie pentru 1,177 milioane de actiuni, cu drepturi de alocare atasate, la un pret de 191,92 lei/actiune.
Investitorii în piata de capital au astfel ocazia sa subscrie pentru 1,177 milioane de actiuni, cu drepturi de alocare atasate, la un pret de 191,92 lei/actiune.
Pentru aceasta vor fi emise 471.400 de actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. 324.000 de actiuni vor reveni actionarului majoritar, Autocora SRL Alexandria, pentru investitiile facute în cadrul companiei.
În prima sedinta bursiera a anului au intrat suplimentar peste 390 de milioane de actiuni la Biofarm, cu 73,5% mai mult decât cele existente în piata si peste 850 de milioane de actiuni la Impact - cu 74,12% mai mult decât cele existente.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va scoate la privatizare in 2008, prin intermediul institutiei bursiere pachetele de actiuni pe care le detine la la Fabrica de Scule Rasnov, UCM Resita, Silvania Forest Satu Mare, Piese Auto Tulcea, TransGex Oradea, Turbomecanica Bucuresti si Iasitex, se arata intr-un comunicat de presa al AVAS.
Persoanele ale caror imobile au fost nationalizate si sunt indreptatite sa obtina despagubiri banesti in numerar, in limita sumei de 500.000 lei, vor primi banii in doua transe, iar daca despagubirea cuvenita depaseste acest cuantum, vor primi actiuni la Fondul Proprietatea.In cazul titlurilor de despagubire care au fost emise pana la intrarea in vigoare a hotararii, un duplicat al acestora va fi transmis, pe baza de tabel, catre Directia pentru Acordarea Despagubirilor in Numerar din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, in termen de 5 zile calendaristice de la intrarea in vigoare a normelor.
La asemenea companii, statul detine pachetul majoritar de actiuni, dar, în acelasi timp, ele sunt pe pierderi de ani buni, pe fiecare judet. ... La Chimenerg Craiova, statul mai are 86,75% din actiuni, dar firma figureaza în faliment de ani buni.
Proiectul de ordonanta de urgenta prevede ca AVAS sa preia de la Ministerul Economiei si Finantelor 361,98 milioane de actiuni Hidroelectrica, in valoare de zece lei fiecare.
"Din cei 36.392 de turisti care au participat la actiuni interne, 38,1% au vizitat litoralul, 32,3% - statiunile balneare, 14,5% - zona montana si traseele alpine, 8% - zonele istorice si 7,1% - zone de pelerinaj religios si au facut croaziere fluviale", a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.  Grecia, destinatia externa preferata  Potrivit Marianei Tanase, în perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2008, turistii doljeni care au preferat excursiile în afara tarii au ales sa viziteze în special tari europene.
346 de cereri de despagubire in numerar si in actiuni la Fondul Proprietatea - 175 de dosare sunt doar pentru actiuni, 7. ... 523 dosare sunt pentru despagubiri atat in numerar, cat si in actiuni, potrivit centralizarii existente la nivelul ANRP.
De asemenea, actionarii companiei vor pune in aplicare un nou proiect, si anume vanzarea, la pretul pietei, a 30% din actiuni prin negociere directa.
243,6 milioane de actiuni ale Fondului Proprietatea (aproximativ 1,8% din totalul actiunilor FP) au fost transferate ieri, intr-un timp foarte scurt, prin sapte tranzactii, totalizand 122 de milioane de lei (29 de milioane de euro), la pretul de 0,5010 lei pe actiune.
Companiile din Romania incep sa ofere angajatilor bonusuri in actiuni. Angajatul care primeste un bonus in actiuni plateste taxe mai mici. Angajatorul are costuri cu 28% mai mici daca ofera prime in actiuni, nu in bani cash.
Mai exact, despre implicarea Bisericii in actiuni prin care romanii aflati la ananghie sa simta si sprijin din partea acestei institutii.
Politistii pot face opriri ale soferilor, aparent fara motiv, in cadrul unor actiuni organizate sau tematice. De exemplu, pot face actiuni de oprire si control a soferilor pentru consumul de bauturi alcoolice, in baza unui ordin de serviciu, pe care nu sunt obligati sa-l prezinte soferului.
Blaga mai detine si actiuni sau parti sociale: ... Grosul averii sale consta in actiuni la 21 de firme, in valoare de 19 miliarde de lei, in timp ce sotia sa are actiuni in valoare de 1,4 miliarde de lei.
"Am aparut in presa in actiuni legate de mandatul meu de ministru, spre deosebire de Mircea Geoana, de exemplu, care a fost prezentat de mass-media drept candidat la alegerile prezidentiale la tot felul de evenimente organizate pe bani publici de primarii PSD.
• 28 nov 2008 - Ministrul de Externe, Lazar Comanescu, saluta, la summit-ul ICE de la Chisinau, progresele inregistrate de Republica Moldova in implementarea Planului de actiuni privind UE si a reiterat sprijinul Romaniei pentru aderarea Ucrainei la NATO. "Salutam implementarea Planului de actiuni.
- Nu e admisibil ca presedintele sa critice fortele de ordine care au incercat sa preintampine niste actiuni despre care cred ca au fost si finantate.
Este vorba de vanzarea si cumpararea de drepturi de preemptiune pe care le au actionarii unei companii de dezvoltare imobiliara in cadrul unei noi emisiuni de actiuni. Conform legislatiei societatilor comerciale, actionarii unei companii au drept de preferinta la subscrierea de noi actiuni emise de firma.
google-analytics.com