Cautare

12409 de rezultate pentru "abc data" (4.45 secunde)
La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat pe N.
La data de 16 noiembrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 2 l-au identificat pe U.
In fapt, la data de 21.09.2011, N. ... In fapt, la data de 21.09.2011, N. ... Ionel care impreuna cu alti faptuitori au savarsit la data de 15.09.2011 o tentativa de omor asupra sa, lovindu-l cu bate, cozi de topoare si alte obiecte contondente.
Tinand cont de definitia data pesimistilor - "optimistii bine informatiā€ - ramane de vazut care dintre cele doua categorii a intuit corect interesele si prioritatile noilor nostri demnitari.
Potrivit actualului sef al statului, prin aceste contracte ce insumau la data semnarii lor 8 milioane USD s-au scurs cel putin 4 milioane de dolari din fondurile publice ale companiilor de stat aflate in subordinea Ministerului Transporturilor, catre buzunarele unor inalti functionari guvernamentali si a clientelei politice a fostului partid de guvernamant.
Potrivit unei hotarari de interpretare data de Biroul Electoral Central, presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare sunt obligati sa organizeze in asa fel desfasurarea procedurilor de votare, astfel incat sa se inscrie in orele prevazute expres de lege.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
Nota explicativa data, de seful sindicalistilor, echipei de control a Senatului In posesia ZIUAnews a intrat si un document datat 5 iulie 2013, oferit sub semnatura de Florin Davidescu echipei de control a Senatului.
Ei bine, am decis sa intru in politica in 2016 tocmai pentru a NU ii mai lasa pe altii sa isi bata joc inca o data de voturile oamenilor!
Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina. ... A venit pentru prima data acasa dupa patru luni. ... La grupul sanitar, Gheorghe Bojoga, un batrinel de vreo 65 ani din Dersca, iesit pentru prima data din tara, nu se mai termina de minunat.
A urmat o scrisoare trimisa de aceasta data de prefectul Mihai Capra presedintelui CJ, in care cerea analizarea situatiei si la care fusese anexat si punctul de vedere al celor doi copresedinti ai Aliantei, Mircea Toader si Victor Dobre.
Articol publicat in data de 23 Dec. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Adriana Saftoiu, purtatorul de cuvant al Presedintiei, a declarat ieri ca este regretabila "eroarea" liderului PSD Mircea Geoana referitoare la data organizarii alegerilor pentru Parlamentul European, cu atat mai mult cu cat acesta a fost ministru de Externe.
De Maia Morgenstern, pe care a intilnit-o o singura data, la nunta lui Dinescu, pretinde ca este si acum indragostit. ... Cand s-au vazut prima data, el avea 35 de ani, iar ea 19. ... Si-au dat intalnire prima data in trenul cu care ea facea naveta.
La acea data comunicatia prin Internet, prin serviciile de atunci, adica e-mail, ftp si telnet, mergea bine si era destul de serios folosita de comunitatea academica. ... Programul a rulat pe masini Norsk Data sub sistemul de operare SINTRAN-III.
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Dyson a propus imediat o a doua solutie - o sfera, de asta data nu rigida ci formata dintr-un numar imens de sateliti artificiali rotindu-se in jurul Soarelui pe orbite circulare diferite, cu precautii speciale ca sa nu se ciocneasca intre ele.
Ulterior, probabilitatea pentru precipitatii va creste abia dupa data de 9 ianuarie, insa acestea vor fi pe ariii restranse si in general slabe cantiativ.
Locul si data incidentului, ca si identitatea pilotilor, nu au fost divulgate. ... Data, locul, ca si alte informatii, au fost inlaturate pe parcursul procesului de desecretizare, efectuat de mai multe organisme guvernamentale.
Timonierul Ion Medeleanu, 43 ani, casatorit, doi copii, a fost dat disparut, ultima data fiind vazut inotand, echipat cu o vesta de salvare de culoare portocalie. ... Un val enorm ne-a rasucit si a fost ultima data cand l-am mai vazut pe bietul nostru coleg de bord.
google-analytics.com