Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (2.60 secunde)
Democratii renunta astazi, in cadrul Conventiei Nationale, la orientarea doctrinara social-democrata, care i-a plasat pe un loc politic onorabil timp de 15 ani, si aleg culoarul popular, atat de ravnit de mai toata clasa politica romaneasca, menit sa le asigure succesul intr-o viitoare ecuatie europeana.
David Salgau, care va trebui sa se prezinte in fata instantei pe 15 iulie, considera ca, prin acest acest gest, Liviu Contac "vrea sa loveasca in coalitia guvernamentala si cu precadere in Partidul Conservator care a trecut de partea Aliantei ".
Dupa 15 ani de social-democratie, PD se defineste pentru prima data prin apartenenta la curentul popular. Schimbarea a fost validata prin votul a 3.555 de delegati, care s-au declarat in favoarea sustinerii motiunii populare.
In documentul citat nu sunt nominalizati deputatii care vor participa la comisie si nici numarul exact al acestora, ci doar ponderea pe care o are fiecare grup parlamentar in astfel de comisii. Conform sursei citate, aceasta este a 15-a comisie de mediere din sesiunea parlamentara februarie-iunie 2005.
Asa s-a si intimplat, insa statia de distribuire a produselor petroliere n-a stat prea mult in proprietatea firmei OIL GROUP, pentru ca, pe 15.10.2003, societatea amintita a vindut benzinaria persoanei fizice Gheorghe Munteanu (nimeni altul decit...
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca deputatii PNL din Comisia juridica nu au sprijinit varianta Guvernului in privinta monitorizarii tranzactiilor imobiliare mai mari de 15.000 de euro.
Sedinta Consiliului Local Mangalia, una dintre cele mai "furtunoase” de pana acum, a constituit un bun prilej pentru alesii locali, care pana de curand s-au ferit sa-si exprime vreo parere cu privire la soarta celor care i-au votat, sa iasa la rampa.
Sulina era in urma cu un veac si jumatate un port fluvio-maritim de o importanta strategica continentala, orasul de la varsarea Dunarii in Marea Neagra constituind in acea perioada subiectul unor conventii intre marile puteri europene care decideau soarta batranului continent.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
Noul sistem de prescriere si eliberare a medicamentelor cu si fara contributie personala intra in vigoare la 15 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial.
“Solicitarile PD si PC de aderare la PPE confirma justetea politicii PPCD (fost PNTCD), care de 15 ani militeaza pentru promovarea valorilor crestin-democrate si populare in Romania.
Consilierul local liberal Ioan Solomon a declarat ieri ca stema municipiului Sfantu Gheorghe, votata saptamana trecuta de consiliul local, este ilegala si discriminatorie.
Aceste masuri reprezinta, as spune, restante care n-au fost rezolvate in Romania de 15 ani. Reforma justitiei este o masura necesara pentru a crea credibilitate in actul de justitie, pentru a ne indeplini, de asemenea si angajamentele pe care ni le-am luat fata de UE.
Aceste masuri reprezinta, as spune, restante care n-au fost rezolvate in Romania de 15 ani. Reforma justitiei este o masura necesara pentru a crea credibilitate in actul de justitie, pentru a ne indeplini, de asemenea si angajamentele pe care ni le-am luat fata de UE.
Daca scenariul convenit intre liderii coalitiei si presedintele Basescu va fi dus pina la capat, ar fi pentru prima data in ultimii 15 ani cind se organizeaza alegeri parlamentare anticipate.
Daca scenariul convenit intre liderii coalitiei si presedintele Basescu va fi dus pina la capat, ar fi pentru prima data in ultimii 15 ani cind se organizeaza alegeri parlamentare anticipate.
“Poporul roman trebuie sa scape definitiv de comunism, o boala cu care ne confruntam inca, la 15 ani dupa Revolutie.
In principal, este vorba despre injumatatirea duratei campaniei electorale - de la 30 la 15 zile, despre reglementarea stricta a modului in care se desfasoara campania in mass-media audio-vizuale si despre obligativitatea folosirii cartii de alegator.
Conform ordonantei de urgenta, data alegerilor se stabileste si se aduce la cunostinta publica de catre Guvern cu cel putin 30 de zile inainte de ziua votarii, fata de 45 de zile prevazute anterior, iar campania electorala incepe cu 15 zile inainte de data desfasurarii alegerilor, fata de 30 de zile prevazute anterior.
„Este unicat in cei 15 ani - o spun ca senator - sa ne trezim cu 48 de ordonante de urgenta care efectiv nu au nici o legatura cu urgenta impusa de Constitutie“, a adaugat Vacaroiu.
google-analytics.com