Cautare

5557 de rezultate pentru "acte necesare somaj spania" (2.71 secunde)
Trilogia erotica, Pideme lo que quieras (Cere-mi ce vrei) a fost publicata in premiera in Spania si apoi tradusa in SUA de catre Amazon. ... Este cel mai bine vandut autor al Grupo Planeta, din Spania cu peste 1,7 milioane de exemplare vandute din diferite genuri:
Am urmarit in ultimele zile scandalurile cu romanii intorsi din Spania. ... E limpede ca toate astea sint facute pentru a descuraja intrarea romanilor la munca in Spania, dupa cum e la fel de limpede ca nu vor avea nici un efect.
Spania - Germania 1-1 a fost meciul care l-a facut pe Basarab Panduru sa laude din plin echipa antrenata de Luis Enrique. "Spania e periculoasa rau de tot, totul e parca pus cu mana, fiecare stie ce trebuie sa faca.
Dar ce mai savuroasa este cea de la casa de somaj. ... I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I lei " Adica eu trebuie sa ma duc la casa de somaj si sa ii spun cat este salariul mediu pe care baza caruia a calculat guvernul bugetul?
Indemnizatia de somaj ar putea fi stabilita independent de salariul minim pe economie, astfel incat nivelul ajutorului social sa fie mai mic decat in prezent, respectiv 75% din salariul minim brut pe tara, potrivit unui proiect de ordonanta.
Initiativa guvernului vine pe fondul declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, saptamana trecuta, care atragea atentia ca este nevoie urgenta de trimiterea in somaj a unui "mare numar" de functionari din aparatul de stat, care sunt "inutili", el mentionand, in acest context, un procent de 20 si precizand ca guvernul trebuie sa se grabeasca in acest sens.
Sindicalistii solicita prelungirea ajutorului de somaj Peste 100 de reprezentanti ai Cartel Alfa vor picheta Ministerul Finantelor, incepand din 25 ianuarie, si sediul Guvernului pentru a cere prelungirea ajutorului de somaj, a declarat ieri presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.
Platitorii de venituri din drepturi de autor vor retine, declara si calcula contributiile de asigurari pentru pensii si somaj aferente beneficiarilor, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al guvernului obtinut de Mediafax.
Unii dintre salariatii trimisi in somaj in urma restructurarii Politiei Comunitare din Targu Jiu se vor intoarce in campul muncii. In prezent, Politia Comunitara, care va functiona ca politie locala, mai are doar 96 de angajati, restul de 230 fiind trimisi in somaj.
Somerii care nu participa la cursurile de formare profesionala sau refuza un loc de munca risca sa ramana fara ajutorul de somaj. ... Sanctionati pentru indiferenta Somerii care sunt solicitati de AJOFM sa participe la cursuri de calificare si refuza pot ramane fara ajutorul de somaj.
De asemenea, pentru tratarea veniturilor în perioada de somaj tehnic ca fiind de natura nonsalariala si aplicarea regimului corespunzator de impozitare, precum si pentru scutirea de la plata contributiilor catre bugetul de stat si al asigurarilor sociale în cazul somajului tehnic, pe o perioada maxima de trei luni, este estimat un minus bugetar de 0,1 miliarde de lei (0,02% din PIB).
Incepand de luna aceasta, perioada de acordare a indemnizatiei de somaj, stabilita in conditiile legii, se prelungeste cu trei luni. ... Inainte de 25 martie, perioada de acordare a indemnizatiei de somaj varia intre sase si 12 luni, in functie de stagiul de cotizare al beneficiarului.
Peste doua saptamani, celor aproape 600 de angajati li se vor desface contractele de munca si vor intra in somaj.
Aproximativ o mie de ortaci care activeaza la minele de subteran din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) vor intra in somaj tehnic in perioada 14 august - 14 septembrie.
Soferii romani si bulgari suplinesc in buna parte lipsa fortei de munca din Spania intr-un moment in care transportul de marfuri si rutele internationale sint sinonime cu lungi perioade petrecute departe de casa, dupa cum au explicat transportatori si reprezentanti ai scolilor auto din provincia spaniola Albacete - potrivit editiei de ieri a cotidianului spaniol "La Verdad ".
15 galateni vor munci in Spania, acestia fiind recrutati de angajatorii din aceasta tara care au fost prezenti in zilele de 28 si 29 noiembrie la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a cauta forta de munca pentru un numar de 9 meserii.
Spania, Irlanda si Grecia au imprumutat in ultima perioada aproape 10 miliarde de euro prin emisiuni de obligatiuni.
Blocul National Sindical a sesizat forurile europene cu privire la eliminarea vizelor impuse muncitorilor romani care vor sa lucreze in Spania, considerand ca pastrarea acestei restrictii dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana incalca legislatia comunitara.
La mai putin de doua luni de la aderarea la Uniunea Europeana, muncitorii romani care vor sa lucreze in Spania se lovesc in continuare de piedicile puse de autoritatile locale. ... Spania este singura tara care a pastrat vizele pentru muncitorii romani, acest lucru contravenind legislatiei europene.
Pentru a justifica banii incasati fictiv de societatea M Lia, Liliana Maior a intocmit in decembrie 1999 acte de plata a unor furnizori fictivi.
google-analytics.com