Cautare

5557 de rezultate pentru "acte necesare somaj spania" (3.73 secunde)
Cu ajutorul unor proprietari din Corbu, dar si cu acte normative contrafacute, mai multi afaceristi constanteni au reusit sa puna mana pe mai multe hectare de terenuri intr-o zona strict protejata de lege - cel putin asta a concluzionat, la prima "strigare", noul prefect al judetului Constanta, Liviu Brailoiu.
Basescu, fals in acte publice (Autor: ... Domnul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National PSD dar, in acelasi timp, un eminent specialist in stiinte juridice, a observat pe buna dreptate ca seful statului, Traian Basescu, a comis o infractiune de fals in acte publice. Si nu in orice fel de acte.
Din luna martie a acestui an, de cand Fiscul si Garda Financiara au ordin sa nu mai permita intrarea in tara a tirurilor pline cu marfa fara acte de provenienta si de cand se sigileaza orice mijloc de transport care vine din spatiul intracomunitar, afacerile la vedere cu legume, fructe si produse congelate parca au "inflorit"
Declaratiile presedintelui au starnit un val de reactii din partea liberalilor, care l-au acuzat ca incearca sa le zadarniceasca eforturile de mentinere a stabilitatii politice "atat de necesare pentru indeplinirea obligatiilor Romaniei asumate pentru aderarea la UE".
Intalnirea a avut loc cu ocazia vizitei la Parlamentul European a primului grup de romani rezidenti in Spania, coordonat de Marius Ioan, candidat pe listele europarlamentare ale Partidului Popular Spaniol la alegerile din 2009.
Majoritatea muncitorilor necalificati prefera sa lucreze pe santierele din Spania, Italia si Franta, unde sunt mai bine platiti. ... Mare parte din muncitori pleaca sa munceasca in Spania, Italia si Franta, dand mari batai de cap pentru finalizarea unor lucrari asumate prin contracte.
Romania si Bulgaria ar putea avea o traiectorie diferita in UE fata de cea parcursa de tari precum Spania sau Irlanda, estimeaza cotidianul londonez "The Times", citat de Mediafax.
10 persoane au fost selectionate ieri pentru a munci in Spania in meseriile de sofer de camion, macelar si lucrator in carmangerie.
In aceasta seara se va afla prima finalista de la Euro 2012, in prima semifinala a CE oponente fiind Portugalia si Spania, doua echipe echilibrate din punct de vedere valoric Sita a tot cernut la Euro 2012, in competitia din Polonia si Ucraina ramanand fara doar si poate cele mai bune patru echipe.
Romania, a 8-a oara consecutiv la Mondialul de rugby Inainte de meciul cu Spania, Romania se putea gandi deja la Mondialul din Londra: ... Cu Spania si-au propus sa obtina calificarea la Cupa Mondiala din 2015, iar inceputul e promitator: ... Final Romania-Spania 32-6. ... Spania:
Franta - Spania, posibila finala. ... Romania eliminata din faza grupelor, Franta finalista, iar Spania din nou campioana europeana. ... Jurnalistii France Football si-au imaginat cum se va desfasura turneul final al EURO 2016, care va avea loc vara viitoare in Hexagon, acestia mizand pe o finala Franta - Spania.
Romania - Spania 0-0.
Peste 250 de persoane sunt in atentia politistilor bucuresteni, deoarece s-ar fi folosit de acte false pentru a obtine carduri de credit de la o banca din Bucuresti, prejudiciul reclamat fiind de sase miliarde de lei vechi, informeaza Politia Capitalei.
ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Rata somajului a stagnat in UE la 9,6% si in zona euro la 10%, peste nivelul de 7,4% din Romania, insa Spania si tarile baltice continua sa se confrunte cu un numar record de someri, indicatorul apropiindu-se in aceste state de 20%, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat.
Practic, prin aceasta decizie se confirma faptul ca infiintarea firmei, in aprilie anul trecut, prin desprinderea de Termica, a avut un caracter social, singurul scop fiind de a salva de la somaj aproximativ 100 de angajati din termoficarea botosaneana.
Din bugetul asigurarilor pentru somaj va fi alocata, anual, o suma pentru acordarea de credite in conditii avantajoase si fonduri nerambursabile destinate atat persoanelor fizice, cat si juridice.
Acte necesare pentru recunoastere in Italia In ceea ce priveste domeniul medical, de exemplu, diplomele admise pentru reconoastere sunt legate, potrivit www.omfm.ro, de 31 de profesii dintre care medic chirurg, medic specialist, medic de medicina generala, dentist, veterinar, asistent medical, dietolog, logoped, masor.
Potrivit directorului executiv al AJOFM, Victoria Movileanu, cei care doresc sa munceasca in Spania trebuie sa depuna dosarele pana la data de 27 noiembrie, interviurile urmand sa fie sustinute in perioada 28-30 noiembrie, la sediul institutiei.
Anul acesta, desi ele se descurca mai bine ca Grecia, chiar cu un somaj ridicat (de exemplu, Spania are somajul la 22,5%), doua lucruri sunt neclare: ... Italia si Spania sunt mai importante.
google-analytics.com