Cautare

437 de rezultate pentru "accidente" (8.84 secunde)
In acelasi timp as vrea sa ne uitam, accidente sunt multe si cred ca problemele tin de infrastructura. Cat timp DN1 ramane o serpuire intre localitati, cat timp principalea cale de acces, valea Oltului ramane o cale a mortilor o sa avem astfel de probleme.
moshemordechai.ro: Prinde rusu, scoate-i... Mare tulburare din cauza accidentului comis de un diplomat rus, la Bucuresti. Intr-un fel justificata.
- Budapesta Nationalismul maghiar, revizionismul, xenofobia nu reprezinta niste accidente in politica maghiara. Ar fi o greseala daca s-ar socoti ca tipul acesta de atitudine descrie doar FIDESZ-ul lui Orban.
Principalele cauze de deces sunt bolile (90%), doar 10% din aceste decese fiind cauzate de accidente. Datele UNICEF evidentiaza ca peste 40% dintre decesele inregistrate in Romania la copiii sub 5 ani survin din cauze ce pot fi prevenite.
Admitand asta nu putem sa o ardem la infinit ca lautarii si sa ii tot dam din cobza ca Parlamentul e institutie si e o minunatie si toti tre’ sa ne inchinam cand trecem pe langa el, ca babele cand trec la trei statii de biserica, dar in acelasi timp sa ne prefacem ca nu bagam de seama ca e populat cu tot felul de ciudate accidente ale evolutiei.
In ultimii trei ani, spune Antonescu, nu au existat "asemenea accidente", respectiv ca liderul PSD sa faca interpretari gresite din declaratiile sale, referindu-se la faptul ca, in momentul in care a anuntat ca nu sustine proiectul Rosia Montana, premierul Victor Ponta a concluzionat nu ar mai sustine dezbaterea in comisia parlamentara speciala anuntata de USL.
Oricat de indreptatite ar fi aceste critici, nu putem sa ignoram faptul ca la sfarsitul anului 2012 erau inregistrate pe teritoriul Romaniei 9.355 de accidente grave de circulatie, soldate cu 2.040 de decese si 8.848 de persoane ranite grav.
Eu cred insa ca atat cat USL va exista din punct de vedere politic, astfel de lucruri vor fi pure accidente care se pot repara in Camera Deputatilor", sustine liderul senatorilor liberali.
Cum isi vor spala vina "specialistii" de la ROMATSA, transformat de ministrii lui Basescu in cuibusorul de nebunii al lipitorilor de afise, un paradis financiar in care s-au oplosit cateva familii care demoleaza ca termitele increderea in dirijarea si localizarea avioanelor care, iata, mai au si accidente.
Romanii au mai avut asemenea conducatori abuzivi, de la Mihnea cel Rau la Carol al II-lea sau N. Ceausescu, dar ar trebui ca astfel de accidente istorice sa devina irepetabile.
In plus, schimbarea legislatiei electorale elimina prezumtivele accidente la alegerea unor sefi de consilii judetene, care raman, de acum, la mana consilierilor judeteni, ceea ce avantajeaza tot marile partide.
Suma destinata imobilelor este in jur de 11 milioane de dolari, iar pentru indiguiri si imbunatatirea situatiei barajelor se vor aloca aproape 101 milioane de dolari. Pentru reducerea riscului de accidente miniere in bazinul Tisei se vor aloca, din total, peste 14 milioane de dolari.
"De exemplu, daca un angajat este asigurat pentru accidente cu 30 de milioane de lei, iar pentru deces cu 20 de milioane de lei, adica cu un total de 50 de milioane de lei, procentul asigurarii este de 0,4%, insemnand...
Ni se spune sa avem grija pentru ca avem familie, ni se sugereaza ca oricind se pot produce diferite accidente si ca nu se stie ce se poate intimpla a doua zi", a adaugat seful SIF.
In Romania sint tot mai multe masini, astfel ca si probabilitatea producerii de accidente e in crestere. Daca in 1990 erau 1,22 milioane de autoturisme, in 2005 s-a ajuns la 3,22 milioane, dupa cum arata statisticile politiei.
çn Romania sunt omologate doar 30 de partii de schi, unde turistii pot fi asigurati in caz de accidente, dintre cele 120 cate exista in prezent, desi avem legi si programe de dezvoltare a turismului montan, rezulta din datele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
virsta, daca si in cite accidente a fost implicat, vechimea masinii, ba chiar zona in care locuieste, zona care poate fi una de risc major de furt a masinilor.
Decizia maririi amenzilor pentru cei care circula cu masina fara a avea la zi RCA si ITP a fost motivata de guvern prin faptul ca in raportul de monitorizare pe anul 2005 pentru Romania, oficialii europeni au constatat ca doar 75% din masinile inmatriculate in tara noastra sunt asigurate pentru accidente, fata de media de 90% care este in Uniunea Europeana.
Potrivit lui Adrian Vasilescu, in luna decembrie 2005 "s-au intimplat citeva accidente", care au determinat ratarea tintei propuse.
Contributia la fondul de somaj este de 2,5%, pentru asigurari sociale de sanatate cota este de 7%, iar pentru fondul de accidente de munca angajatorii achita 0,5%.
google-analytics.com