Cautare

3452 de rezultate pentru "ziua" (2.76 secunde)
Am A®nteles ca pot face rezervari si pentru ziua A®n curs. ... Eu am luat astazi (ieri a€" n.r.) bilete pentru ziua de mA®ine, ceea ce A®nainte nu era posibil decA®t la Agentiea€, ne-a declarat Elena Manescu.
De Ziua Nationala, romanii vor avea in buzunare noua bancnota de 200 de lei.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
"Important este ca ziua de 10 mai coincide cu Ziua Specialistului, fapt care ne-a determinat sa facilitam intrarea specialistilor in constructii si instalatii la expozitie, in mod gratuit, intre orele 10:00 si 13:00, dupa care la eveniment poate participa publicul larg.
Printr-o infograma transmisa catre Ministerul Transporturilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta, Ambasada Romaniei la Belgrad a apreciat ca "Ziua Portului Constanta", manifestare organizata in premiera in capitala Serbiei, a reprezentat "un prim pas realizat de partea romana" pe linia prezentarii activitatilor porturilor maritime romanesti si a promovarii in Serbia a posibilitatilor de colaborare in domeniul transporturilor.
Concluzia la care a ajuns edilul sef a avut la baza rezultatele masuratorilor realizate de o firma de specialitate din Bucuresti, care a intocmit harta sonora a Galatiului luand ca repere zona industriala, zona caii ferate, precum si traficul rutier, determinarile nivelului de zgomot fiind facute atat pe timp de noapte, cat si ziua.
Ziua Mondiala a Postei este marcata de diverse actiuni la nivel national. ... Chiar daca in 1878, Uniunea Generala Postala devine Uniunea Postala Universala (UPU), ziua semnarii Tratatului de la Berna, 9 octombrie, a ramas Ziua Mondiala a Postei.
"Realitatea TV, lider de audienta de Ziua Unirii". Realitatea TV a fost lider de piata de Ziua Unirii, in intervalul orar 10:00-14:00, atat la nivel national, cat si in zona urbana.
Daca ar fi ziua ta de 1 iunie ce ai face? ... Nu mi-ar placea sa fie ziua mea de 1 iunie pentru ca vreau sa am doua zile: ... Ce faci de Ziua Copilului? ... E si ziua lor acuma, in zodia Gemenilor.
ZIUA MONDIALA A LIBERTATII PRESEI. ... Duminica, 3 mai, vom celebra Ziua Mondiala a Libertatii Presei, sarbatoare instituita la 23 decembrie 1993 de Adunarea Generala a ONU.
Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit Reghe Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League.
Ziua Marinei la Calarasi, august 2014 Primaria Calarasi a organizat o serie de activitati dedicate Zilei Marinei, desfasurate si in acest an in Parcul Central si pe bratul Borcea, in ziua de Sfanta Maria. Ziua a inceput cu oficierea Sfintei Liturghii la Biserica Sf.
GOOGLE sarbatoreste ZIUA MUNCII, 1 MAI, printr-un logo special. ... Ce s-a intamplat de 1 mai ca sa fie oficial ZIUA MUNCII? ... Pe vremea comunismului, in timpul Regimului Ceausescu, ziua muncii avea o mare importanta si era intampinata cu un miting de solidaritate al municitorilor.
transilvaniareporter.ro / Coloana Infinitului - simbolul ales de Google pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei. decembrie 1, 2015, 12:12 la 12:18 am Google marcheaza Ziua Nationala a Romaniei printr-un Doodle special.
8 Martie, Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita printr-un logo special de catre motorul de cautare Google. ... La multi ani de Ziua Internationala a Femeilor!, care poate fi distribuit pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Google marcheaza ziua de 8 MARTIE cu un doodle special Ziua Internationala a Femeii ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII se sarbatoreste anual pe 8 Martie, iar Google o marcheaza si in 2017 cu un doodle special.
Unul din cele mai sonore nume din teatrul si filmul romanesc si a dat viata multor personaje celebre, asa ca nu-si putea serba ziua decat pe scena.
"Ziua inimilor indragostite", "Ziua indragostitilor" sau "Valentine’s Day", oricum am numi-o, pentru 14 februarie, cuvantul magic este "iubirea", ziua in care indragostiti de toate varstele asteapta sa isi declare sentimentele.
Rodica Miron s-a facut de ras in ziua in care a implinit 25 de ani! Frumoasa moldoveanca a avut parte de o surpriza neplacuta chiar de ziua ei. ... Domnul generos al Rodicai i-a promis acesteia ca ii va face ziua intr-un club.
google-analytics.com