Cautare

3451 de rezultate pentru "ziua" (3.64 secunde)
ZIUA MUNCII, sarbatorita de Google printr-un Doodle special Google sarbatoreste, astazi, Ziua Muncii, printr-un logo special, care infatiseaza 4 personaje care muncesc.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Ziua Culturii Nationale a fost marcata pentru prima data la 15 ianuarie 2011, adica in urma cu 10 ani. ... Incepand din 2011, pe 15 ianuarie, este sarbatorita ai Ziua Culturii Nationale.
ZIUA PAMANTULUI este sarbatorita in fiecare an, la data de 22 aprilie, in 192 de tari.
Senatoarea Doina Silistru a prezentat in plenul Senatului, in sedinta din data de 30 septembrie 2014, o Declaratie oficiala a Senatului Romaniei, intitulata "1 Octombrie - Ziua de lupta impotriva cancerului de san in Romania" ________________________________________ Cancerul reprezinta o problema majora de sanatate publica pe plan mondial, cu variatii legate de incidenta, mortalitate, supravietuire, factori determinati de mediu, programe mixte de prevenire, diagnostic, tratament si paliatie.
Ziua Nationala a Tineretului Ziua Nationala a Tineretului este sarbatorita in fiecare an, la 2 Mai. ... 425/25 Octombrie 2004, ziua de 2 Mai a devenit Ziua Nationala a Tineretului.
Ziua de duminica aduce foarte multa acalmie in plan afectiv. ... Ziua aceasta iti aduce multa inspiratie. ... Ziua de azi aduce unele discutii in contradictoriu cu persoana iubita. ... O veste din partea unei rude iti da peste cap planurile in ziua de duminica.
Fie ca esti intr-o relatie, fie ca la capitolul asta doar incerci marea cu degetul, ziua o sa capete o incarcatura erotica. ... E ziua in care se poate deschide un nou capitol in cartea dragostei.
13 mai, Ziua Dorului - o emotie transformata in sarbatoare. Astazi, #doruldecopilarie In 13 mai 2015, Romania a sarbatorit pentru prima data Ziua Dorului. ... In 2019, ziua dorului se concentreaza pe dorul de copilarie.
Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie 2019. ... Pe 1 iunie, este Ziua Copilului In 1925, la Geneva, in cadrul Conferintei Mondiale pentru Bunastarea Copilului, s-a stabilit ca data de 1 iunie sa devina Ziua Copilului, mai exact Ziua Internationala a Copilului.
Iar dupa ce au primit Duhul Sfant in ziua Cincizecimii, ei au inceput sa predice multimilor din Iudeea, Samaria si in toata lumea, adevarul Invierii lui Iisus Christos ca fiind temelia credintei lor in dumnezeirea Lui.
Cele mai tari declaratii Cel caruia ii apartin in aceasta saptamana cele mai tari declaratii este presedintele Organizatiei Judetene a PNTCD, care vrea sa schimbe data la care se serbeaza ziua nationala a Romaniei. "Nu suntem de acord cu ziua nationala care se sarbatoreste pe 1 Decembrie.
, ziua de nastere. ... Poate doar cand eram director la Aviva, iar atunci topt de ziua mea", a declarat, incantat, Minca. El a "marturisit" ca de ziua lui nu a mers la munca doar cu mainile in buzunare:
"Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!".
De asemenea, sunt declarate zile de sarbatoare legala in care nu se lucreaza 1 si 2 ianuarie, prima si a doua zi de Paste, 1 mai, prima si a doua zi de Rusalii, ziua de 15 august - Adormirea Maicii Domnului, 1 Decembrie, prima si a doua zi de Craciun si doua zile pentru fiecare dintre cele trei sarbatori religioase declarate astfel de cultele religioase legale, altele decat cele crestine, pentru persoanele apartinand acestora.
10 Mai, Ziua regalitatii in Romania 10 mai este Ziua Regalitatii in Romania. ... Ziua de 10 mai a fost sarbatoare nationala pana in 1947, cand a fost inlaturata monarhia, iar regimul comunist a venit la putere.
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. Ziua Politiei este cuprinsa si in Legea privind organizarea si functionarea Politiei Romane (legea nr.
Pregatiri de huo la Ziua Nationala (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Am toate semnalele ca, de Ziua Nationala a Romaniei, se pregateste un balci. ... Am mai vazut si in alte editii, din pacate, huiduieli la Ziua Nationala a Romaniei, in special, dar nu numai, sub regimul Basescu.
1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, este celebrata de logo-ul Google ce infatiseaza doua perechi de copii care danseaza un dans popular, imbracati in haine traditionale romanesti.
In fiecare an, in ziua de 22 aprilie, Google sarbatoreste Ziua Pamantului. Anul acesta Ziua Pamantului este sarbatorita de Google prin afisarea unui logo frumos si subtil, nu la fel de mare ca anul trecut, dar foarte placut: ... Veti gasi toate informatiile necesare despre Ziua Pamantului.
google-analytics.com