Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (4.88 secunde)
Partidul Social Democrat, principala formatiune de opozitie, ar obtine 20 la suta din voturi, iar pe locul trei s-ar situa Partidul Romania Mare, cu 14 procente.
ar obtine circa 49 la suta din voturi, PSD - 20 la suta, PRM - 14 la suta, UDMR - 6 la suta si PNG - 4 la suta.
Delegatia Permanenta a PNL Bihor a decis, ieri, intr-o sedinta extraordinara, sa renunte la alianta cu filiala locala a PD, confirmand in unanimitate o decizie anterioara a Biroului Permanent Judetean al organizatiei.
14 consilieri. Potrivit legislatiei, alegerea presedintelui CJC este decisa de jumatate plus unu, adica de 19 consilieri.
Municipalitatea din Calafat va primi din partea guvernului 14 miliarde de lei pentru retehnologizarea retelei de apa si termoficare a orasului.
Este ceea ce i s-a intamplat unui adolescent care la 14-15 ani e premiantul liceului, care merge la olimpiade nationale si ajunge in loturi largite, care vine inapoi cu premii intai luate la olimpiade nationale si care, intr-un fel, a fost considerat reprezentativ si de propriii colegi, pentru ca functia de secretar UTC la liceu era o functie electiva", a precizat Ungureanu.
Conform unui raport de monitorizare dat publicitatii de Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Exprimare, cel mai vizibil politician al lunii martie din acest an este Adrian Nastase, in mare parte gratie dosarului pe care acesta il are la DNA.
Pentru ridicarea acesteia s-a prevazut o suma de 14 miliarde de lei. Pana in prezent, a fost intocmit studiul de fezabilitate.
"Banii ii vom vira chiar astazi in conturile Postei Romane pentru ca inainte de sarbatorile pascale pensionarii sa primeasca ajutorul. Ar fi firesc ca incepand cu 14 aprilie oamenii sa intre in posesia banilor.
Pe 14 martie, cand staff-ul PSD l-a debarcat pe Adrian Nastase din functiile detinute, Dan Ioan Popescu a scapat in urma unei intelegeri cu colegii sai pe care i-a rugat sa nu-i retraga si lui sprijinul politic in aceeasi zi, pentru a nu fi asociata imaginea sa cu a lui Nastase.
De la alegerile locale din 2004, cand pe listele partidului au fost alesi 14 primari, alti 11 edili au intrat in randurile membrilor PD Dolj.
14 - 1 Mai si Asociatia de Proprietari nr. 9 Craiovita Noua ale caror datorii se ridica la aproximativ 14, respectiv zece miliarde de lei vechi", a precizat Degeratu.
Reprezentantii Departamentului National Anticoruptie cerceteaza modul in care au fost executate lucrarile de reabilitare a drumurilor comunale, finantate de Ministerul Transporturilor, Comertului si Turismului (MTCT) in 2004, in judetul Valcea.
Deputatii PD au votat ieri impreuna cu cei ai PSD si ai PRM pentru retrimiterea la comisie a unui proiect initiat de ministrul democrat al Educatiei, Mihail Hardau.
Securitate si stabilitate in regiune La randul sau, ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, presedinte in exercitiu al Organizatiei Cooperarii Economice la Marea Neagra, a amintit, in deschiderea celei de-a 14-a reuniuni a organizatiei, ca Marea Neagra are o nevoie urgenta de securitate si stabilitate.
Barometrul Opiniei Politice dat publicitatii de IMAS a fost realizat in perioada 7-14 aprilie pe un esantion aleator reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei de 1.245 de persoane, din 103 localitati.
Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Dolj a finalizat evaluarea pagubelor produse in mai multe localitati doljene de inundatiile din perioada 11-14 martie.
"Mai sunt 14 zile pana la raportul de tara. Il intreb pe acest viceprim-ministru Gheorghe Copos, care este suspectat de multe acte de coruptie si afecteaza integrarea la UE si increderea investitorilor straini - "Cand va dati demisia, domnule Gheorghe Copos sa nu afectati aderarea la UE?".
In privinta lustratiei, 50% dintre romani vor ca legea sa intre in vigoare imediat si doar 14% opteaza pentru aplicarea acestui act normativ dupa terminarea mandatului celor aflati in acest moment in functii si 28% nu stiu.
google-analytics.com