Cautare

15 de rezultate pentru "zota" (4.50 secunde)
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu si in curtea Muzeului Taranului Roman.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu pana pe 21 aprilie inclusiv.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Familia de apicultori Zota a fost prezenta recent, cu produse apicole, la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu.
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Andrei Zota participa in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu din Capitala.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Craciun organizat in luna decembrie la Universitate.
Familia Zota participa pana pe 27 decembrie la targul traditional de Craciun organizat la Universitate.
Meritul este al personalului implicat in activitatile de transplant, al Agentiei Nationale de Transplant si al Ministerului Sanatatii De la inceputul anului si pana in urma cu cateva zile, s-au inregistrat 103 donatori de organe in moarte cerebrala, ceea ce situeaza Romania in randul tarilor cu o activitate de transplant buna, semnaleaza, medicul Victor Zota, coordonatorul programului national pentru transplant.
Victor Zota, care a condus, si el, ANT, si care "s-a implicat foarte mult in activitatea de transplant", a precizat prof.
Vladimir Bradoveanu (Institutul clinic Fundeni), Liviu Constantin (ICUTR Cluj Napoca, Dan Luscalov (coordonator regional transplant Cluj), Dr. Victor Zota (Presedinte Fundatia pentru Transplant), Dr. ... Victor Zota, Presedintele Fundatiei pentru Transplant.
Victor Zota, la conferinta "Transplantul, pacientul in stare post transplant si viata cotidiana a acestuia" organizata de Asociatia Transplantatilor din Romania.
De la inceputul anului, au fost consemnat 47 de donatori in moarte cerebrala, s-au efectuat 94 de transplanturi de rinichi, 44 de ficat, 2 de inima, 4 de pancreas si alte tesuturi, spune dr. Victor Zota, coodonatorul national pentru transplant in cadrul ANT.
Victor Zota, coordoantorul Agentiei Nationale de Transplant. "In anul 2014, am consolidat si am mentinut cresterea din 2013, rezultatele inregistrate in cadrul programului de transplant hepatic s-au imbunatatit si consolidat.
Victor Zota, presedinte al Fundatiei pentru Transplant, dar si specialisti din strainatate, alaturi de care s-au realizat primele operatii de transplant hepatic de la Fundeni:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com