Cautare

3452 de rezultate pentru "ziua" (3.53 secunde)
Ziua Armatei.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane. ... In ziua de 17 septembrie 1996, Armata Romaniei a pierdut primul militar in teatrele de operatii de dupa 1990.
Primaria Municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin organizeaza pe 1 iulie 2018 Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean In data de 27 iunie 2018, se va incheie perioada de sustenabilitate a proiectului Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean, proiect implementat de UAT Municipiul Calarasi si finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007 -2013, masura 2.1.1 - Imbunatatirea competitivitatii zonei de pescuit, prin investitii in vederea imbunatatirii mediului de viata.
Nu, am sa ma refer la modul in care a ajuns sa fie privita astazi ziua in care, pe vremea cind eram copii, invatam poezioare comuniste pentru mamele noastre si faceam acuarele timpe despre pace, flori si industrializare.
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ZIUA PAMANTULUI: ... ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Senatorul Trifon Belacurencu a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Dunarii - un eveniment international prea putin mediatizat in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ziua Internationala a Pamantului", pe care o puteti citi in continuare. Se apropie sarbatorile pascale si, intamplator sau nu, a treia zi de Paste coincide anul acesta cu Ziua Internationala a Pamantului.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
Ziua Pamantului 2017. Google omagiaza Ziua Pamantului cu un nou doodle Astazi, este Ziua Pamantului 2017. ... Totodata, cu cateva zile inainte de Ziua Pamantului, NASA a lansat un site pe care oamenii pot adopta parti ale planetei.
Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
TARIF PROMO 595 EURO / PERSOANA Ziua I: ... Ziua II: ... Ziua III: ... Ziua IV: ... Ziua V: ... Ziua VI: ... Ziua VII: Participare la Sf.
Cum si cand sarbatoresti Ziua Republicii? ... Ziua Republicii. ... De Ziua Monarhiei am intalnit mii de oameni fericiti ca au putut petrece cateva ore la Palatul Elisabeta. Nu conteaza ca nimeni nu se bucura in strada de Ziua Republicii, daca atatia romani sunt dispusi sa faca sacrificii pentru sistemul republican.
Romanii sarbatoresc astazi Ziua Nationala La multi ani, romani! ... 1 Decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Este ziua in care sarbatorim impreuna valorile nationale.
Motorul de cautare online Google si-a modificat, duminica, logoul pentru a sarbatori ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI 2014, 1 IUNIE. ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI reprezinta in multe tari o sarbatoare, iar cei mici celebreaza astfel copilaria prin diferite activitati.
"23 Aprilie - Ziua Mondiala a Cartii". ... Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii.
Ziua Lupului Pricupul are un rol important in coacerea cerealelor, aparandu-le de primejdiile meteorologice. Daca oamenii nu ii respecta ziua, Sf. ... Motii din Apuseni cred ca pe cei care nu respecta ziua Pricupului ii iau pe sus doua vanturi puternice, numite Harcodan si Dornados.
Am ales ca titlu al acestei declaratii spusele lui Nicolae Iorga deoarece maine celebram Ziua eroilor, o sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul veacurilor pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
google-analytics.com