Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (1.84 secunde)
Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a declarat ieri ca il banuieste pe presedintele Traian Basescu de demagogie politica pentru ca a incercat sa castige capital politic pe votul uninominal si parlamentului unicameral, teme initiate de formatiunea sa.
Deputatii au dezbatut ieri a doua motiune simpla din aceasta sesiune. Depusa de PRM, motiunea „Salvati scoala romaneasca“ a fost respinsa, prin vot deschis, cu 132 de voturi „impotriva“ si 99 „pentru“.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost ales pentru a doua oara consecutiv vicepresedinte al Partidului European Liberal-Democrat si Reformist (ELDR) la congresul care s-a desfasurat in perioada 23-24 septembrie la Bratislava.
Parlamentarii Aliantei PNL-PD, senatorul Adrian Cioroianu si deputatii Raluca Turcan, Valentin Iliescu si Cristian Radulescu, si-au retras la inceputul saptamanii proiectul de lege privind functionarea societatilor de radiodifuziune si televiziune pentru a depune unul nou-nout.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Majoritatea romanilor se pronunta pentru votul uninominal, dar si pentru alimente mai ieftine si pensii mai mari. Acest lucru reiese atat dintr-un sondaj dat ieri publicitatii, cat si din discutiile directe cu cetatenii ale liderului PSD Mircea Geoana.
Surse liberale au declarat pentru Mediafax ca la intalnirea cu premierul au fost prezenti cei 22 de prefecti si 14 subprefecti care apartin acestui partid.
14 societati au facut, anul trecut, sponsorizari catre PSD Gorj, sumele totalizind 1,3 miliarde de lei. Cele mai multe sponsorizari, dar si cele mai multe tepe, au fost facute de oamenii de afaceri brasoveni Alexandru Crisan senior si junior, tata si fiu.
Partidele de la putere au apreciat ca, cu 14 luni inainte de intrarea in familia europeana, a€žeste inacceptabila resuscitarea unui discurs care urmareste doar sa semene teama si suspiciune intre cetatenii romani, pe criterii etnicea€œ, in opinia Coalitiei, acest tip de comportament are un caracter a€žperiferica€œ.
Potrivit unui comunicat al Curtii, dezbaterile vor continua la 14 noiembrie. La 26 octombrie, mai multi senatori PSD si PRM au sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu articole din Regulamentul Senatului si al Camerei, inclusiv cele referitoare la revocarea din functie a presedintilor Parlamentului.
Deputatul liberal, Mona Musca, fost ministru al Culturii, s-a declarat ieri nemultumita de bugetul pe 2006 alocat domeniului de care s-a ocupat pana la demisia sa din vara.
Cumatrul presedintelui Romaniei a dezvaluit ca in urma cu 14 ani, cand era tot prefect, i s-a propus functia de ambasador al Romaniei in Spania, pe care insa a refuzat-o.
Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului au decis ca parlamentarii sa lucreze la proiectul privind Bugetul de stat pe 2006 marti, in program prelungit de la 9.00 pana la ora 21.00, si miercuri pana la ora 14.00.
Senatorii si deputatii vor avea pana la sfarsitul anului masini noi, tip Logan, daca le predau in timp pe cele vechi si daca respecta listele de distributie.
Ieri, deputatii din Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati au amanat discutiile pe marginea acestuia din lipsa de cvorum, in sala de sedinte fiind prezenti doar trei parlamentari din totalul de 14 membri, cat are comisia:
l 14 februarie - Vizita de lucru la Moscova, in Federatia Rusa, la invitatia presedintelui Vladimir Putin (14-15 februarie). l 16 februarie - Primirea unei delegatii a Conferintei Presedintilor Marilor Organizatii Evreiesti Americane, aflata in vizita oficiala in tara noastra.
Pentru presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, 2005 a fost un an pierdut din punct de vedere legislativ, din cauza disputelor politice si incercarii zadarnice a actualei Puteri de a-l schimba din functie.
Activitatea Senatului si Camerei Deputatilor din acest an a fost mai putin prolifica, Guvernul asumandu-si ca si in anii trecuti rolul de primadona legislativa.
Potrivit ultimei sale declaratii de avere, ministrul SGG detine 500 de actiuni la Alro, 11.062 actiuni la Antibiotice Iasi, 20.000 de actiuni la Azomures, 18.500 de actiuni la Biofarm, 1.250 de actiuni la BRD, 1.500 de actiuni la Broker SA, 70.000 de actiuni la Rompetrol Rafinare, 14.000 de actiuni la SIF Oltenia, 10.000 de actiuni la Banca Transilvania si 50.000 de actiuni la Vrancart Vrancea.
Primul plecat dintre cei 14 consilieri prezidentiali numiti in functie de Traian Basescu la inceput de mandat a fost, in decembrie 2004, Vasile Blaga, fostul sef de campanie electorala.
google-analytics.com