Cautare

2490 de rezultate pentru "actiuni" (2.77 secunde)
Aici avem nevoie doar de buletinul de identitate pentru deschiderea unui cont de valori mobiliare, pentru ca asa se numesc actiunile, si semnarea unui contract de intermediere a acestora, adica de cumpararea si vanzarea de actiuni de catre respectiva societate.
In nume propriu, membrii conducerii societatii au impreuna un "mizilic" de 1,17 milioane de actiuni.
Sapte societati comerciale la care SIF Oltenia detine controlul sau pachete importante de actiuni au ajuns în numai câteva luni sa aiba cumulat 1,37% (7,99 milioane de actiuni) din capitalul social al societatii de investitii financiare oltene.
Ulterior, aceste actiuni vor fi anulate, ceea ce va duce la întarirea actiunii SIF5. ... SIF Oltenia are un capital social de 58,016 milioane de lei (16,02 milioane de euro), împartit în aproape 58 de milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1.000 lei/actiune.
Desi cei mai multi dintre consilieri detin actiuni la firme profitabile, mai sunt si alesi care s-au multumit cu slujbe in sistemul de invatamant sau in cel sanitar.
ßi ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, a vandut 2 imobile si doua autoturisme, cumparand in schimb actiuni si un VW Passat. ... Secretarul general al Guvernului, Mihai Voicu, a cumparat anul trecut actiuni la zece societati, dupa ce in aprilie 2005 nu detinea nici un astfel de titlu.
Grupul austriac OMV va subscrie, pentru a ajunge la o participatie de 51% din actiunile Petrom, 15,8 miliarde de actiuni. Valoarea totala a acestor actiuni se ridica la 830,6 milioane de euro.
SC Turism Felix a incheiat oferta publica primara de vanzare de actiuni, investitorii de pe piata de capital romanesc subscriind in intervalul 10 iulie-18 august 61,71% din pachetul de 77 de milioane de actiuni scos la vanzare prin aceasta oferta.
Fostii proprietari ai imobilelor nationalizate de comunisti vor primi prin intermediul Fondului Proprietatea actiuni la aproximativ 100 de societati comerciale unele mai rentabile, altele aproape “pe butuci“.
Specialistii de pe piata de capital argumenteaza de ce este 2012 un an propice pentru investitii in actiuni. ... investitia in actiuni pe Bursa. ... Dar, la momentul cand am inceput eu sa cumpar actiuni, nu stiam mare lucru despre piata de capital", a povestit Mihai.
Banca EFG Eurobank Ergasias din Grecia a cumparat in mod repetat actiuni de la cei doi investitori, iar in 2002 a obtinut un ultim pachet de 17% detinut la Banc Post de catre stat, achitand 20,08 milioane de dolari.
Unii jucatori la bursa lasa zeci de mii de euro pe mâna brokerilor, în sensul ca acestia din urma decid soarta câstigurilor din tranzactiile cu actiuni. ... Un craiovean a vândut într-un minut zeci de mii de actiuni a caror valoare a ajuns aproape de 100.000 de lei.
Mari Jean si Matusa - actionari convinsi Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu a trecut in declaratia de avere completata in ianuarie 2006 ca detine peste 300 de metri patrati de teren intravilan, o casa de locuit si actiuni la patru societati comerciale.
Cele mai mari pachete de actiuni sunt concentrate in mana catorva sute de mii de oameni. ... Potrivit informatiilor furnizate de responsabilii din cadrul societatii, cei mai multi actionari (aproape 7,8 milioane de actionari) au pachete mici, de pana la zece actiuni.
Potrivit Raportului curent conform Regulament 13/2004, Liviu Scarlat in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie la SC Mangalia SA, cumpara de pe piata un numar de 121.500 actiuni ale SC Mangalia SA, la un pret mediu de 1800 lei/actiune (aproximativ 218,7mil.
Gheorghe Piperea, lichidatorul desemnat sa se ocupe de falimentul SC RECONVERSIA SA, societate controlata de Staicu si care a absorbit firme actionare la SIF, a afirmat in urma cu o saptamana, in cadrul unei emisiuni TV, ca la SIF Oltenia 6,5 milioane de actiuni (1,2% din capitalul social) sunt detinute de societati fictive, controlate de Dinel Staicu.
Asta i s-a întâmplat unei persoane din Filiasi, care s-a trezit fara 1.750 de actiuni, disparute misterios cu ajutorul unei societati de valori mobiliare din Bucuresti.
Asta i s-a întâmplat unei persoane din Filiasi, care s-a trezit fara 1.750 de actiuni, disparute misterios cu ajutorul unei societati de valori mobiliare din Bucuresti.
Asta i s-a întâmplat unei persoane din Filiasi, care s-a trezit fara 1.750 de actiuni, disparute misterios cu ajutorul unei societati de valori mobiliare din Bucuresti.
Sunt oameni de afaceri din Craiova, care au ales investitiile în actiuni ca o alternativa la piata imobiliara. ... Afaceristii de top cumpara actiuni ale companiilor cu lichiditate mare, de regula, la SIF-uri si banci.
google-analytics.com