Cautare

5557 de rezultate pentru "acte necesare somaj spania" (4.39 secunde)
Alaturi de Presedintele ANOFM Silviu Bian, care a prezidat aceasta conferinta, au participat invitati de seama ai Ambasadei Spaniei in Romania, directorii tuturor centrelor de formare profesionala din tara ale ANOFM-ului, cat si Presedintii grupului COREMSA, partener transnational care detine cel mai mare centru de formare din Spania si a reusit cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene.
Spania-Italia 4-0 Reprezentativa Spaniei a castigat Campionatul European de fotbal pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins selectionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminica, in finala de pe stadionul Olimpic din Kiev. ... Spania:
Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, citate de agentia de presa NewsIn, în luna septembrie Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va propune guvernului un act normativ care va unifica din 2008 bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari (sanatate, pensii, somaj), dupa modelul bazei la care se platesc în prezent contributiile de sanatate.
Astazi, conducerea Complexurilor Energetice Rovinari si Turceni se intalneste cu reprezentantii sindicatelor pentru a stabili daca ortacii din partea miniera de exploatare a celor doua unitati vor intra in somaj tehnic vreme de doua saptamani.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la TVR, ca exista acte normative emise pentru disponibilizarea a 74.000 de bugetari, din cei 1,35 milioane.
Ministrul Muncii a anuntat ieri ca estimarile initiale privind numarul somerilor in 2009, de 525.000 de persoane, ar putea fi depasite.Ministrul muncii, Marian Sarbu, a declarat ieri ca "va fi un numar mai mare de someri la sfarsitul anului si vrem sa ne asiguram ca putem plati indemnizatiile de somaj si masurile active si de formare profesionala ce se impun in acest an, precum si pierderile cauzate de ordonanta de urgenta ce a permis prelungirea cu trei luni a perioadei de somaj".
Masura este prevazuta in legea privind sistemul asigurarilor pentru somaj si reprezinta una dintre masurile de stimulare a incadrarii in munca a absolventilor.
253.000 de lei, aceasta este valoarea "ajutorului" acordat in acest an de la bugetul asigurarilor de somaj si care va conduce la nasterea de noi locuri de munca.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
avizeaza pentru legalitate, prin consilierul juridic, ordinele presedintelui, contractele de achizitie publica, precum si alte acte juridice pentru care legislatia prevede obligatia avizarii de legalitate, acorda consultanta juridica compartimentelor functionale din cadrul Consiliului de monitorizare;
Spania: ... Xabi Alonso transforma cu siguranta penaltiul si decide practic o noua semifinalista aEURO 2012, Spania. Minutul 90 - Penalti pentru Spania! ... Minutul 84 - Spania face ultima schimbare. ... Minutul 67 - Spania introduce pentru prima data in acest meci un varf de "meserie".
Romania - Spania: 31 - 26 (15 - 12) Victorie mare a fetelor noastre Medaliata cu bronz la mondialele din 2011 si la olimpiada din 2012, Spania, a fost intrecuta duminica in mod categoric de nationala condusa de Ghita Tadici.
"Copilasii de acum stau aproape toata ziua in calculator, nu mai bat mingea in curtea scolii sau in alta parte si nu li se mai indemana de mititei..."."Tin cu Spania!"- Maestre, pe vremuri Craiova era catalogata drept capitala teatrului si a fotbalului romanesc.
avem 7-8% somaj, in timp ce in Spania e 21% somaj, iar in randul celor cu varste intre 25-35 de ani este 40% somaj.
Finantarea cheltuielilor necesare realizarii masurilor de stimulare a angajatorilor se face din bugetul asigurarilor de somaj. ... Din bugetul asigurarilor pentru somaj s-au acordat subventii conform Legii nr.
Printre documentele necesare se numara copie dupa B.I./C.I.
ateliere pentru copii, workshop-uri pentru artisti, conferinte sau dezbateri.Printre participantii la aceasta editie se numara artisti din Italia (Teatrul Principio Attivo, La Baracca â€" Testoni Ragazzi, Teatrul Scarlattine, Teatrul Belcan), Spania (Compania Da.Te Danza, Teatrul Paraiso), Franta (Compania Act2), Belgia (Teatrul De Spiegel), Polonia (Teatrul de animatie din Poznan), Finlanda (Compania de Dans Auraco), Grecia (Teatrul de papusi Hop Signor) si Israel (Teatrul Nephesh si Teatrul Svironi).Programul este completat de reprezentatii sustinute de 10 teatre, companii independente si asociatii culturale din Romania:
Guvernul spaniol a decis sprijinirea natalitatii prin acordarea unui ajutor financiar pentru fiecare copil nascut sau adoptat in Spania. ... Beneficiarii trebuie sa aiba drept de rezidenta in Spania pe o perioada de minimum doi ani anterior datei nasterii sau adoptiei.
Spania are cea mai mare rata a somajului din zona euro : ... Spania nu a reusit nici acum sa iasa din recesiune. ... Astfel, Spania ramane singura mare economie din Uniunea Europeana, aflata inca in recesiune.
google-analytics.com