Cautare

5556 de rezultate pentru "acte necesare somaj spania" (3.32 secunde)
In capitalismul atat de laudat, in Spania Franco a murit in patul lui, la fel si Pinochet in Chile si multi alti presedinti din America Latina si Centrala!
Stoparea tuturor achizitiilor extravagante (masini, mobilier de lux s.a.), a celor care nu sunt strict necesare pentru functionarea institutiilor publice. ... Statul va plati in 2010 cca 2,75 miliarde lei ajutor de somaj (diminuat cu 15%), pentru cei 800.000 someri.
Reducerea ajutoarelor de somaj si a celorlalte drepturi sociale prevazute in pachetul legislativ prin care Guvernul Boc isi asuma raspunderea este un grav atentat la siguranta sociala a celor mai nevoiasi cetateni romani, beneficiari de drepturi sociale, care prin reducerea lor nu vor mai avea mijloacele materiale necesare intretinerii lor si a familiilor lor.
Zona este puternic afectata de somaj, ca urmare a disponibilizarilor masive din industria de armament. ... Taranii vor primi si furajele necesare, fara a plati pe loc contravaloarea acestora.
Acestia vor intra in somaj si vor beneficia de plati compensatorii, conform actului normativ aprobat in urma cu o luna de zile de catre Executiv.
Absolventii care, intr-o perioada de 60 de zile de la absolvire, nu reusesc sa se incadreze in munca potrivit pregatirii profesionale, beneficiaza de indemnizatie de somaj, in cuantum de 50 la suta din valoarea indicatorului social de referinta, pe o perioada de sase luni.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
b) aproba sau avizeaza, dupa caz, proiecte de acte normative; ... - In exercitarea atributiilor sale, Serviciul inspectorilor de monitorizare are acces neingradit, in conditiile legii, la orice documente, date si informatii necesare, cu respectarea legislatiei privind protectia informatiilor clasificate.
In timp ce intelectualii (in special cei platiti pe drepturi de autor, cum ar fi jurnalisti, actori, cei care fac inventii, inovatii si altii care au veniturile la vedere pe contracte sau conventii civile) sunt umiliti pe la cozi pentru plata catorva lei sau zeci de lei drept contributii la asigurari sociale si la somaj, exista o categorie de oameni carora organele statului le lasa mii sau zeci de mii de euro - bani negri in buzunare si in conturi.
Pentru amandoua metodele insa, in mediile fara aer precum Luna si spatiul, dar si in slaba atmosfera a lui Marte, ar fi necesare spatii mari pentru radiatia emisa de caldura generata. ... Sunt necesare 5-10 tone de material pe metru patrat pentru asta.
Desi reprezentatii STB au anuntat ca pentru depunerea documentelor necesare eliberarii cardului de gratuitate cuvenit pensionarilor nu a fost stabilit un termen limita - se poate face oricand pana la finele anului si la oricare dintre centrele de vanzare, zilnic, intre orele 10:00 - 14:00 - pensionarii s-au grabit sa depuna documentele cerute, ceea ce a creat aglomeratie si cozi interminabile la unele centre din Bucuresti.
Geoana a fost propulsat in functii fara sa treaca prin treptele necesare • Q Magazine: ... Pe de alta parte, nu a tras invatamintele necesare nici cand a pierdut alegerile in partid, cand a candidat din nou in Congres. ... ca oamenii sunt propulsati fara sa treaca treptele necesare.
In plus, social-democratul este actionar, prin sotia sa, la Banca Tiriac, Mihaela Geoana controland, in acte, alte doua societati comerciale extrem de rentabile. ... Buticul este detinut in acte de Victoria Asanache, dar intervin doua elemente care ne fac sa credem ca SRL-ul apartine, de fapt, familiei Geoana.
984 din 23 decembrie 2015) fara nicio modificare, consfintind repartizarea dividendelor catre stat si Fondul Proprietatea si privand administratia portuara de fondurile necesare investitiilor in infrastructura.
247/2005, proprietarii de paduri sau mostenitorii acestora care aduc acte doveditoare ca inainte de 1945 nu au instrainat suprafetele revendicate isi pot primi padurile inapoi.
Acte necesare pentru construirea unui imobil Astfel, de la 1 ianuarie 2007, cei care intentioneaza sa construiasca un imobil vor avea nevoie de urmatoarele acte:
Cu cat mai mare este evaziunea, cu atat mai putini sunt banii pentru spitale, pentru infrastructura si pentru alte servicii necesare dezvoltarii unei comunitati. ... Dar acest lucru inseamna ca toata marfa sa fie cu acte in regula. Micii comercianti care au marfa fara acte, de regula, nu emit bonuri.
Dupa ce am inceput sa expun ceea ce cunosteam cu totii inainte si cazusem de acord ca sunt necesare, am fost atat de mult apostrofat si atat de mult argumentat invers de catre unii oameni cu care cazusem de acord inainte ca sunt necesare, incat am ajuns, pana la urma, un fel de paria, un fel de "ce te mai bagi si dumneata, domnule, de ce ai mai bagat un asemenea proiect de lege?" (..) In conditiile astea, nu ma surprinde o astfel de tradare de initiativa, pentru ca nu e prima data cand se intampla cumva, avem experienta de la alegerile generale.
Ce se finanteaza • Achizitionarea de aplicatii software, echipamente IT&C, alte mijloa¬ce fixe, servicii de consultanta si training specializat necesare pentru: ... • Achizitionarea de aplicatii software si licente software necesare pentru realizarea proiectului ;
Amenintarile s-au inmultit si s-au diversificat, dupa cum au demonstra-o atentatele teroriste de la 11 septembrie, din Statele Unite ale Americii, din Spania si din marea Britanie, din India, Pakistan si din alte tari asiatice. ... Cei mai multi romani lucreaza in Italia si in Spania.
google-analytics.com