Cautare

2490 de rezultate pentru "actiuni" (5.43 secunde)
Mii de doljeni carora statul nu le-a restituit proprietatile confiscate abuziv de catre comunisti asteapta sa primeasca despagubiri banesti sau actiuni la Fondul Proprietatea In Dolj exista mii de oameni care au primit sau asteapta sa primeasca despagubiri sau actiuni la Fondul Proprietatea, in contul imobilelor si terenurilor confiscate abuziv in perioada comunista.
statul ofera despagubiri, dar nu in bani, ci in actiuni. ... Insa nu in bani, ci in actiuni la societati la care statul este actionar majoritar. ... un risc, niste actiuni cu o anumita valoare la bursa, care astazi pot avea valoare, miine nu", a afirmat avocatul Valentina Topor.
Aprobarea parlamentului privind limitarea la 1% a pragului maxim de detinere la SIF-uri prin actiuni concertate va duce la scoaterea pe piata a milioane de actiuni, in valoare de zeci de milioane de dolari.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Dupa ce a achizitionat pachetul de 22,56% din actiuni pe care il detinea SIF Oltenia la Automobile Craiova (ACSA), Ford Motor Company rascumpara participatiile de la micii actionari.
Pe noua lista de firme apar societatile Prima Broadcasting Group (la care Tariceanu detine o actiune in valoare totala de 2.500 de lei), ICARE services SRL (societate aflata in proces de dizolvare de drept conform articolului 30 din Legea 359/2004, unde detine 17 actiuni in valoare totala de 170.000 lei), TILT et.
Oficialii de la Bucuresti isi propusesera sa privatizeze 11 societati comerciale din Dolj la care statul mai detinea actiuni, indiferent daca acestea ii dadeau posibilitatea sa controleze sau nu managementul respectivelor firme.
Fondul Proprietatea nu va putea fi listat la Bursa in primul semestru al anului 2006, asa cum au promis autoritatile, deoarece o parte a firmelor ale caror actiuni vor fi alocate fondului nu sunt, la randul lor, listate, este de parere presedintele Comisiei de buget-finante a Senatului, Varujan Vosganian (foto).
Chiar ministrul Economiei, Codrut AŸeres, a declarat ieri ca ar fi cumparat actiuni, dar s-a oprit la timp pentru a nu crea suspiciuni. A§n opinia ministrului, cumpararea de actiuni Transelectrica ar fi dat un semnal pozitiv investitorilor straini si ar fi reprezentat si o buna afacere.
In primul rind a crescut lichiditatea, ajutata mult si de tranzactiile cu actiuni Transelectrica.
"Scopul nostru este de a ne asigura ca angajatii nostri impartasesc succesul acestui business si de aceea ii incurajam sa detina actiuni in cadrul bancii", au subliniat Andreas Treichl, oficial al Erste Bank, si Nicolae Danila, presedinte executiv al BCR, intr-o declaratie comuna transmisa de Ionut Stanimir, reprezentat al Directiei de Comunicare Erste.
Omul de afaceri galatean Catalin Chelu este in prezent singurul actionar semnificativ al SIF Oltenia care a declarat oficial ca detine concertat un pachet de actiuni ce depaseste limita legala de 1% din capitalul social permisa pentru societatile de investitii financiare.
Piata de capital româneasca are o oferta de 1,04 milioane de actiuni la Automobile Craiova, ceea ce înseamna 5,5% din capitalul social al societatii. ... Inflatia de oferte a scazut pretul unei actiuni la 22 de lei.
Despre competitori Millennium BCP are o structura a actionariatului formata din angajati, 7.637 de persoane, cu 1,16% din actiuni, persoane individuale din afara bancii - 193.236 actionari cu 17,42% din actiuni, 5.809 companii, cu 9,82% din actiuni, 688 de investitori institutionali, cu 71,60% din actiuni.
Toate cele trei societati din Romania la care germanul detine pachetul majoritar de actiuni, Textila Ardeleana, Filatura de Bumbac si Maratex din Baia Mare, sint in pragul falimentului, dupa ce firmele lui Arnold Neisse din Germania si Ungaria au fost declarate falimentare.
Pretul actiunilor acordate persoanelor indreptatite sa primeasca titluri in contul restituirii imobilelor preluate abuziv de catre stat in perioada comunista va fi echivalent cu valoarea nominala a unei actiuni sau cu cel al ultimei tranzactionari pe bursa.
Anuntul mentioneaza ca MFP ofera spre vinzare un pachet majoritar de actiuni de pina la 1.122.750 de actiuni, reprezentind o participatie de pina la 75 de procente, dar nu mai putin de 748.501 actiuni, reprezentind 50 la suta plus o actiune, din totalul capitalului social CEC.
In replica, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, ne-a spus ca vanzarea celor 8% din actiuni se va realiza atat prin Asociatia salariatilor, cat si individual.
Acestia detin pachete reziduale de pana la zece actiuni. ... Societatea de Investitii Financiare (SIF) Oltenia a avut pe ordinea de zi a sedintei adunarii generale extraordinare a actionarilor, desfasurata la sfarsitul lunii aprilie, o propunere privind rascumpararea pachetelor reziduale de cate zece actiuni de la micii investitori.
google-analytics.com