Cautare

3452 de rezultate pentru "ziua" (4.24 secunde)
De Ziua Mondiala a Sanatatii, bolnavii din Dolj au asteptat in zadar la usile Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova. ... Habar nu avea de Ziua Mondiala a Sanatatii si mai ales de decizia potrivit careia angajatii sunt liberi.
"Ziua de 1 Mai este ziua tuturor celor care muncesc, este ziua muncitorilor, a sindicalistilor, a profesorilor daca vreti", a declarat presedintele PNL Suceava, Ioan Lungu.
Nutritionistul a participat la concursuri tematice - Ziua Regalitatii, Ziua nationala a eroilor, Iisus si apostolii sai, Ziua nationala a veteranilor de razboi, Constantin Brancusi, Ziua Internationala a Dansului, a frecventat biserica puscariei si a scris articole pentru revista Sport si Sanatate.
In Banat, vremea va fi rece la inceputul intervalului, cu medii termice de 2 - 3 grade ziua si intre -7 si -6 grade noaptea.
Ziua de 8 aprilie a fost adoptata drept Ziua Internationala a Romilor in anul 1971, cu ocazia Primului Congres International al romilor de pretutindeni care a avut loc la Londra. ... De asemenea, ziua de 8 aprilie, conform Legii nr.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Adunarea Nationala a tuturor romanilor din Transilvania, Banat si Tara Ungureasca adunati prin reprezentantii lor indreptatiti la Alba Iulia in ziua de 18 noiembrie/1 decembrie 1918, decreteaza unirea acestor romani si a tuturor teritoriilor locuite de dansii cu Romania.
De ziua tipografilor... Deputatul PSD Marian Saniuta a generat discutiile, avertizand ca la 13 decembrie este Ziua tipografilor, dar toti ceilalti deputati de la toate partidele au aratat ca acest lucru nu este un inconvenient si ca si Pastele se sarbatoreste de doua ori.
Deputatii au decis miercuri ca ziua de 15 august a Adormirii Maicii Domnului sa fie declarata zi de sarbatoare legala, admitand, astfel, cererea de reexaminare a presedintelui Traian Basescu la legea de modificare a Codului Muncii.
Ziua de 29 iulie a fost desemnata, in 1998, Ziua Imnului National al Romaniei - "Desteapta-te, romane!", simbol al unitatii Revolutiei Romane de la 1848.
Dar nu putem ignora faptul ca, tot astazi, a fost proclamata Ziua fara Basescu, "No Basescu Day". ... Modelul manifestarii este imprumutat dupa "Ziua fara Berlusconi", organizata de italieni, la 5 decembrie 2009, sau "Ziua fara Sarkozy", care a avut loc la 27 Martie, in Franta.
xxx Presedintele Traian Basescu a ajuns luni dimineata in Piata Unirii din Iasi, unde au loc manifestarile de Ziua Unirii, in prezenta a aproximativ o mie de persoane, seful statului fiind puternic huiduit din multime.
"Astazi este o mare sarbatoare la romani, este ziua mea, este ziua sotiei domnului Blaga, este ziua multor prieteni din PDL si a unor politicieni din Romania. Nu pot sa adresez nimanui nicio vorba, pentru ca lumea trebuie sa se bucure de ziua asta.
24 ianuarie - Ziua unirii Moldovei cu Tara Romaneasca Marcam astazi 153 de ani de la un moment important al istoriei statului roman: ziua unirii Tarii Romanesti cu Moldova. ... Ziua de 24 ianuarie are si o a alta semnificatie, nu doar unirea principatelor romane.
Ce gandea si ce isi dorea de ziua sa Acestea sunt gandurile lui Adrian Nastase, transmise Jurnalului National cu cateva ore inaintea evenimentelor dramatice de miercuri. Materialul era destinat rubricii noastre "Astazi e ziua ta".
Desi multi politicieni asteapta ziua de 1 Decembrie ca pe o mana cereasca in actuala campanie electorala, senatorul Viorel Arcas spune ca Ziua Nationala este ziua tuturor romanilor, ca ea trebuies a adua bucurie si mandrie in sufletele tuturor, indiferent de preferintele electorale.
Nicio umbra de suparare nu poate ajunge in acel loc din inima rezervat Romaniei, chiar daca mai avem de invatat cum sa ne aniversam Ziua Nationala. ... Pe planeta, 1 Decembrie este cunoscuta ca fiind Ziua Mondiala de lupta anti-SIDA.
Ziua de 1 Mai este comemorata ca Ziua Internationala a Muncii din anul 1889, in memoria victimelor grevei generale din Chicago. Ulterior, ziua de 1 Mai a devenit sarbatoarea muncii in majoritatea tarilor lumii. Pentru romii din Romania, ziua de 1 Mai are o conotatie trista.
Ziua Victoriei - 70 de ani de la victoria impotriva nazismului. ... Diferenta de fus orar este explicatia pentru faptul ca Ziua Victoriei se comemoreaza in Europa Occidentala si Centrala pe 8 mai, iar in Europa de Est si Rusia pe 9 mai.
Pe 1 decembrie 2017, romanii de pretutindeni sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei, ocazie cu care este organizata parada de 1 decembrie, dar si numeroase evenimente si manifestatii de Ziua Nationala.
google-analytics.com