Cautare

10750 de rezultate pentru "15" (1.46 secunde)
Dan Ioan Popescu a afirmat ca este multumit de evolutia lui Vanghelie in postura sa de candidat al PSD la Primaria Generala, aratand ca acesta a inregistrat in sondaje o crestere de circa 15 procente.
“Dupa parerea mea, la 15 ani se poate, pentru ca nu mai sunt spioni in activitate“, a opinat fostul sef al statului.
El confirma astfel spusele de la mijlocul saptamanii ale ministrului Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, care a declarat miercuri, la Bistrita, ca Guvernul ar putea lua in calcul, pana in vara, posibilitatea reducerii numarului de ministere de la 26 la 15.
In plus, chiar daca propunerea va trece care cumva, liberalii si democratii nu sunt de acord nici cu numarul de 15 membri hotarat anterior.
“In 15 ani, partidul a trecut de la o structura in devalmasie, amorfa, care era FSN, la o structura care incepea sa se formeze prin delimitare - FDSN, la varianta frustrarii ideologice - PDSR, iar, la sfarsit, la un partid care este principalul partener al Internationalei Socialiste in Romania“, a precizat el.
O intilnire organizata in scopul gasirii unor solutii pentru iesirea Trasurbanului din criza determinata de blocarea conturilor RAC de catre Directia Generala a Finantelor Publice a avut loc ieri la Primaria municipiului Satu Mare.
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
"Colegii mei au termen de finalizare a verificarii data de 15 martie a.c. si lucreaza in fiecare zi la aceasta verificare pana la orele 19.00-20.00.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a precizat ca felicitarile vor fi selectate din ofertele a 15 firme din domeniu. Pretul fiecarei felicitari este de 25.000 de lei si include si inscriptionarea textului oficial al urarilor.
591/2004, inceput in data de 15 august 2004 si incheiat la data de 7 martie 2005, care acorda castig de cauza Elenei Buhaev.
“E doar un vis vechi de 15 ani pe care li-l poate indeplini doar electoratul judetului Vrancea la urmatoarele alegeri“, a spus fruntasul pesedist.
Biroul Permanent al Senatului a dezbatut ieri Raportul Alegerilor Parlamentare si Prezidentiale pe 2004, intocmit de Autoritatea Electorala Permanenta. Conform raportului, AEP a solicitat In-spectoratului General al Politiei (IGP) sa furnizeze informatiii cu privire la contraventiile si infractiunile constatate de unitatile de politie pe durata procesului electoral.
Funar a propus apoi o pauza de 15 minute pentru consultari intre senatorii PPRM spre a se lua o decizie.
Traian Basescu a gasit insa de cuviinta sa felicite SRI cu ocazia implinirii a 15 ani de la infiintare si pentru furnizarea de informatii prin care au fost evitate foarte multe “numiri de secretari de stat care aveau in spate grupuri de interese si erau promovati printr-unul sau altul dintre partidele Aliantei“ si ca aceste informatii au “scos din joc acesti oameni care erau impinsi de un grup sau altul de interese“.
Primarul sectorului 5 a fost considerat de 15,1% dintre respondenti ca fiind “urat, lipsit de carisma“. ...si destept foc Videanu este inaintea principalului sau contracandidat si in privinta perceptiei bucurestenilor cu privire la capacitatile intelectuale ale pretendentilor la locul de primar general al Capitalei.
“Am decis politic, in cadrul Biroului Permanent National al PD, sa eliminam acest soi de ipocrizie si amestec al lucrurilor, care dainuie la noi de 15 ani.
Campania electorala - care, fiind vorba de alegeri locale partiale, a tinut doar jumatate din perioada normala, adica 15 zile - s-a incheiat astazi la ora 7.00.
Printre acestia se numara Cornelia Beres (21 voturi impotriva), Petre Chirobocea (10 voturi impotriva), Gelu Dae (14 voturi contra), Ion Dumitrache (15 voturi contra), Gheorghe Martin (11 voturi contra), Petre Stanca (11 voturi contra), Marin Topai (11 voturi contra) si Hristu Uzun (10 voturi contra).
google-analytics.com